وکیل ماده 477 در تهران
قبل از هر چیزی باید بدانید که اعمال کردن ماده 477 آیین دادرسی کیفری، آخرین امید افراد به جهت احقاق حق زائل شده است. توجه داشته باشید که در ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری روش دیگری برای اعتراض با کمک بهترین وکیل ماده 477 به حکم دادگاه پیش بینی شده است که بر اساس آن ماده اگر حکم قطعی صادر شده از طرف مراجع قضایی توسط رئیس قوه قضائیه بر خلاف بیّن شرع تشخیص داده شود، پرونده برای اعاده دادرسی به شعب خاصی از دیوان عالی کشور ارجاع داده می شود. همچنین باید بدانید از این جهت که درخواست اعمال کردن ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری در بعضی از پرونده ها و دعاوی آخرین روش تغییر و شکستن حکم دادگاه به حساب میآید، باید که در مورد شرایط و مهلت زمانی درخواست اعاده دادرسی از طریق رئیس قوه قضائیه اطلاع یافت. برای مشاوره با وکیل در تهران تماس بگیرید.
بهترین وکیل ماده 477 در تهران کیست؟
وکیل آقای موسی الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری ، با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها را پیگیری مینماید. ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از بهترین وکلای متخصص در دعاوی در صلاحیت دیوان عالی کشور وکالت انجام میدهند.
تخصص و مهارت:
وکالت تخصصی در طرح و دفاع از دعاوی فرجام خواهی، اعاده دادرسی کیفری، اعمال ماده ۴۷۷ و …
وکالت در دادسرا و دادگاه انقلاب
وکالت در دعاوی در صلاحیت دیوان عالی کشور
وکالت تخصصی در جرایم مواد مخدر و مواد روانگردان
وکالت در دعاوی اصل ۴۹
وکالت در جرایم امنیتی
برخی از پرونده های مهم وکیل موسی الرضا میر
- وکالت در پرونده های کلان اقتصادی ( از قبیل پرونده میلاد حاتمی )
- وکالت در بیش از صد پرونده جرایم مواد مخدر – ۷۰۱ کیلو شیشه -۵۴۹ کیلو شیشه -حمل گسترده کوکایین در کشور و غیره ..
- وکالت در پرونده کلاهبرداری بزرگ فروش خودروهای لیزینگی
- وکالت در پرونده های قاچاق کالا و ارز
- وکالت در پرونده های کلان کلاهبرداری های رایانه ای و سایبری
جهت اعطای وکالت و دریافت مشاوره از آقای موسی الرضا میر، با شماره های زیر تماس بگیرید:
تلفن همراه: 09123829850 تلفن تماس: 02188793415 آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، قبل از میدان ونک، جنب پل همت، کوچه سید الشهدا پلاک ۴، واحد یک
در دعاوی کیفری :
جرایم مواد مخدر – جرایم ملکی (دعاوی کیفری ملکی ) – جرایم تجاری – جرایم اقتصادی – جرایم پزشکی – جرایم کارکنان دولت – جرایم اقتصادی و مالی – جرایم کیفری خانواده – جرایم منافی عفت – کلاهبرداری – تبانی برای بردن مال غیر – انقال مال غیر – خیانت در امانت – تحصیل مال از طریق نامشروع – تصرف عدوانی – سرقت – قتل عمد و غیر عمد – جعل اسناد و استفاده از سند مجعول – قاچاق کالا و ارز – قاجاق و حمل مشروبات الکلی – ایراد صدمه بدنی – وکیل در دیوان عالی کشور و دادگاه تجدیدنظر
و دیگر جرایم کیفری …
شماره تماس بهترین وکیل ماده 477
باید توجه کنید که وکیل ماده ۴۷۷ دارای دانش و مهارت بسیار بالایی در همه حوزههای پروندههای کیفری میباشد و در این مورد به اشخاص کمک میکنند تا در روند احقاق حقوق خویش در مسیر درست حرکت کنند. یقینا این امر وجود دارد که تعداد زیادی از مراجع قضائی در این رابطه اقدام به صادر کردن رای برعکس امور شرعی میکنند که این امر را اگر که بخواهیم مورد بررسی قرار بدهیم ممکن می باشد دارای دلایل زیادی بوده باشد در این رابطه باید گفت که موارد زیاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را مورد بازبینی قرار داده تا به دلیل اصلی این امر پی ببریم. موضوع اصلی این است که در کلیه جوامع امکان این امر وجود دارد و به طور کلی امر بسیار غیرعقلانی است که اگر بخواهیم در این مورد اقدام به قطع بیان کنیم که مراجع رسیدگی کننده حق این امر را ندارند. در کشور ایران اما قانون آیین دادرسی کیفری به این امر پرداخته و برای حل کردن این مسئله راه حلی را بیان کرده است.
وکلای گروه دادورزان صلح و سازش
وکیل ماده 477
ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری کشور ایران یکی از اساسیترین قوانینی است که امروزه نقش اساسی و مهم و بسیار زیادی را در دستگاه قضایی کشور ما ایفا می نماید. وکیل ماده ۴۷۷ در تهران به فردی گفته می شود که دارای مهارت کافی برای پذیرش وکالت پروندههای مربوط به این ماده قانونی است. مطابق با ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری کشور ما، اشخاصی که همچون رئیس قوه قضاییه، رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، رئیس کل دادگستری استان و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و… این اختیار قانونی را دارند که تا در حالت مشاهده شدن هرنوع تخطی در رای صادر شده دادگاه ها و دستگاههای قضایی کشور، تقاضای اعاده دادرسی خود را به دیوان عالی کشور ارجاع بدهند. دیوان عالی کشور یکی از مهمترین مراجعی است که به طور معمول به پروندههای فرجام خواهی رسیدگی مینماید، پس بنابراین بسیاری از پروندههایی که باید در آنها اعاده دادرسی انجام بشود نیز به این مرجع قضایی ارجاع داده خواهد شد. اعاده دادرسی یکی از مسائل بسیار مهم در پروندههای کیفری به حساب میآید و دارای حساسیتهای قانونی بسیار زیادی است و به همین خاطر نیز وکیل ماده ۴۷۷ در تهران نیز معمولا دارای تجربه کافی در این حوزه است.
وظایف بهترین وکیل ماده 477 چیست؟
هنگامی که با یک وکیل قرارداد امضا میکنید او در قبال شما و پرونده دارای یک سری وظایف است که اگر به درستی به آنها پایبند باشد، میتواند نتیجههای خوبی را برای شما کسب کند. به عنوان یک وکیل ماده 477 در تهران، وظایف او به صورت کلی شامل موارد زیر میشود:
- نمایندگی موکل: وکیل، مسئولیت نمایندگی موکل را بر عهده دارد و باید در هر مرحله از پرونده، به بهترین شکل ممکن، حقوق و منافع موکل را دفاع کند.
- مطالعه پرونده: برای دفاع موثر، وکیل باید پرونده را به دقت مطالعه کند و تمامی جوانب مربوط به پرونده را بشناسد.
- تحلیل و بررسی حقوقی: وکیل باید قوانین و مقررات مربوط به پرونده را به دقت بررسی کند و بهترین راهحلهای حقوقی را برای موکل پیشنهاد دهد.
- تدوین اسناد حقوقی: ایشان باید اسناد حقوقی مربوط به پرونده را به دقت تدوین کند و از ایرادات آن جلوگیری کند.
- مذاکره و توافق: بهترین وکیل ماده 477 در تهران باید با طرف مقابل مذاکره کند و به دنبال توافق و حل و فصل مساله باشد.
- نظارت بر اجرای حکم: وکیل باید بر اجرای حکم دادگاه نظارت کند و در صورت نیاز، اقدامات لازم را انجام دهد.
در کل، وکیل ماده 477 مسئولیتهای بسیاری را بر عهده دارد و باید به بهترین شکل ممکن، به حقوق و منافع موکل خود بپردازد و از آنها دفاع کند.
ماده 477 آیین دادرسی کیفری
ماده 477 آیین دادرسی کیفری بیان داشته است که در حالتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادر شده از هر کدام از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص بدهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال می کند تا در شعبههایی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی شود و رای قطعی را صادر کند. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بین اعلام شده، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی دوباره اعم از شکلی و ماهوی به عمل میآورند و رای مقتضی صادر میکنند. همچنین ماده 1 دستور العمل اجرایی ماده 77 بیان داشته است که بررسی کردن آراء قطعی در اجرای ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری و تشخیص خلاف شرع بیّن و جلوگیری از اجرای آن از اختیارات رئیس قوه قضاییه است. با دقت در این دو ماده به این نتیجه میرسیم که بر خلاف ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری که موارد اعاده دادرسی را مشخص نموده است، در مورد اعاده دادرسی به علت خلاف بین شرع بودن موارد و مصادیقی مشخص نشده است و نامحصور است و آنچه مهم میباشد این است که رأی قطعی صادرشده خلاف حکم و بیان شرعی بوده باشد.
