وکیل ثبتی
همان طور که می دانید امروزه همه املاک و وسایل دارای سند هستند بنابراین قطعاً درگیری و دعاوی بر سر مالکیت پیش می آید. اما در این میان نقش وکیل ثبتی بسیار روشن و واضح است. به طور کلی دو نوع سند وجود دارد که همه شما عزیزان با آن آشنایی دارید و قطعاً انواع آن را دارا هستید. سند رسمی و سند غیر رسمی که سند رسمی اعتبار بیش تری دارد. یعنی اگر دادگاهی برگزار شود قاضی پرونده اسناد و مدارک رسمی را مورد تایید قرار می دهد بنابراین در این قسمت ما به اهمیت ویژه اسناد و ثبت آن ها پی می بریم. اکنون اگر شما هم درگیر پرونده های مختلف ثبتی شده اید بهتر است به فکر یافتن یک وکیل ثبتی باشید. به همین منظور می توانید از میان لیست ،وکیل با تجربه ترین و حرفه ای ترین را انتخاب نمایید. همانطور که هر فعالیتی که مربوط به ثبت و اسناد رسمی باشد در حوزه ی امور ثبتی قرار دارد ، پس هر گونه دعوی در این حوزه ها نیز دعاوی ثبتی گفته می شود که از پیچیدهترین مشکلات حقوقی در ایران هستند و صرف آشنایی با قانون ثبت نمیتوانید در این زمینه موفق باشید. بنابراین وجود یک وکیل امور ثبتی برای رسیدگی به مشکلات ثبتی شما ضروری است، وکیل ثبتی با انجام پرونده های متعددی در این حوزه و کسب تجربه ی کاری و اجرایی نسبت به جنبه های این مسائل اگاهی دارد که در زمان کمتر و با هزینه ای کمتر می تواند شما را در دعاوی ثبتی خود یاری نماید. دعاوی ثبتی انواع مختلف دارد که تجربه و دانش و مهارت خاص خود را طلب می کنند.
وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها را پیگیری مینماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.
تخصص و مهارت ها :
مسلط به رویه محاکم استان تهران
وکالت تخصصی در دعاوی کیفری و ملکی
تنظیم قرارداد های حقوقی
مشاوره حقوقی در دعاوی خانواده
شماره تماس وکیل خانم فاطمه میر
9850 382 0912
وکلای گروه دادورزان صلح و سازش
امور ثبتی چییت؟
مباحث حقوقی بسیار گسترده است و تمامی تعاملات و قراردادها و به نوعی روابط انسان ها را شامل می شود که قانون گذار برای این موارد و مشکلات احتمالی موجود در این حوزه ها قوانین و ضوابطی را در نظر گرفته است بنابراین تمامی کارها و امور برای جلوگیری از هرگونه مشکل حقوقی و قانونی و درگیری و ضییع حقوق افراد باید باتوجه به این ضوابط و در چهارچوب این قوانین شکل بگیرد. هرکشور قوانین خود را داراست، ملاک و معیار ما نیز قانون اساسی ایران می باشد از این رو امور ثبتی بخشی از امور قانونی و حقوقی می باشد که طبق قانون دعاوی امور ثبتی انواع مختلفی دارد ، به طور کلی هر فردی از زمان بدو تولد با امور ثبتی مواجه است که اولین امر ثبتی هر فرد دریافت شناسنامه و ثبت اسم و مشخصات در سامانه ثبت احوال می باشد. امور ثبتی مربوط به حوزه ثبت اسناد و املاک یکی از بزرگ ترین و مهم ترین بخش های امور ثبتی می باشد که پرونده های بسیاری را به خود اختصاص داده است. اهمیت و دقت نظر در تهیه اسناد و مدارک مرتبط با این حوزه و همچنین اصالت بخشی به اسناد عادی برای املاک و مستغلات باعث شده است که این رشته تخصصی یکی از مهمترین رشته های کارشناسی محسوب شود.
امور ثبتی تنها شامل املاک و هویت افراد نمی باشد بلکه بسیار وسیع تر و گسترده تر می باشد برای انجام هرگونه امور ثبتی باید با وکیل مربوط به ان حوزه مشورت کنید تا از قوانین ان حوزه اشنا شوید تا در اینده دچار مشکل حقوقی نشوید. این نکته قابل توجه می باشد که برخی از امور ثبتی علاوه بر جنبه ی حقوقی، دارای جنبه ی کیفری نیز می باشند.
