تامین خواسته

تامین خواسته

در این مقاله حقوقی ما در تلاش هستیم تا شما را با مباحث تامین خواسته چیست، شرایط تامین خواسته، سند رسمی، دادرسی، اعتراض به قرار تأمین خواسته و غیره … بپردازیم، اگر این موضوعات برای شما مهم و جذاب می باشند شما می توانید با مطالعه کردن این مقاله از گروه وکلای دادورزان صلح و سازش درباره این موضوعات اطلاعات کافی را به دست آورید. برای درک بهتر موضوع ابتدا تامین را برای شما معنی می کنم، تامین در لغت به معنای قراردادن در آسایش می باشد، تامین خواسته یک راه برای جلوگیری از ضایع شدن حق می باشد. در این روش یعنی تامین خواسته، خواهان عین خواسته یا چیزی در معادل آن را از اموال خوانده تا پایان دادرسی به حیطه توقیف در می‌ آورد و از نقل و انتقال آن جلوگیری می‌ کند تا طلب خود را وصول کند. طرح دعوی باید با رعایت یک سری نکات و تشریفات خاص و اداری انجام شود.

تامین خواسته چگونه تامین خواسته را به یک وکیل متخصص بسپاریم

بر اساس ماده ۱۰۸ قانون آیین نامه دادرسی مدنی ممکن است که قبل از اقامه دعوا یا در طول دعوا و تا قبل از این که حکم نهایی و قطعی صادر شود خواهان می تواند قبل از طرح دعوای اصلی درخواست قرار تأمین کند و یا در زمان تنظیم و تقدیم دادخواست افزون بر خواسته خود درخواست تامین خواسته را هم ارائه کند.به صورت کلی در حین دادرسی چه در مراحل بدوی و چه مرحله تجدید نظر خواهان می تواند درخواست قرار تأمین را به دادگاه تسلیم کند.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت برای انجام این کار شما بهتر است به گروه وکلای دادورزان صلح مراجعه کنید چون این گروه از بهترین مشاور های تامین خواسته و وکیل حقوقی خبره در تامین خواسته تشکیل شده است و آماده ارائه انواع خدمات حقوقی و مشاوره ای می باشد. ارائه دادخواست تامین خواسته باید به دادگاهی انجام شود که صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد. قرار تامین خواسته ماهیتی فوری و سریع دارد و برای جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق مدنی باید دادگاه در سریع ترین زمان ممکن درباره آن تصمیم گیری کند.یکی از شرایط صدور قرار تأمین خواسته این است که مدعی باید ذی نفع باشد و اهلیت داشته باشد.

اعتراض به قرار تامین خواسته

بر طبق ماده ۱۶ قانون آیین دادرسی مدنی، خوانده این امکان و حق را دارد که در طی مدت ۱۰ روز به قرار تأمین خواسته اعتراض کند، دادگاه باید در اولین جلسه به اعتراض قرار رسیدگی کند و نسبت به اعتراض به قرار قرار تأمین خواسته اقدام های لازم را به عمل آورد و تعیین تکلیف کند. در صورتی که قرار اجرا شود و در آخر خواهان ذی حق شناخته نشود، خوانده می تواند خسارت های ناشی از اجرای قرار تأمین خواسته را مطالبه نماید و خسارت های وارده را دریافت کند. برای دریافت خسارت ها خوانده این حق را دارد که ظرف مدت ۲۰ روز بعد از ابلاغ و صادر شدن رای قطعی مبتنی بر بی حقی خواهان، با تسلیم دلایل منطقی و قانونی به دادگاه صادر کننده قرار خسارت های خود را مطالبه و آن ها را دریافت و وصول کند.

درخواست مشاوره آنلاین وکالتخوانده در این مدت زمان ۲۰ روزه می‌ تواند خسارت خود را مطالبه کند و اگر این کار را نکرد مبلغی که قبلا به عنوان خسارت‌های احتمالی سپرده شده با درخواست خواهان به او باز پس داده می‌شود. اما اگر در صورتی دیگر خوانده درخواست خسارت کرد، دادگاه خسارت او را به خواهان ابلاغ می کند. و او ۱۰ روز وقت دارد تا دفاعیات خود را بیان کند و آن ها را در دادگاه ارائه کند. شما می‌ توانید با مراجعه به یک مشاور حقوقی تامین خواسته با تجربه و یا یک وکیل تامین خواسته متخصص اطلاعات بیشتری به دست آورید.

مرجع رسیدگیمرجع رسیدگی به تامین خواسته کدام است

همان طور که می دانید مرجع رسیدگی و بررسی تامین خواسته دادگاه می باشد. در نظر داشته باشید که حضور یک  وکیل پایه یک دادگستری با سابقه و تحصیل کرده در زمینه تامین خواسته می تواند با توجه به داشتن آگاهی و تجربه کافی مانع از ورود خسارت به شما شود و در جهت دفاع از حق و حقوق شما گام بردارد. وکیل تامین خواسته معتبر به دلیل داشتن آگاهی بالا در پرونده های تامین خواسته و این که بر قوانین اشراف کافی دارد می‌تواند به شما کمک زیادی کند و شما را در پرونده های حقوقی پیروز کند. از همراهی شما سپاسگزارم.

وکیل در کرد کوی

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مشاوره
تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :
جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده