وکیل خیانت در امانت
همانطور که از اسم آن مشخص است خیانت در امانت یعنی کوتاهی کردن یا پیمان شکنی نسبت به مالی که به او امانت داده شده است یا بدون اجازه از کسی که به او مال را امانت داده از مال استفاده یا آن را معیوب و یا آن را کلا از بین برده باشد. اما اگر شخصی مالی را که به او امانت داده شده است اشتباها یا سهوا تلف کند عمل او جرم نبوده ولی باید جبران خسارت وارده کند. خیانت در امانت از جرایم علیه اموال و مالکیت به شمار می آید. طبق ماده ی ۶۷۴ قانون مجازات سلامی حکم خیانت در امانت اینگونه است که: ” هرگاه اموال منقول یا غیر منقول و یا نوشته هایی از این قبیل سفته، چک، قبض، و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت و هر کار دیگر با اجرت و بدون اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده که اشیا مسترد شود و یا به مصرفی برسد شخصی که ان اشیا نزد او بوده به ضرر مالکین یا متصرفین آن را استعمال یا تصاحب و یا تلف یا نفقود کند به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم می شود. برای مشورت با وکیل پایه یک دادگستری تماس بگیرید.
وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها را پیگیری مینماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.
تخصص و مهارت ها :
مسلط به رویه محاکم استان تهران
وکالت تخصصی در دعاوی کیفری و ملکی
وکالت تخصصی در دعاوی با موضوعات مواد مخدر، کلاهبرداری، جرایم اقتصادی، جرایم پولی و بانکی و جرایم منافی عفت
وکالت در دعاوی در صلاحیت دیوان عالی کشور
مشاوره در موضوعات حقوقی و خانواده
قبل از هر چیزی بدانید که خیانت در امانت در لغت به معنی پیمان شکنی، نقص عهد و بی وفائی می باشد. امانت در اصطلاح عبارت می باشد از مالی که به وسیله یکی از عقود امانی یا به حکم قانون نزد فردی گذارده شده باشد. از دیرباز اشخاص جوامع به مناسبت های مختلف و متعدد و بعضا در شرایطی خاص و یا حتی به صورت معمول و عرفی، اموال خودش را به رسم امانت به دیگری برای مدتی واگذار می کردند که آن مال را نگهداری کند و در موعد مقرر به خواست صاحب مال آن را بازگرداند. در حقیقت واضح است که همواره اشخاص جامعه به فردی که می شناختند و به او اعتماد داشتند، اموال خویش را سپرده و او را امین خود قلمداد می کردند. موضوع هر جرمی به معنای آن چیزی می باشد که عمل مجرمانه روی آن واقع شده و می شود یا به بیان دیگر آن ارزش و اعتباری می باشد که مقنن تعدی و تجاوز به آن را جرم می پندارد. موضوع جرم خیانت در امانت باید عین مال یا وسیله تحصیل مال بوده باشد اعم از مال منقول و غیرمنقول، پس در نتیجه تصور اینکه فرد الف زمینش را به شخص ب سپرد که فقط مراقب آن باشد و روز دیگر به وی بازگرداند و الف قبل از موعد استرداد مال مورد امانت، زمین را آتش بزند یا از بین ببرد هم به جرم تخریب و هم به جرم خیانت در امانت قابل تعقیب می باشد. این جرم، جرمی می باشد که قانون گذار برای مجازات شخص مرتکب آن حبس دارای حداقل و حداکثر را تعیین کرده است. بر اساس ماده ۶٧۴ از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال ١٣٧۵ زمانی که فرد امین مرتکب جرم خیانت در امانت شود و جرم وی در محکمه صالح به اثبات رسیده باشد، او به حبس از ۳ماه تا ۱۸ ماه محکوم می باشد. به عبارت دیگر قانون گذار با در نظر گرفتن قبح عمل خیانت در امانت و این که این جرم یکی از اصولی ترین و مهم ترین اخلاق موجود در جوامع و نظم عمومی جامعه را برهم زده، مجازات حبس را برای مرتکب در نظر گرفته است ولیکن در جهت این موضوع که تناسب در بین فعل مرتکب و کیفر و مجازات او رعایت شود دست قضات را در میزان حبس باز گذاشته است.