مراحل اعاده دادرسی ماده 477
اعاده دادرسی موردنظر در ماده 477 ممکن میباشد توسط رییس قوه قضاییه به عمل آید و یا اینکه توسط سایر مقاماتی که در ماده 477 به صورت حصری مشخص شدهاند. سایر اشخاص حقیقی یا حقوقی در صورتی که بخواهند براساس ماده 477 اعاده دادرسی نمایند باید درخواست خودش را از طریق روسای کل دادگستری استان مطرح نموده و ثبت کنند و در حالتی که رأی از طریق محاکم نظامی قطعی شده باشد، باید از طریق رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح، پیگیری بشود.
پس از اینکه درخواست اعاده دادرسی در دادگستری کل به ثبت رسید کارشناسان این مرجع به بررسی در خصوص خلاف شرع بودن حکم صادره پرداخته و در صورتی که خلاف شرع بودن تایید گردد براساس ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری رییس قوه قضاییه دستور اعاده دادرسی را صادر کرده و مراحل اعاده دادرسی که همان مطرح شدن در شعب دیوان عالی کشور و رسیدگی ماهوی و شکلی میباشد به عمل میآید.
ماده 477 کیفری چیست؟
قبل از هر چیزی باید بدانید که مطابق با ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران، رییس قوه قضاییه تنها فردی میباشد که میتواند، در مورد آرای قطعی صادر شده از مراجع قضایی که برعکس و بر خلاف شرع صادر شدهاند، در دیوان عالی کشور دستور به اعاده دادرسی بدهد. اما افراد دیگری هم نیز، در قانون به حالت حصری نام برده شدهاند، مثل رییس دیوان عالی کشور که می تواند تجویز اعاده دادرسی را از رییس قوه قضاییه درخواست کند. در مورد این ماده، در سال 1398، یک دستور العمل اجرایی نیز به تصویب رسیده است.
بر اساس ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری تصویب شده در سال 1392، در حالتی که رییس قوه قضاییه، رای قطعی صادره از هر کدام از مراجع قضایی، را خلاف شرع تشخیص بدهد، میتواند که پرونده را جهت اعاده دادرسی کیفری به دیوان عالی کشور ارسال کند تا به آن رسیدگی بشود. همچنین سپس پرونده، در شعبه های خاصی که توسط رییس قوه قضاییه، برای این انجام این امر تعیین شدهاند، رسیدگی خواهد شد. این شعبه ها، رای قطعی پیشین را نقض و رسیدگی مجدد، اعم از شکلی و ماهوی را مجددا به عمل خواهند آورد و رای مقتضی صادر خواهند کرد که این رای، لازم الاجرا میباشد. مطابق با تبصره1 ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، مراجع قضایی شامل تمام دادگاه ها و مراجع حل اختلافی که تحت نظر دادگستری، به حل اختلافات میپردازند.
قانون وکیل ماده 477
وکیل کیفری برخی مواقع به طور تخصصی، در فرایند اعاده دادرسی کیفری موضوع ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری مشارکت دارند را اصطلاحا وکیل ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری نامگذاری می کنیم. اما پس از پاسخ به این سوال که وکیل ماده 477 در تهران چه کسی می باشد، در پاسخ به این سوال مهم باید بیان کرد که در ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری، پیش بینی شده که اگر رئیس قوه قضاییه، با حکمی مواجه بشود که عکس شرع بوده باشد، می تواند که آن را برای اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارسال کند . در این شرایط رئیس دیوان عالی کشور می تواند که به استناد درخواست ها و گزارشاتی که صورت گرفته، این اقدام را انجام بدهد.