وکیل ثبتی و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی
روزانه دعاوی بسیار زیادی در مورد اسناد رسمی و غیررسمی پیش می آید در این میان افراد برای اینکه هرچه سریعتر به نتیجه برسند سعی می کنند حتماً به وکیل ثبت مراجعه کنند زیرا هیچ کس بهتر از یک وکیل می تواند بر قوانین و مقررات جامعه واقف باشد به خصوص اگر پایه اسناد در میان باشد. هنگامی که سندی در دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد و کیل ثبتی موظف است که برای پیگیری بیش تر پرونده به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نماید و صحت و سقم سند مطلع شود. تنها در این خصوص می توان به وکیلان ثبتی اعتماد کرد زیرا هدف آن ها به نتیجه رسیدن دادگاه و در نهایت برنده شدن است. مراجعه به دفاتر اسناد رسمی باعث می شود که جزئیات و پیچیدگی های پرونده هر چه سریع تر مشخص شود. که این کار به عهده وکیل ثبتی است.
ارائه اعتراض توسط وکیل ثبتی
در مواردی که پرونده به جریان می افتد قاضی پرونده حکمی را جهت بسته شدن آن صادر می کند اما باید توجه داشت که گاهی ممکن است این حکم به ضرر شما باشد بنابراین اگر شما وکیل داشته باشی در چنین شرایطی حتماً اعتراض خود را به دادگاه ارائه می دهد همین موضوع باعث می شود که پرونده دوباره به اجرا بیفتد و جزئیات آن دوباره مورد بررسی قرار گیرد سپس وکیل می تواند در این فرصت به دست آمده با ارائه مدارک بیش تر و یک دفاعی قوی تر نتیجه دادگاه را به نفع موکلش تمام کند. همان طور که می دانید ارائه اسناد و مدارک در دادگاه هایی که پرونده آن ها به اسناد و وکیل مربوط است بسیار با اهمیت می باشد. از این رو ارائه اعتراض هم که از مهم ترین اقدامات یک وکیل ثبتی است به تنهایی امکان پذیر نمی باشد.
امور ثبتی در حوزه ی شرکت ها
یکی از حوزه های مربوط به امور ثبتی، بحث ثبت شرکت ها و موسسات می باشد. هر شرکتی برای تشکیل شدن و قانونی بودن فعالیت های خود احتیاج به ثبت شدن دارد که تنها در صورتی ثبتی بودن شرکت ، می توان ان را رسمی و قانونی دانست و اصولا اگر شرکتی ثبت نشده باشد از لحاظ قانونی تشکیل نشده است و فاقد اعتبار می باشد. ثبت شرکت ها در حوزه های مختلف می باشد که شامل :
- تاسیس شرکت تا انتشار روزنامه رسمی و کثیر انتشار
- ثبت تغییرات شرکت. انواع تغییرات اعم از تغییرات مربوط به سرمایه، انحلال، سمتها، وظایف، سهامداران و حق امضاء … اگر شرکتی قصد داشته باشد اساسنامه خود را تغییر بدهد باید آن را به ثبت برساند.
- ثبت انحلال شرکت و تصفیه امور مالی و غیر مالی آن با لحاظ اموراتی که باید در اداره ثبت شرکتها ، اداره مالیات به ثبت برسد.
- امور مالیاتی در اداره مالیات حوزه اقامتی شرکت.
انواع دعاوی ثبتی
گفتیم که دعاوی ثبتی انواع مختلف دارند و مسائل مختلفی را شامل می شوند، برای اشنایی نسبی شما با دعاوی این حوزه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد. دعاوی ثبتی شامل:
- دعاوی ثبت املاک: به آن دسته از دعاوی که در جریان ثبت ملک یا قبل از ثبت ملک و یا حتی بعد از ان در دفتر املاک مطرح میشود، دعاوی ثبت املاک میگویند.
- دعاوی ثبت اسناد :تمام امور مربوط به شناسنامه از جمله ثبت تولد، تغییر و اصلاح نام فرد، حذف نام همسر از شناسنامه در صورت جدایی، رفع ممنوع الخروجی موکل حقیقی و تغییرات مرتبط به سن.
- بررسی امور مربوط به ثبت اختراع شامل: اعتراض به ثبت اختراع یا ثبت نماد و نشان تجاری، درخواست صدور انواع سند مالکیت و فروش، ثبت موارد مشاع یا اصلاحیه در این بخش و اصلاح سند در صورت وجود اشتباه.
- اعتراض به کلیه امور اجرائیه و ابطال اجرائیه.
- دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا: این نوع دعاوی دو نوع است که یکی ناظر بر دستور اجرای سند رسمی و دیگری به عملیات و اقدامات اجرائی مامورین ثبت مربوط میشود.