وکیل خیانت در امانت تبیین می کند که حال تصور نمایید که فردی را که بنا بر اعتماد و اطمینان، امین خود کرده اید، بر عکس تراضی شما رفتار کرده است و مال مورد امانت را تلف یا مفقود یا تصاحب کرده است. در این زمان و هنگام این فرد دیگر امین نبوده و نیست بلکه مرتکب و فاعل جرم خیانت در امانت است.
منقول بودن مال مورد امانت توسط وکیل خیانت در امانت
تعداد زیادی از قوانین خارجی، موضوع خیانت در امانت را فقط مال منقول دانسته و می داند. علت و دلیل این انحصار، آن نمی باشد که خیانت در امانت نسبت به اموال غیرمنقول امکان ندارد بلکه به این دلیل می باشد که مال غیرمنقول نیاز به چنین حمایتی نخواهد داشت. چون که مال غیرمنقول به حالت مخفی و به دور از چشم مالک قرار نمی گیرد تا مورد تصاحب یا اتلاف یا استعمال یا مفقود شدن واقع بشود. به هر حال قانونگذار کشور ما موضوع جرم خیانت در امانت را منحصر در اموال منقول ندانسته و اگر چه ماده 117 قانون تعزیرات سابق کلمه «مال» را به حالت مطلق بیان نموده بود و تعداد زیادی از نویسندگان حقوقی با بهره گرفتن از قوانین خارجی، موضوع جرم را منحصر در اموال منقول می دانستند. اما قانونگذار های جدید با به کار گرفتن عبارت اموال منقول یا غیرمنقول به این اختلافها پایان داد.
حالت های مختلف وقوع جرم خیانت در امانت
در درجه ی اول باید بدانیم که جرم خیانت در امانت می تواند به وسیله ی هم شخص حقوقی و هم شخص حقیقی انجامگیرد. در صورتی که مجرم شخص حقیقی باشد، با اثبات شدن جرم بلافاصله محکوم می شود اما اگر مرتکب جرم شخص حقوقی باشد و جرم خیانت در امانت در مراجع قانونی ثابت گردد مدیر موسسه یا شخص حقوقی مربوط به این پرونده محکوم می شود.
حالت های وقوع جرم را در اینجا به ترتیب بیان می کنیم:
_ مال امانی را استعمال یا استفاده نماید.
_ مال امانی را برای خود تصاحب کند.
_ یا به هر طریقی مال امانی را از بین ببرد.
_ مال امانی را مخفی کند به گونه ای که مالک نتواند به آن دسترسی داشته باشد.
_ سو استفاده از مهر و امضا
اگر شخصی مهر و برگه چک، برگه سفید امضای خود را شخصی بسپارد و شخص از آن سوء استفاده کند، مرتکب جرم خیانت در امانت می شود. مطابق قانون مجازات آن یک تا سه سال حبس است.
خیانت مستخدمین دولت در اموال و اسناد دولتی
هرگاه وجوه نقدی،اوراق بهادار، اسناد، سهام، و سایر اموال متعلق به هر یک از سازمان ها و موسسات دولتی توسط هر یک از مستخدمان به صورت غیر مجاز استفاده شود، تصرف غیر قانونی به شمار می آید. که مجازات متصرف پرداخت اجرت المثل و شلاق تا ۷۴ ضربه می باشد و اگر شخص مجرم در ارتکاب جرم منفعتی کسب کرده باشد معادل قیمت انتفاعی به پرداخت جزای نقدی محکوم می گردد. از جمله این سازمان های دولتی: کارمندان و کارکنان ادارات دیوان محاسبات، نهادهای انقلای اسلامی،شوراها و شهرداری ها، نهادهای انقلابی و بنیادی، مقامات قضایی، قوای سه گانه، نیروهای مسلح و مامورین خدمات عمومی چه رسمی و چه غیر رسمی می باشند. اگر فردی به علت کم کاری یا بی مبالاتی باعث تضییع اموال و وجوه دولتی شود، و ان هارا در زمینه ای استفاده کند که از نظر قانونی هیچ اعتباری ندارد باز هم مجرم محسوب می شود.