به همین سبب، مطابق این ماده، رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و یا حتی رئیس کل دادگستری استان میتوانند که اگر با رأی خلاف شرعی مواجه شده باشند، آن را با قید کردن مستندات کافی به رئیس قوه قضاییه ارسال کنند تا به شعبه دیوان عالی کشور ارجاع داده شود. همچنین باید توجه داشت که مطابق دستورالعمل اجرایی ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران، قاضی صادر کننده حکم و دیگر قضاتی که مرتبط با پرونده میباشند نیز موظفند که در حالت مواجه شدن با رای بر عکس بین شرع، موضوع را به رئیس حوزه قضایی یا دادستان اعلام کنند و اگر مقامات ذیصلاح عقیده داشته باشند رای صادر شده بر خلاف شرع میباشد، باید گزارش آن را به رئیس کل دادگستری استان داده و ایشان نیز در حالت لزوم، موضوع را به دفتر رئیس قوه قضاییه ارسال کند.
برای مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری روی لینک کلیک کنید.
شرایط وکیل ماده 477
در ادامه این بخش قصد داریم تا به بررسی این مورد بپردازیم که آیا بهترین وکیل ماده 477 باید شرایط خاصی را دارا باشد یا خیر. در پاسخ به این سوال باید گفت که به صورت کلی هر شخصی که وکیل باشد میتوان او را برای وکالت ماده 477 انتخاب کرد. بنابراین با توجه به نکته گفته شده، میتوان پی برد برای بهترین وکیل ماده 477 در تهران شرایط خاصی مد نظر نیست اما یک نکته مهم در این رابطه وجود دارد و آن هم این است که شما نباید از هر وکیلی در زمینه ماده 477 استفاده کنید، بلکه باید از وکلای تخصصی در این زمینه بهره ببرید.
بهترین وکیل تضمینی اعمال ماده ۴۷۷
توجه کنید که بهترین وکیل برای اعمال ماده ۴۷۷، فردی است که با استفاده کردن از دانش حقوقی و مهارت بسیار بالایی که در امور دیوان عالی کشور دارد که می تواند با مراجعه حضوری به دیوان در هر مرحله از پرونده در سریع ترین زمان ممکن اقدام به ارائه لوایح مورد نظر شما در این مورد کرده و با استفاده کردن از مستندات قانونی در خصوص اعمال ماده اقدام کند. به طور کلی باید گفت که ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به امور اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور می پردازد به این روش که اشخاص در شرایطی که در قانون اجازه داده میتوانند در دیوان عالی کشور علیه آرای صادر شده و قطعی شده که مدت زمان خیلی زیادی از آن ها گذشته، تقاضای اعاده دادرسی کرده و استفاده از مستندات جدید قانونی خویش درخواست رسیدگی دوباره در این امر را کند. وکیل در دیوان عالی کشور در این مورد نیز می تواند که با استفاده کردن از سندها و مدارکی که هم اکنون در دست شما عزیزان است در دیوان علیه آرای صادر شده در مراجع قضائی درخواست اعاده دادرسی را مطرح کرده و در این مورد بتوانند رای را به شعبه هم عرض صادره رای صادره ارجاع دهند.
مهلت درخواست اعمال ماده 477
در قانون، مهلت درخواست اعمال ماده 477 ، مشخص نشده است و مدت زمان اعاده دادرسی از طریق رئیس قوه قضاییه محدود به مهلت خاصی نیست. در هر حال بعد از درخواست اعمال ماده 477 اجرای حکم متوقف خواهد شد.
ماده 477 کیفری و پیگیری های آن
هر گاه رئیس قوه قضاییه ،مواردی از جمله : رأی قطعیت یافته از سوی مرجع قضایی یا حکم موقت دادگاه یا رأی و دستورصادر شده به منظور اعادهی دادرسی(بررسی دوباره پرونده) از سمت شعب دیوان عالی کشور را مخالف با شرع و قانون بداند، درخواست تجویز اعاده دادرسی خاص را به دیوان عالی ارسال نموده و مورد رسیدگی دوباره قرار میدهد و در نتیجه باعث احقاق حقوق و صدور رأی واقعی مبتنی بر شرع و قانون برای شخص متهم میگردد.