وکیل ثبتی و ویژگی هایی که باید داشته باشد؟
از مهم ترین دغدغه هایی که برای خانمها و آقایان پیش می آید در رابطه با انتخاب وکیل حرفه ای است زیرا همان طور که می دانید در کشور وکلای بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه حقوق تحصیل نموده اند اما قطعاً هر کدام تخصص ویژه ای دارند و در زمینه خاصی فعالیت می کنند. اما در این میان این شما هستید که انتخاب می کنید چه وکیلی وکالت پرونده شما را به دست گیرد. ما امروز سعی کردیم که ویژگی های وکیل ثبتی را به صورت موارد زیر برای تان دسته بندی کنیم تا با خیال راحت انتخاب خود را انجام دهید. از این رو توجه شما را به موارد زیر جلب می کنیم:
- وکیل ثبتی به تمام قوانین و مقررات جامعه واقف است و تمام تبصره های لازم را می داند.
- از ویژگی های وکیل می توان مهارت کلامی و تسلط بر پرونده را نام برد.
- وکیل ثبتی و بسیار صبور و با حوصله است به همین خاطر تمام جزئیات پرونده را بارها مرور می کند.
- تجربه بسیار زیادی در مدیریت پرونده های ثبتی دارد و در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه خواهد رسید.
- وکیل امور ثبتی می تواند بهترین و تخصصی ترین مشاوره حقوقی را به موکل خودش ارائه دهد.
پس لطفاً از چنین ویژگی های غافل نشوید و براساس همین ویژگی ها وکیل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
وظیفه ی وکیل ثبتی چیست؟
همان طور که گفته شد حوزه های مختلف حقوقی شامل بسیاری از قوانین و ضوابط است که هر فردی از ان ها مطلع نیست به همین علت مانند دیگر مسائل حقوقی باید قبل از اقدام به امور ثبتی از فرد متخصص و وکیل امور ثبتی کمک بگیرید. وکیل ثبتی شخصی است که علاوه بر اطلاعات در حوزه های مختلف حقوقی در حوزه ی امور ثبتی به صورت تخصصی فعالیت می کند و به آییننامهها و قوانین ثبتی و حقوقی کشور آشنایی و اشراف کامل دارد و در پیشگیری از وقوع مشکلات ثبتی و حتی در حل مشکلات و دعاوی ثبتی می توانند به شما مشاوره ی لازم را ارائه دهند و پرونده ی شما را بر عهده بگیرند. وظیفه ی وکیل ثبتی، تنظیم سند (مثل تنظیم سند رسمی ملک) و تسهیل معاملاتی است که در زمینه اسناد رسمی انجام میشود علاوه بر این، وکیل ثبتی در زمینه ثبت شرکت، ثبت برند ودر علائم تجاری نیز دادخواست و پرونده تنظیم میکند.
مشاوره امور ثبتی
در امور ثبتی مشخصات شما به صورت دقیقی از جمله کد ملی، نام و ادرس و دیگر اطلاعات ، ثبت می شود و همان طور که مطلع هستید و مسلما تا به امروز با موارد زیادی از این امور رو به رو شده اید می دانید که ثبت اسناد روندی طولانی دارند که در صورت اشتباه و یا هر گونه خطا، اصلاح ان بسیار دشوار می باشد. مشورت و راهنمایی از مشاوره ثبتی در این زمینه باعث میشود تا با رفع موانع حقوقی و قانونی، از طولانی شدن پروسه ثبت جلوگیری کنید و در امور ثبتی خود از جمله ثبت املاک و شرکت ها و برندها و دیگر موارد مربوط به این حوزه ، درست ترین روش در عین کوتاه مدت ترین زمان استفاده کنید. علاوه بر این انجام امور ثبتی از هر دسته که باشند بسیار مهم هستند و دقت و تجربه ی بالایی را طلب می کنند که وکیل متخصص در این حوزه از این توانایی ها برخوردار می باشد.
هزینه ی وکیل دعاوی ثبتی
بسیاری از افراد برای انجام کارهای حقوقی خود از استخدام و مشاوره با وکیل متخصص اجتناب می کنند که یکی از عمده ترین دلایل ان ها ، تصور افراد از حق الوکاله ی زیاد وکلا می باشد اما باید گفت که آنچنان که افراد تصور میکنند دستمزد و حق الزحمه ی وکلا زیاد نیست، به علاوه این که در مسائل حقوقی اگر فرد به تنهایی اقدام به طرح دعوی و یا پیشبرد دعوی علیه خود را انجام دهد به دلیل عدم اگاهی زمان روند پرونده را طولانی مدت می کنند و هزینه های زیادی را برای خود می تراشند که هزینه ی وکیل نسبت به این موارد بسیار کمتر و به صرفه تر می باشد.