خیانت در امانت در قانون تصدیق انحصار
وراثت: اگر شخصی دارایی متعلق به اشخاص مجهول الوارث را تصرف کند و ظرف مدتی که برای اموال منقول و وجه نقد ظرف ده سال از تاریخ فوت مالک و در اموال غیرمنقول ظرف بیست سال از تاریخ فوت مالک مال، دین یا منافع حاصل از مال را به دولت تادیه نکند به جرم خیانت در امانت محکوم می شود. خیانت در امانت در قانون تصدیق انحاصر مربوط به زمانی است که برای مثال متصرفان اموال موربوط به اشخاصی که مجهول الوارث هستند یا وارثی ندارند و یا حتی بدهکارانی که باید مالی را به افراد فوت شده مجهلو الوارث یا بی وارث بپردازند، آن مال یا دین را بر حسب قانون به دولت واگذار نکنند. اموال منقول تا مدت ده سال بعد از فوت صاحبان آن ها و اموال غیر متوفی بعد از بیست سال از فوت مالکان آن ها در صورتی که وارث یا پیگیری از سمت مالک نداشته باشند متعلق به دولت محسوب می شوند و فردی که آن ها را قصب کرده باشد به عنوان خائن در امانت در قانون تصدیق انحصار شناخته می شود.
خیانت در امانت در قانون ثبت اسناد و املاک
در مورد اموالی چون وقف، شخص متولی اگر در انجام کار خود کوتاهی یا تبانی کند، مرتکب جرم خیانت در امانت شده است. در صورتی که تقاضای ثبت ملک دیگری وجود داشته باشد در صورتی که حقوق ارتفاقی وقف و حبس و ثلث باقی در نظر گرفته نشده است و چنین اشخاصی به موجب تبانی وظایف خود را نادیده می گیرند محکوم به خیانت در امانت در قانون ثبت اسناد و املاک است. خیانت در امانت در حوزه ثبت املاک و اسناد در صورت تبانی بین مسئولان ثبتی و متقاضی صورت می گیرد و از مصادیق این رخداد می توان این مورد را متذکر شد که مسئول ثبت اسناد و املاک نسبت به ثبت املاک وقف و حبس و ثلث باقی هیچ اعتراضی ندارد و به همین صورت نیز اقدام به ثبت املاک دیگران بدون ذکر حقوق ارتفاقی می کند.
تنظیم شکواییه برای جرم خیانت در امانت
یکی از مراحل قانونی رسیدگی به پرونده های کیفری تنظیم شکواییه برای جرم خیانت در امانت است. در این زمینه بهتر است کار را به دست یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص خیانت در امانت و موارد املاکی و انحصار وراثت بسپارید وی به خوبی با دانش و علم کافی نسبت به تمامی قوانین کیفری و انواع خیانت در امانت ها و مجازات های هر یک از آن ها و پیش بینی ای که نسبت به آن ها دارد می تواند به خوبی با شرح واقعه و با قلم قوی مبنی بر تمامی قوانین و مقررات دادگستری های کشور به تنظیم یک شکواییه قانونی بپردازد. قانونی بودن و اصولی بودن شکواییه یکی از عوامل تاثیر گذار در نحوه و زمان رسیدگی به پرونده کیفری است.
تاثیر رضایت شاکی در جرم خیانت در امانت
بر طبق قانون مجازات اسلامی حتی اگر شاکی پرونده رضایت دهد چون جرم خیانت در امانت دارای دو جنبه عمومی و خصوصی می باشد مجرم باید جنبه ی عمومی جرم را طی کند.
رکن قانونی جرم خیانت در امانت
باید توجه کنید که ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال ۱۳۷۵ بررسی و تحلیل عنصر قانونی جرم خیانت در امانت پرداخته است. هروقت که اموال منقول و غیر منقول یا نوشته هایی همچون سفته چک قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی اجرت به شخصی داده شده باشد و بنابراین عهد کرده است که اشیای مذبور مسترد بشود و یا حتی به مصرف معینی برسد و فردی که آن اشیا در نزد او بوده است آن ها را به ضرر مالکین یا متصرفین آن ها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم می شود.
عنصر مادی جرم خیانت در امانت
عنصر مادی جرم خیانت در امانت نیز عبارت می باشد از استعمال کردن، تصاحب کردن، اتلاف یا مفقود نمودن مال مورد امانت که می تواند به شکل و صورت فعل یا ترک فعل بودن باشد، اما عمدتاً به حالت فعل می باشد که در ماده ۶۷۴ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی تصویب شده سال ۱۳۷۵ آمده است.