به بیان سادهتر اعاده دادرسی به معنای به جریان افتادن مجدد پروندهای میباشد که مختومه اعلام شده است. (رأی قطعیت صادر شده )
نکات قابل توجه: جالب است بدانید که درخواست تجویز اعاده دادرسی توسط رئیس دیوان و دادستان کل و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ورئیس کل دادگستری استان (افرادی که حق اعاده دادرسی دارند) تنها یک بار قابلیت انجام دارد .
استثناء: در مورد فوق در صورتی که خلاف شرع بیّن بودن از سمت و سوی دیگری وجود داشته باشد، مجدد مورد بررسی قرار خواهد گرفت. شاکی حق درخواست اعاده دادرسی را ندارد. اگر متهم به صورت حضوری و مستقیم به دیوان عالی کشور مراجعه نکند. اعاده دادرسی توسط وکیل وی امکان پذیر است. باید امکان خلاف شرع بودن حکم وجود داشته باشد تا قابلیت تجویز اعاده و بازرسی مجدد پرونده چه از نظر شکلی و چه از نظر ماهوی فراهم آید. بهتر است بدانید تنها خلاف شرع بودن کافی نیست و این مورد باید از سمت رئیس قوه قضاییه تشخیص داده و مورد تأیید قرار گرفته باشد. مهلت درخواست برای اشخاص ایرانی 20 روز و برای افراد مقیم خارج کشور 2 ماه است. مادهی 477 قانون آیین دادرسی کیفری یکی از مهمترین موادی است که مربوط به شرایط و موارد خاص میباشد؛ یعنی مربوط به زمانیاست که رئیس قوهی قضائیه ،اعادهی دادرسی را تجویز میکند.
تفاوت اعاده دادرسی و ماده 477
واژه اعاده به معنی بازگشت و بازگرداندن میباشد و دادرسی نیز در اصطلاح حقوقی به معنی رسیدگی کردن به دادخواهی میباشد. پس بنابراین اصطلاح اعاده دادرسی به معنی بازگشت دادخواهی و رسیدگی دوباره دادرسی میباشد. اعاده دادرسی، یکی از روشهای فوقالعاده و مهم اعتراض به آراء و احکام مراجع قضائی بعد از صدور حکم نهائی میباشد. فوقالعاده بودن آن نیز به جهت این می باشد که این راه پس از صادر شدن حکم قطعی و مختومه شدن پرونده، برای رسیدگی دوباره استفاده میشود. اعاده دادرسی در شرایط خاص و با ارائه کردن دلایل خاص انجام خواهد شد که این دلایل در دعاوی و پروندههای حقوقی و کیفری متفاوت میباشد و این موردها در قانون آیین دادرسی کیفری و آیین دادرسی مدنی قید شده است.
قانونگذارهای کشور با تصویب کردن قانون آیین دادرسی کیفری در سال ۱۳۹۲، در فصل چهارم این قانون از ماده 474 تا 483 به موضوع اعاده دادرسی پرداخته است. در ماده های 474 و 477 آیین دادرسی کیفری، دو نوع اعاده دادرسی در امور کیفری و شرایط و دلایل آن مطرح شده است که اشخاص حقوقدان، اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۴ را اعاده دادرسی خاص و اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ را اعاده دادرسی عام نامگذاری کرده اند.
به این دلیل است که در ماده 474 برای اعاده دادرسی جهات اختصاصی مطرح شده که صرفا در همان موارد، امکان اعاده دادرسی وجود خواهد داشت اما در ماده ۴۷۷، جهات خاصی مطرح نشده است و دامنه اعمال این ماده، فراتر از ماده 474 میباشد. در تفاوت این دو نوع اعاده دادرسی باید بیان کرد که اعاده دادرسی مقرر شده در ماده ۴۷۷ شامل همه آرا و احکام صادر شده در دادگاه های حقوقی و کیفری خواهد شد و نسبت به هر تصمیم قضائی اعم از حکم یا قرار و یا حتی دستور موقتی که بر عکس شرع بوده باشد نیز، قابل درخواست می باشد در شرایطی که اعاده دادرسی ماده 474 صرفا در مورد احکام قطعی شده و با داشتن جهات خاصی که در مفاد این ماده مطرح شده است، قابل اعمال می باشد. تفاوت دیگر در این میباشد که افراد یا وکیلهای آنها برای طرح کردن درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۴، باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه نمایند، اما برای درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷، با توجه به دستورالعمل اجرایی آن باید که به دفتر رئیس کل دادگستری استان، مراجعه نمایند.