هزینه ی حق الوکاله ی وکلا معمولا توافقی و ما بین وکیل و موکل می باشد ولی برای حق الوکاله ی وکلا سالانه تعرفه ای از سوی قوه قضاییه تعیین می شود که می توان ان را حداقل حق الوکاله در نظر گرفت. هزینه وکیل ثبتی از دعاوی دیگری شاید مقداری بیشتر باشد اما با این حال نمی توان مقدار معینی را برای آن در نظر گرفت زیرا این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شود مثل اینکه موضوع دعوای ثبتی شما دقیقا چیست، روند آن چگونه خواهد بود، ملکی که برای آن اقامه دعوا شده است چه ارزشی دارد و چه مدارکی در دست دارید.
اگر در وکالت نامه ی ما بین وکیل و موکل حق الوکاله ذکر و ثبت نشده باشد، حق الوکاله ی وکیل باید طبق تعرفه ی مصوب شده ی ان سال پرداخت شود.
دعاوی ثبت املاک
مبحث املاک همیشه از پر بحث ترین مباحث حقوقی می باشند و به دلیل ارزش بالای املاک از اهمیت بالایی نیز برخوردار می باشد، که دعاوی ان نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. دعاوی ثبت املاک مواردی را که با خود ملک در ارتباط هستند و الزاما تغییر یا اصطلاح سند را شامل نمیشوند، از جمله دعاوی ثبت املاک هستند. برای مثال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اعتراض به حقوق ارتفاقی ملک
- اعتراض به ثبت ملک
- دعوی ابطال سند رسمی ملک
- الزام به تفکیک
- سند مالکیت معامله معارض
حوزه ی دعاوی املاک به سه دسته ی حقوقی، کیفری و ثبتی تقسیم میشود که دعاوی ثبتی املاک از رایجترین پروندهها در دادگاهها هستند که به دلایل مختلفی از جمله سهل انگاری یا عدم اطلاع از مسائل حقوقی در زمینه ی ثبت املاک به وجود میآیند. همان طور که از عنوان این دعاوی مشخص است، این موارد مستقیما با ثبت اسناد و املاک در ارتباط هستند .حل مشکلات ثبتی املاک و مستغلات، بررسی عدم تطابق سند با موقعیت و وضعیت موجود، تعیین موقعیت دقیق پلاک و اراضی گمشده ونشانه گذاری و تعیین مختصات ثبتی utm از دیگر خدماتی در حوزه ی ثبت املاک می باشند که کارشناسان رسمی دادگستری در آن تسلط داشته و شما را به بهترین شکل راهنمایی می کنند، توجه کنید که نسبت به اهمیت و ارزش بالای دعاوی ثبتی املاک ، هزینه های وکیل امور ثبتی املاک ناچیز می باشد به همین سبب حتما از وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
احتمالا برای شما هم پیش آمده که یک ملک خریداری نموده اید اما تو زمان پرداخت مبلغ یک قولنامه برای اطمینان نوشته و امضا نموده اید اما همان طور که می دانید قولنامه به عنوان یک سند غیر رسمی شناخته می شود سند رسمی همان سندی است که در دفاتر اسناد رسمی به ثبت می رسد این دفاتر اسناد رسمی به نمایندگی قوه قضایی این کار را انجام می دهد. با این وجود ممکن است فرد مقابل ادعا کند که ملک از آن خود اوست بنابراین شما نیز می توانید شکایت کنید که مبلغی برای خرید آن پرداخته اید اما قطعاً در دادگاه سند رسمی قابل قبول است از این رو وکیل دعاوی ثبتی می تواند با ارائه قولنامه به دفاتر اسناد رسمی و پیگیری آن از طریق دادگاه ملک را به ثبت برساند در این صورت مشخص می شود که مالک قانونی چنین ملکی شما هستید.
نکته ی قابل توجه دیگر این است که قانون تنها افرادی را به عنوان مالک میشناسد که سند ملک به نام آنها ثبت شده باشد، یعنی هر ملکی باید سند ثبتی و رسمی داشته باشد. دعاوی ثبتی شامل فرآیند ثبت ملک و سایر مواردی که پس از آن به وجود میآید، مانند انتقال، افراز و… میشود. همچنین ممکن است مشکلاتی در خود سند وجود داشته باشد و موجب طرح دعوای ثبتی شود.