رکن معنوی جرم خیانت در امانت
باید بدانید که خیانت در امانت از جرائم عمدی مقید است که برای تحقق آن هم سوء نیت عام و هم سوءنیت خاص نیاز می باشد. در حقیقت فرد مرتکب باید قصد خیانت و قصد نتیجه خاص یعنی اضرار به مالک یا متصرف را داشته باشد. پس برای مجرم شناخته شدن امین لازم می باشد که احراز بشود که امین با علم و آگاهی نسبت به تعلق مال به مالک یا متصرف قانونی مبادرت به ارتکاب رفتارهای چهارگانه فیزیکی در ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران که در مطالب فوق به آن ها اشاره شد، نموده و از این طریق موجبات ضرر و زیان مالک یا متصرف قانونی را فراهم نموده است.
دلایل و مراحل و مدارک لازم جهت شکایت جرم خیانت در امانت
_ یکی از راه های اثبات جرم خیانت در امانت با شهادت، اقرار، سند و علم قاضی می توان جرم خیانت در امانت را ثابت کرد.
_ در ابتدای امر شاکی در دفاتر قضایی یا دادسرا می تواند شکواییه تنظیم کند که باید هزینه ای را پرداخت کند.
_ در شکواییه باید شاکی مشخصات کامل خود را ثبت و بعد از آن موضوع شکایت، مکان و تاریخ وقوع جرم قید کند. و در مرحله ی بعدی میزان خسارت وارد شده به خود را به عنوان شاکی و مقدار درخواستی مورد مطالبه اش را در شکواییه بنویسد. سپس دلایل وقوع جرم، مشخصات مطلعان و شاهدان را نوشته ودر پایان برگه شکوائیه مشخصات کامل متهم یا مظنون را کاملا یادداشت نماید.
_ هر سند و مدرکی که نشان دهنده سپردن مال به متهم می باشد، را ارائه دهد.
_ در وهله اول دادسرا پرونده را بررسی می کند و اگر احتیاج به تحقیق و تکمیل پرونده باشد
پرونده را به کلانتری ارجاع می دهد، و بعد از تکمیل تحقیقات دوباره پرونده به دادسرا فرستاده می شود، در صورت اثبات جرم، دادسرا کیفر خواست صادر می کند کیفر خواست صادر شده همراه با مدارک به دادگاه برای بررسی نهایی و صدور حکم فرستاده می شود.
بهترین وکیل خیانت در امانت کیست؟
خیانت در امانت هم از لحاظ حقوقی و هم کیفری قابل پیگیری می باشد. و هم در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است.خیلی ها این جرم را با سرقت یا کلاهبرداری اشتباه می گیرند اما یک وکیل حقوقی خوب که در این زمینه تخصص کامل دارد به راحتی بین این جرایم تفاوت قائل می شود.
اگر در زمینه ی خیانت در امانت پرونده یا مشکلی دارید از مشاوره حقوقی خیانت در امانت یا وکیل کیفری خیانت در امانت بهره مند شوید. خیانت در امانت یکی از جرائم کیفری محسوب می شود و در یک تعریف کلی یعنی سو استفاده از امانت توسط یک فرد امین. بهترین وکیل خیانت در امانت فردی است که علاوه بر اطلاعات و دانش کافی نسبت به تمامی قوانین کیفری اطلاعات و توضیحات کاملی نیز در زمینه جرائم خیانت در امانت مانند تصاحب و صرف مال بدون رضایت مالک، تقلب و ضرر به مالک دارد و به خوبی با ایجاد ادله مورد نیاز و مستند سازی می تواند به دفاع از موکل خود بپردازد. بهترین وکیل خیانت در امانت فردی است که به موجب تجربه و تخصصی که دارد درصد احتمال موفقیت پرونده شما را در کوتاه ترین زمان ممکن بالا می برد و بهرخوبی از پس دفاع از شما بر می آید.