تفاوت دیگر این دو نوع اعاده دادرسی این می باشد که بر اساس ماده 475 همین قانون اشخاصی که می توانند درخواست اعاده دادرسی داشته باشند، این شخاص هستند:
محکوم علیه، وکیل ماده 477 یا نماینده قانونی وی، دادستان کل کشور و دادستان مجری حکم، در حالی که بر اساس تبصره ماده 477 این اشخاص، افزون رئیس قوه قضائیه شامل افراد دیگری مانند: دادستان کل کشور، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رئیس دیوان عالی کشور، رئیس کل دادگستری استان و …. نیز است. همچنین تفاوت دیگری که وجود دارد، این می باشد که پس از درخواست اعاده دادرسی ماده ۴۷۴، با موافقت مرجع مربوطه، دیوان عالی کشور پرونده را به شعبه هم عرض ارسال می کند، اما در ماده ۴۷۷ در حالت موافقت رئیس قوه قضائیه، پرونده برای بررسی شکلی و ماهوی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.
در ماده 477 آیین دادرسی کیفری که عمدتا آن را پایه اعاده دادرسی میدانند، اساس تصمیم گیری تشخیص خلاف شرع بودن حکم صادر شده توسط رئیس قوه قضائیه است. در متن این ماده قید شده است که در حالتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادر شده را از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص داده باشد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال مینماید تا در شعبههایی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص مییابد رسیدگی و رای قطعی صادر شود. شعبه های خاص مذکور مبنیاً بر عکس شرع بین اعلام شده باشد، رای قطعی قبلی را نقض میکند و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل خواهد آورد و رای مقتضی صادر می کند.
استفاده از مستندات توسط وکیل ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری
قطعا نمیتوان بیان کرد که رئیس قوه قضائیه یا دادستان کل کشور از تمامی پرونده ها آگاهی و اشراف دارند و میتواند که خلاف شرع بودن یا نبودن آن ها را بررسی نمایند. به همین دلیل به صورت معمول شخصی که محکوم شده یا یک وکیل ماده 477 در تهران باید با فراهم کردن مدارک و مستندات خویش اقدام به ارائه کردن درخواست اعاده دادرسی دهد. اگر خود شخص شما این توانایی را ندارید، یک وکیل ماده ۴۷۷ که از او با نام وکیل ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری یاد شده است، میتواند که به شما اطلاعات کاملتری در مورد نحوه درخواست اعاده دادرسی بدهد.
به همین دلیل در حالتی که فکر میکنید بر اساس حقوقی که مطابق با قانون دارید رای قطعی صادره برخلاف شرع میباشد و به عنوان مثال مرتکب جرم نشدهاید (به خصوص در جرمهایی مانند قتل که مجازات سنگینی دارند) می توانید با کمک وکیل متخصص 477 (یا وکیل ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری ) نسبت به درخواست کردن اعاده دادرسی اقدام کنید. لازم است باز هم بیان کنیم و تاکید شود که ممکن میباشد خود شخص رئیس قوه قضائیه و یا یکی از روسای زیر مجموعههای دستگاه قضا رئیس دیوان عالی کشور ممکن خلاف شرع بودن یک حکم نشوند، اما در بیشتر موارد با تهیه کردن دلایل و مستندات از سوی محکوم و یا یک وکیل متخصص ماده 477 است که امکان اعاده دادرسی با ارسال کردن آن ها برای دادگستری کل استان ممکن خواهد شد.
وکیل ماده ۴۷۷ کیست؟
همانگونه که متوجه شدید موضوع اعتراض به حکم قطعی دادگاه دارای ظرافتهای حقوقی و دارای مفاد قانونی مختلف و زیادی میباشد. بهترین وکیل ماده ۴۷۷ کسی میباشد که به همه نکات و پیچیدگیهای این ماده آگاهی کامل دارد و در اجرای آن دارای دانش و مهارت عالی میباشد. وکیل با تجربه در قوانین مربوط به اعتراض به احکام دادگاه با در نظر داشتن کلیه شرایط و جهات اعتراض بهترین راه اعتراض را برای موکل خود انجام میدهد. پس وکیل ماده ۴۷۷ در تهران وکیلی متخصص در حوزه ماده ۴۷۷ و راه های اعتراض به احکام میباشد. بهترین وکیل ماده 477 با داشتن مهارت و دانش کافی در این حیطه حقوقی بهترین وکیلی میباشد که برای اعمال ماده مزبور میتوان از وی طلب مشورت و وکالت کرد.