شیوه ی اعطای وکالت ثبتی
اغلب افرادی که بدون اعطای وکالت در امور ثبتی این اختلافات را در مراجع قانونی پیگیری می کنند به مشکلات زیادی برخورد می کنند و دچار سردرگمی خواهند شد به همین دلیل توصیه می شود پرونده را به وکیل ثبتی حرفه ای بسپارید. برای وکالت نامه باید فرم خاص و قانونی و رسمی را تکمیل کنید ، وکالت نامه دارای انواع مختلفی از جمله وکالت تام، وکالت کاری و … دارد.
فرق دعاوی ثبتی و ملکی
افراد گمان می کنند که دعاوی ملکی با دعاوی ثبتی یکسان هستند در صورتی تفاوت هایی دارند. دعاوی ثبتی مربوط به عملیات ثبت سند می باشد ولی دعاوی ملکی مربوط به نفس ملک و مالکیت و تعهد و قراردادهای راجع به آن مانند خرید و فروش، اجاره ،صلح و…. است.
دعاوی ملکی به صورت کلی خود به سه دسته ی حقوقی، کیفری ، ثبتی تقسیم می شوند به همین دلیل می توان گفت که دعاوی ثبتی ملکی زیر مجموعه ای از دعاوی ملکی می باشد. در امور ثبتی ممکن است در زمینه اجرای اسناد رسمی مشکلاتی به وجود بیاید که می تواند مشمول توقیف و ابطال باشد. باتوجه به شرایط و اهمیت فوق العاده هریک از آن ها برای قانون گذار، اگر اشتباه و اختلالی در مرحله ثبت به وجود بیاید موجب اختلافات حقوقی سنگینی می شود.
دعاوی ثبتی به چه صورت است؟
پرونده های ثبتی از پیچیدگی و تخصص خاصی برخوردار است که هر قاضی و وکیل و کارشناسی نمی تواند به این امور رسیدگی نموده و پیگیری لازم را انجام دهد. وکیل دعاویی ثبتی، اشراف کاملی به قوانین و مقررات مرتبط به امور ثبتی و مجموعه بخشنامه های آن دارد به همین دلیل در صورت لزوم و ایجاد پرونده ثبتی، وکیل متخصص به حوزه ی امور ثبتی را پیدا کنید و پرونده ی خود را به او بسپارید.
چگونه بهترین وکیل ثبتی تهران را پیدا کنیم؟
اگر شما عزیزان هم یکی از ساکنین تهران هستید یا این که در استان های دیگر زندگی می کنید و تمایل دارید وکیل خود را از وکیل ثبتی تهران انتخاب کنید توصیه ما این است که با کمی جستجو از میان لیست بهترین وکیل در تهران وکیلی با تجربه و مورد اعتماد را انتخاب نموده و به او وکالت دهید. در این صورت شما وکیل ثبتی + تهران + بهترین + دعاوی را خواهید داشت. همه ما پس از درگیری در پرونده های ثبتی کاری که از وکیل ثبت انتظار داریم این است که به پرونده رسیدگی کند و نتیجه دادگاه را به نفع ما تمام نماید. اما قطعاً چنین کاری ممکن است زمان بر و نیاز به تخصص داشته باشد پس بهتر است صبور باشیم و به تجربه و تخصص وکیل ثبتی اعتماد نماییم زیرا هیچ کسی به اندازه او تجربه و علم و گاهی در این موضوع را ندارد.
بهترین وکیل ثبتی در تهران، وکیلی است که اشراف کاملی به اطلاعات و قوانین موجود در حوزه ی امور ثبتی را داشته و بتواند در کمترین زمان و با کمترین هزینه پرونده ی شما را به نتیجه برساند، یکی ز موثرترین عوامل در تسلط وکیل میزان سابقه ی کاری تخصصی وی می باشد ، اگر در بین اشنایان و دوستان افرادی به وکیل امور ثبتی مراجعه کرده اند و از نتیجه ی پرونده ی خود رضایت داشته اند می توانید از ان ها بخواهید تا به شما معرفی کنند اما اگر هیچ وکیل ثبتی را نمی شناسید می توانید از موسسات حقوقی معتبر که از اعتبار و خوشنامی برخوردار هستند کمک بگیرید زیرا موسسات حقوقی بهترین وکلا را در حوزه های مختلف حقوقی استخدام می کنند تا اعتبار و شهرت موسسه ی خود را حفظ کنند به همین دلیل می توانید با خیالی راحت پرونده ی خود را به ان ها بسپارید.
موسسات حقوقی به منظور کاهش اسیب های عدم آگاهی نسبت به قوانین تشکیل شده اند که حتی در صورت عدم استخدام وکیل می توانید از مشاوره ی حقوقی وکلای ثبتی بهره مند شوید و در پرونده تان استفاده کنید.
وکیل خوبی هستند
خانم میر عالیه