چگونه برای خیانت در امانت با وکیل در ارتباط باشیم؟
برای ارتباط با وکیل خیانت در امانت علاوه بر شبکه های اجتماعی و قراراهای حضوری می توان از شماره وکیل خیانت در امانت برای تماس تلفنی هم استفاده کرد در این صورت شما ضمن تماس تلفنی با وکیل و مشاوره حقوقی و کیفری از وی می توانید به تنظیم قرار حضوری برای انعقاد قرارداد نیز بپردازید و به راحتی با واگذاری یک وکالت نامه پیگیری قانونی پرونده خود را به دست وکیل بسپارید. شماره وکیل خیانت در امانت برای تماس تلفنی و مشاوره حقوقی: 09192329787
وکیل کاربلد برای پیگیری پرونده های خیانت در امانت
وکیل متخصص خیانت در امانت فردی است که به خوبی توانایی شناسایی نوع جرم رخداده شده و مستند سازی جهت الصاق به لایحه دفاعیه را دارد. لازم است وکیل متخصص خیانت در امانت از تمامی قوانین دادگاه های کیفری اطلاعات کاملی داشته باشد ضمن اینکه می تواند یک وکیل متخصص ملکی یا حتی وکیل متخصص دعاوی انحصار وراثت هم باشد پس با این وجود لازم است بر حسب نوع خیانت در امانت صورت گرفته وکیل متخصص اطلاعات لازم و کافی را جهت دفاع از موکل خود داشته باشد.
خیانت در امانت شامل عناصر قانونی می باشد برای مثال می توان گفت سو استفاده از هر سفید امضا یا سفید مهر سپرده شده به شخص یک خیانت در امانت محسوب می شود. از سوی دیگر تمامی اموال غیر منقول یا منقولی یا سفته و چک و قبض و این مواردی که به عنوان اجاره، رهن یا برای وکالت با اجرت و بی اجرت به کسی سپرده می شود استفاده از آن ها به گونه ای که باعث ضرر مالی به مالک شود نیز خیانت در امانت است. خیانت در امانت شامل عناصر مادی نیز هست. از این رو میتوان به رفتار مادی فیزیکی با چهار حالت شامل استعمال کردن و تصاحب کردن و اتلاف کردن و مفقود کردن اشاره کرد. یک وکیل متخصص خیانت در امانت با استفاده از این عناصر می تواند به تسریع پیشبرد پرونده شما کمک کند.
روش های شکایت در خیانت در امانت
_ در مرحله ی اول می توانید با یک وکیل کیفری برای اثبات خیانت در امانت به صورت حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید.
_ برای تنظیم شکوائیه بهتر است یک وکیل تنظیم شکوائیه و دادخواست، شکایت خیانت در امانت را انجام دهد.و برای به دادگاه رفتن وقت و اطلاعات کافی ندارید، می توانید بهترین وکیل در زمینه ی خیانت در امانت را برای پرونده ی خود انتخاب کنید از ویژگی های وکیل خوب خیانت در امانت این خواهد بود، که از اتلاف وقت و طولانی شدن روند پرونده و یا به حاشیه رفتن ان جلوگیری می کند.
خیانت در امانت اموال مشاعی
در مورد اموال مشاعی بیان شده است که امکان تحقق این جرم در اموال مشاع توسط احدی از شرکا محل تردید و بحث می باشد و دو نظر مختلف از باب موافقین و مخالفین وجود خواهد داشت که در ادامه آن ها را مشاهده خواهید کرد:
نظر موافقین: به دلیل این که مال افزون بر مرتکب به شخص دیگری نیز تعلق داشته است لذا شرط تعلق مال به غیر در اموال مشاعی وجود دارد که در نتیجه امکان تحقق یافتن این جرم در اموال مشاعی توسط احد از شرکا وجود خواهد داشت.
نظر مخالفین: هر جز از مال مشاع متعلق به تمامی شرکا است پس در نتیجه نمیدتوان که در معنی حقیقی و واقعی کلمه آن مال را متعلق به غیر شمرد. چون که همواره دیگری هم در اجزا آن شریک می باشد لذا مالک نمی تواند که در مالی که خودش هم در آن سهیم می باشد مرتکب جرم خیانت در امانت بشود. همچنین فرض وقوع این بزه توسط احد از شرکا در مال مشاعی غیرقابل تصور می باشد.
ویژگی های وکیل خیانت در امانت چیست؟
وکیل خیانت در امانت از اغراق کردن و چیزهای غیر ممکن به موکل خود خودداری کند و راه حقیقت را در پیش گرفتن برای پرونده در برابر موکل نشانه امین بودن وکیل نسبت به پرونده ی پیشرویش است. و در حرف های خود کاملا صادق باشد یعنی نتیجه ی پرونده، مسائل و مشکلاتی که برای پرونده اتفاق می افتد را کاملا هر چه که هست را در روز مشاوره برای موکل خود به درستی شرح دهد. در بعضی مواقع امکان دارد موکل مسیر انحرافی را به وکیل پیشنهاد دهد وکیل باید او را از این کار بازدارد و اگر موکل اصرار به روش و راه خود بود وکیل کیفری باید از قبول پرونده امتناع ورزد. در نهایت دستمزد یا هزینه وکیل خیانت در امانت با توجه به هزینه ی مشخص شده در آیین نامه ی حق الوکاله می باشد. از ویژگی های دیگر بهترین وکیل خیانت در امانت این است که از پیچیده و طولانی کردن دادرسی جلوگیری کند او باید قاضی را به این سطح از درک و شناخت از دلایل و مستندات و شواد موجود برای گرفتن رای به نفع موکل خود برساند.