نقش وکیل ماده ۴۷۷ چیست؟
به طور کلی امکان اینکه رای صادر شده خلاف قوانین و شرع بوده باشد وجود دارد. چون که قضات نیز با همه دانش و مهارت حقوقی ممکن میباشد دچار خطا و اشتباه شوند چون انسان جایزالخطا می باشد و آنان نیز از این قاعده مستثنی نمیباشند. در حالت صدور احتمالی حکمی بر خلاف شرع، شخص وکیل ماده ۴۷۷ میباشد که متوجه این موضوع خواهد شد. پس تشخیص قابل اعمال بودن ماده فوقالذکر در صورت حکم قطعی در عهده وکیل مربوطه و افرادی میباشد که مسلط به قوانین و حقوق حاکم میباشند.
ویژگی وکیل ماده 477
اعاده دادرسی یکی از روشهای احقاق حقوق انسانها میباشد و در دستگاه قضایی ایران، این فرصت به متهم و بعضی دیگر از اشخاص داده شده است تا برای اعاده دادرسی اقدام کنند. وکیل ماده ۴۷۷ دارای تخصص لازم در خصوص اعاده دادرسی است و در حیطه این ماده قانونی عمل میکند. از آنجایی که ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، شرایطی خاص را برای ارائه اعاده دادرسی در نظر گرفته است، نمیتوان انتظار داشته باشیم که به آسانی بتوان این اقدام حقوقی را به انجام رساند.
چه مراجعی مشمول ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری هستند؟
یکی از مهمترین و رایجترین سوالاتی که معمولا در زمان مراجعه به وکیل ماده ۴۷۷ در تهران برایشان پیش میآید آن میباشد که چه مراجعی مشمول این ماده قانونی میگردند و برای اعاده دادرسی باید به کدام یک از نهادهای قانونی مراجعه کنند؟
وکیل ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری از همه نکات قانونی و جزئیات مربوط به نحوه و روش اعاده دادرسی در پروندههای حقوقی آگاهی و اشراف کامل دارد و به خوبی و دقیق اطلاع دارد که برای ارائه کردن درخواست اعاده دادرسی باید به کدام نهاد قضایی مراجعه نمود. حقیقت این است که هر وقت که رییس قوه قضاییه رای صادره از طرف مراجع قضایی مانند دادگاه ها یا دادسراها را بر خلاف شرع دین و قوانین اسلامی تشخیص بدهد، این اختیار قانونی را دارد که تا پرونده کیفری مربوطه را برای اعاده دادرسی و بررسیهای بیشتر به دیوان عالی کشور ارسال کند. همچنین لازم است شرح داده شود که وفق با ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری در رابطه با مراجع قضایی و دادگاههایی که میتوانند تحت نظارت دادگستری به حل اختلاف و پیگیری پروندههای کیفری بپردازند، میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- سازمان قضایی نیروهای مسلح
- شوراهای حل اختلاف
- دادسرا مانند دادسرای عمومی و انقلاب
- تمامی دادگاه ها مانند دادگاه عمومی، کیفری، تجدید نظر و بدوی و …
توجه کنید که دادگاه های انتظامی معمولا تحت عنوان و شمول موارد قید شده نیستند و وکیل ماده ۴۷۷ برای پیگیری کردن پرونده های کیفری به این مرجع قانونی مراجعه نمیکند. از آن جایی که مراجع انتظامی، جز مراجع قضایی نیستند، صرفا میتوانند که به پیگیری کردن موضوعهای مختلف و متعدد مربوط به امور اصناف بپردازند. یکی از نمونههای بارز این مراجع، دادگاه انتظامی کانون کارشناسان رسمی دادگستری است. در این دادگاه معمولا صرفا به موضوعات مخصوص به امور انضباطی کارشناسان رسمی پرداخته خواهد شد.
