لیست وکلای پایه یک دادگستری گروه وکلای دادورزان صلح و سازش

جهت ارتباط با دفتر گروه با شماره های زیر تماس بگیرید.
وکیل دادگستری علی قبادی

علی قبادی

وکیل دادگستری محمد میرزا پور

محمد میرزا پور

وکیل دادگستری مریم بیک زاده

مریم بیک زاده

وکیل دادگستری مهدی مظاهری

مهدی مظاهری

وکیل دادگستری میثم روشنی

میثم روشنی

وکیل پرویز علی زاده

پرویز علی زاده

وکیل ابراهیم شیراوند منجانی

ابراهیم شیراوند منجانی

وکیل دادگستری کتایون سراج

کتایون سراج

وکیل دادگستری محمد مهدی نعمتی

محمد مهدی نعمتی

وکیل مصطفی منصوری نیا

مصطفی منصوری نیا

وکیل دادگستری محمد عبد اله زاده

محمد عبد اله زاده

وکیل توحید امیر پور

توحید امیر پور

وکیل پایه یک دادگستری آمنه یاوری

آمنه یاوری

وکیل حمید توتیان

حمید توتیان

وکیل سمانه گودرزی

سمانه گودرزی

وکیل دادگستری باقر ابراهیمی خراط

باقر ابراهیمی خراط

وکیل محمد مهدی غریبی

محمد مهدی غریبی

وکیل مهدی علایی نیک

مهدی علایی نیک

وکیل دادگستری علی رضا قلعه

علی رضا قلعه

ممکن است همه ما در زندگی با مشکلات حقوقی، مالی، خانوادگی و غیره روبه رو شویم که نیازمند به یک وکیل باتجربه و حرفه ای هستیم. پیدا کردن یک وکیل خوب برای کارهایمان کار دشواری نیست. چیزی که این راه را برای ما پیچیده می کند، شناختن ویژگی ها و مشخصات وکلای باتجربه است. اگر شما هم به دنبال یک وکیل می باشید تا کارهای حقوقی خود را به آن بسپارید و یا مشکلات خانوادگی خود را با آن ها حل کنید. دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

چرا باید وکیل داشته باشیم؟

زمانی که دچار یک بیماری می شوید، اولین توضیه هر فردی مراجعه به پزشک است. اما در این میان کسانی هستند که از مراجعه به پزشک خودداری می کنند و شروع به خود درمانی در خانه می کنند. در برخی شرایط ممکن است این کار علاوه بر اینکه درمان به همراه  نداشته باشد، بلکه باعث شود تا بیماری شما بدتر شود و شما را در خطر مرگ بیندازد. مسائل حقوقی نیز همانند مسائل پزشکی از شرایط دشوار و پیچیده ای برخوردار هستند که به شما به تنهایی نمی توانید از پس آن ها بربیایید. بلکه باید با مشاوره گرفتن از یک وکیل باتجربه راه خود را برای مشکل خود هموار تر کنید. در نتیجه اگر برای شرایط حقوقی خود نیز به دنبال یک وکیل نباشید، ممکن است در این راه نه تنها مشکلتان حل نشود، بلکه آسیب و ضررهای جانی و مالی بدهید.

اگر برای کارهای خود از یک وکیل خوب و باتجربه کمک بگیرید و به نوعی پرونده خود را به آن بسپارید، مشکل شما با هزینه معقول و در مدت زمان کمتری حل خواهد شد.

۸ ویژگی مهم یک وکیل خوب

  • وکیل خوب باید به روز و مدرن باشد: مسلما وکلا با دانش و اطلاعاتی که در سال زمان فارغ التحصیلیشان داشتند، نباید باقی بمانند. همانطور که می دانید قوانین و مقررات ممکن است در سال ها با توجه به شرایط تغییر کند. یک وکیل خوب بایستی اطلاعات و دانش خود را به روز کند و فقط به اطلاعات قبلی خود اکتفا نکند.
  • وکیل باید امین و امانت دار باشد: یک وکیل به هیچ عنوان نباید اسرار و اطلاعات پرونده موکلش را چه در ابتدا و چه بعد از پایان کار در کنار هیچ فرد دیگری افشا نکند.
  • امتناع از گفتن توانایی های غیرقانونی و کذب و بلوف زدن: یک وکیل خوب نباید موکل را به دروغ امیدوار کند. وکیل وظیفه دارد تا روند پرونده را بر اساس قانون و مقررات برای موکل توضیح دهد و او را از سختی و مشکلاتی که در این راه وجود دارد،آشنا سازد.
  • کمک به قاضی جهت روشن شدن ابهامات پرونده: توجه داشته باشید که وکلا علاوه بر اطلاعات و دانشی که خودشان دارند، می توانند از تجربه و دانش بقیه جهت کمک کردن به پرونده استفاده نمایند. همچنین وکیل خوب باید در روند پرونده به قاضی نهایت تلاش و کمک خود را انجام دهد.
  • پیشنهاد بهترین راه حل: یکی از کارهایی که وکیل انجام می دهد این است که پس از خواند پرونده و مشاهده اسناد و مدارک، چندین راه حل قانونی را برای موکلش تشریح می کند. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید وکیل علاوه بر مراجعه قضایی موضوع پرونده را بایستی بتواند با لاوی گری و مذاکره به نتیجه خوبی برساند.
  • برخورد محترمانه با قاضی موکل طرف مقابل: یک وکیل باتجربه حتما در نهایت احترام با قاضی، موکل طرف مقابل و همچنین وکیل آن برخورد می کند.
  • تخصص گرایی: یکی از نکاتی که باید به آن دقت داشته باشید این است که وکالت هم مانند پزشکی از پیچیدگی و تخصص بالایی برخوردار است. وکلایی که در یک یا چند حوزه به صورت تخصصی کار می کنند، اصولا دانش و اطلاعات بیشتری به نسبت وکلایی دارند که در همه حوزه ها خدمات ارائه می دهند.
  • فن بیان قوی و روابط بالای اجتماعی: از آنجایی که وکیل در دادگاه ملزم به ارائه دفاعیات خود و همچنین در مواقعی می تواند از موکل و شاهدین سوال بپرسد، پس بایستی از یک فن بیان قوی و رسا برخوردار باشد.

سخن پایانی

برای انتخاب یک وکیل خوب باید چندین وکیل را بر اساس مشکل خود و تخصص ایشان انتخاب نمایید و سپس با مشاهده و بررسی پروفایل و سابقه وکالت ایشان، در نهایت یک وکیل خوب را برگزینید.