وکیل خیانت در امانت و توضیح رفتار مجرمانه
محل ثبت کردن همه جرائم در وهله اول در دادسرا (محل وقوع یافتن جرم) صورت می پذیرد. دادسرا با توجه به دلیل های ارائه شده از سمت فرد شاکی مانند شهادتِ شهود، رسیدِ دریافت مال و اظهارنامه های بدون پاسخ، اقدام به تحقیقات خواهد کرد و در نهایت یا جرم را محتمل می داند و یا پرونده را با کیفرخواست به دادگاه کیفری ارجاع می دهد و یا اساساً جرمی اتفاق نیفتاده است و با صدور قرار منع تعقیب، شکایت را رد می کند. هرچند که امروزه روز با توجه به الکترونیکی بودن سیستم قضایی ایران، در برخی از جرائم مثل صدور چک بلامحل باید از دفاتر خدمات قضایی اقدام کرد، همچنین باید بدانید که این دفاتر صرفا وظیفه ثبت کردن و ارجاع شکایات به دادسرا را خواهند داشت و به هرحال اولین مرجع رسیدگی کننده به جرائم همان دادسرای محل وقوع جرم می باشد. باید توجه کنید که در دادگاه کیفری نیز قاضی با بررسی کردن پرونده، تصمیم مقتضی را می گیرد و در حالت تحقق یافتن جرم نسبت به صدور حکم اقدام خواهد کرد.
آیا خیانت در امانت رد مال دارد؟
مالی که به عنوان امانت به شخصی سپرده می شود با این امید که روزی صاحب مال آن را استرداد می کند آن را امانت می دهد، و روزی که شخص امین از دادن مال امانی به صاحب مال استنکاف کند، صاحب مال با مطرح کردن شکایت علاوه بر درخواست جبران ضرر و زیان می تواند استرداد مال خود را بخواهد که در صورت موجود بودن عین، مسترد می گردد.
نتیجه
در هر صورت روند رسیدگی، هزینه ی رسیدگی جرم خیانت در امانت را به همراه دارد اما پیشنهاد ما به شما این است که از وکیل کیفری خیانت در امانت کمک بگیرید تا هزینه های دادرسی با کاهش زمان رسیدگی به دلیل خبره بودن وکیل و مشاوره حقوقی خیانت در امانت کم تر گردد. به پایان یکی دیگر از نوشته های سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش رسیدیم و در این مقاله در مورد وکیل خیانت در امانت صحبت کردیم و اطلاعاتی را مورد بررسی قرار دادیم. جرم خیانت در امانت یک جنبه جرم دارد و یک جنبه اجتماعی که هر دوی آنها مضر است و قانون برای مقابله با مجرم بر اساس ساختاری که دارد دست قاضی را باز گذاشته است تا بهترین حکم را صادر کند. اگر شما درگیر یک پرونده خیانت در امانت شده اید، یکی از بهترین راه ها برای دریافت حقتان این است که با کمک یک وکیل خیانت در امانت پرونده را پیگیری کنید. در این نوشته ما به بررسی عنوان هایی نظیر: وکیل کاربلد برای پیگیری پرونده های خیانت در امانت، تنظیم شکواییه برای جرم خیانت در امانت، خیانت در امانت در قانون ثبت اسناد و املاک، خیانت در امانت در قانون تصدیق انحصار، خیانت مستخدمین دولت در اموال و اسناد دولتی، حالت های مختلف وقوع جرم خیانت در امانت و … پرداختیم و امیدواریم که برای شما مفید بوده باشد و به خوبی از آنها بهره مند شده باشید. شما می توانید برای ارتباط با ما از شماره 09192329787 استفاده کنید تا همکارانمان در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند و پاسخگوی سوالاتتان باشند.
وکیل عالی هستن
یک وکیل درست کار