وکیل متخصص ماده 477
وکیل متخصص ماده 477 همانطور که از نامش پیداست، در زمینه اعمال ماده 477 و پیگیری آن تخصص دارد. با توجه به خاص بودن شرایط ماده 477 و ویژگیهای که برای پیگیری آن وجود دارد بهتر است تا از مشاوره حقوقی یک وکیل تخصصی ماده 477 استفاده کنید و مسیر پرونده خود را با یک شخص حرفهای پیش ببرید.
ویژگی های وکیل متخصص ماده 477
وکیل متخصص ماده 477 ، فردی هست که دارای دانش، تجربه و توانایی لازم برای نمایندگی افراد و شرکتها در چنین پرونده های است. ویژگیهایی که یک وکیل متخصص ماده 477 باید داشته باشد عبارتند از:
۱. دانش و تخصص حقوقی : وکیلان متخصص باید دارای دانش و تخصص لازم در زمینههای مختلف حقوقی باشند. این شامل دانش در زمینه حقوق تجارت، حقوق کیفری، حقوق خانواده و غیره است. همچنین، وکیلان متخصص باید با قوانین و مقررات مربوط به حوزههای مختلف حقوقی آشنا باشند. این بخش به این منظور است که وکیل ماده 477 در تهران باید دانش به روز و تخصصی در این زمینه داشته باشد.
۲. مهارت در مذاکره : یکی از ویژگیهای مهم وکیلان متخصص، مهارت در مذاکره است. وکیلان متخصص ماده 477 باید توانایی مذاکره با مخالفان و نمایندگان دادگستری را داشته باشند و بتوانند پرونده را به بهترین نتیجه برسانند.
۳. تجربه در نمایندگی موکلین : وکیلان متخصص باید تجربه کافی در نمایندگی موکلین خود داشته باشند. این تجربه شامل تجربه در دادگاهها، مذاکره با مخالفان و تجربه در زمینههای مختلف حقوقی میباشد.
۴. توانایی در ارائه راهکارهای موثر : وکیلان متخصص باید توانایی ارائه راهکارهای موثر در مسائل حقوقی را داشته باشند. این شامل توانایی در ارائه راهکارهای قانونی و توصیههایی برای موکلین میباشد.
۵. اخلاق حرفهای : وکیلان متخصص باید دارای اخلاق حرفهای باشند و با بیطرفی و امانت کار خود را انجام دهند. همچنین، وکیلان متخصص باید موکلین خود را در مورد مسائل حقوقی آگاه کنند و به آنها راهنمایی لازم را ارائه کنند.
۶. توجه به جزئیات : وکیلان متخصص باید با توجه به جزئیات کوچکی که میتوانند تاثیر بزرگی در نتیجه پرونده داشته باشند.
خلاصه مطلب
در این نوشته با عنوان وکیل ماده 477 در تهران خدمت شما بودیم و سعی داشتیم تا به بررسی کاملی از آن بپردازیم. از این رو در مورد عنوان هایی نظیر: وکیل ماده ۴۷۷ در تهران باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ وکیل ماده ۴۷۷چه مراجعی مشمول ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری هستند؟ باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ نقش وکیل ماده ۴۷۷ چیست؟ بررسی تقاوت اعاده دادرسی با ماده 477 و … اطلاعاتی کسب کردیم. امیدواریم مطالب بیان شده برای شما مفید بوده باشد و بتوانید با استفاده از آنها پاسخ سوالات احتمالی خود را کسب کرده باشید. شما می توانید با استفاده از شماره تماس 09192329787 با همکاران ما در تماس باشید تا شما را در زمینه وکیل تخصصی ماده 477 شما را راهنمایی کنند. همچنین شما قادر هستید تا سوالات احتمالی خود را در رابطه با مواردی که در نوشته مورد بررسی قرار گرفته است در بخش کامنت ها با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت پاسخ شما را بدهیم.
واقعا وکیل خوبی هستن
عالی هستند ایشون
من جواب گرفتم در پروندم
وکیل خوبی در دیوان هست
برای من ۳ سال پیش نوشتند و پروندم در دیوان نقص شد
عالی وبا سواد هستند
باسلام برای پیگیری ماده ۴۷۷ باید به کجا مراجعه کنیم؟ایا مستقیما باید با قاضی صحبت کنیم یا بریم دیوان عالی کشور؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
مراجعه به دیوان عالی کشور و دفتر رئیس قوه برای پرونده های استان تهران
برای استان های دیگه مراجعه به رئیس کل دادگستری استان مربوطه