وکیل دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور در واقع بالاترین سطح نظارت بر اجرای درست قانون در کشور میباشد. دیوان عالی کشور این حق را دارد که رای صادر شده توسط انواع دادگاه ها را مجدد مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد در صورت صلاحدید اقدام به تغییر آن کند. هر شخصی که دارای پرونده حقوقی باشد و نسبت به نتیجه نهایی آن قصد داشته باشد تا بازنگری صورت گیرد می تواند درخواست خود را در دیوان عالی کشور پیگیری کند. با توجه به حساسیت که در فرآیند کاری این دیوان وجود دارد عملاً به عنوان تیر آخر شما به حساب می آید، بهینه است تا در جریان این کار از یک وکیل متخصص دیوان عالی کشور برای پیگیری پرونده خود استفاده کنید. در ادامه این نوشته از سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش قصد داریم تا به طور مفصل در مورد عنوان وکیل دیوان عالی کشور و عناوین مرتبط با آن به صورت کامل به بررسی اطلاعات مختلفی بپردازیم. بنابراین اگر شما به این موضوع علاقه مندید و یا قصد دارید تا پرونده قضایی خود را به واسطه دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار دهید؛ مطالعه این نوشته می تواند برای شما مفید باشد.

وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها را پیگیری می‌نماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.

شماره تماس وکیل خانم فاطمه میر 

9850 382 0912

معرفی وکیل فاطمه میر

ادرس وکیل میر ولیعصر

مشاوره حقوقی وکیل میر

وکلای گروه دادورزان صلح و سازش

وکیل در تهران وکیل در تهران

مهم ترین مرجع قضایی کشور کجاست؟

هنگامی که سخن از دیوان عالی کشور به میان می آید قطعاً با پرونده مهمی روبرو هستیم. که بارها توسط قضات کشور در دادگاه های بدوی و تجدیدنظر مورد بررسی واقع شده است. دیوان عالی کشور مهم ترین و برجسته ترین مرجع قضایی در جمهوری اسلامی ایران می باشد. بلند پایه ترین مرجع در سلسله مراتب دادگستری ها در حوزه های قضایی کشور است. آرای صادر شده در دیوان عالی کشور در دادگاه دیگر مورد بررسی قرار نمی گیرد و به عبارتی مرحله آخر دادرسی در حوزه قضایی می باشد.اعضای هر یک از شعب این مرجع از دو قاضی برجسته و یک معاون تشکیل شده است. در کشور ایران 42 شعبه دیوان عالی کشور وجود دارد. همچنین لازم به ذکر است که رسیدگی این دیوان به پرونده‌ها به صورت شکلی است. و طرفین دعاوی در محضر قضات حاضر نمی‌شوند. مگر آن‌که دیوان برای ادای توضیحات اقدام به احضار آن‌ها نماید.

 هدف اصلی از تشکیل دیوان عالی کشور ایجاد وحدت رویه می باشد. در صورتی که هیئت عالی رای بر وحدت رویه صادر کرده باشد، این رای دارای ارزش و اعتباری برابر با قانون دارد. بر اساس ماده 161 قانون اساسی، دیوان عالی این چنین تعریف شده است که، دیوان عالی کشور با هدف نظارت کردن بر اجرای قوانین در محاکم و انجام مسئولیت هایی که بر اساس قانون بر این محاکم واگذار شده است و همچنین به منظور ایجاد وحدت رویه تشکیل شده است و بر اساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می کند. وظیفه دیوان عالی کشور چیست؟ بر اساس اصل ۱۶۱ قانون اساسی وظیفه این دیوان نظارت براجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی می باشد.

عالی‌ترین مرجع قضایی شامل برجسته ترین قضات در ایران دیوان عالی کشور است که تمامی ضوابط قضایی در آن توسط رئیس قوه قضاییه مشخص می شود. هدف از تشکیل دیوان عالی کشور نظارت بر اجرای صحیح قوانین و ایجاد یکپارچگی در رویه های قضایی است. دیوان عالی کشور دارای تعدادی قابل توجه از شعب است که وظیفه هر یک از آن ها رسیدگی به شکایات از آرای صادر شده توسط دادگاه های پایین رتبه تر است همچنین رویه رسیدگی به این شکایات بدون نیاز به حضور طرفین پرونده پیگیری می شود مگر اینکه مقام ارشد دیوان آن ها را برای پاره ای از توضیحات فرا بخواند. با این وجود مشخص است که دیوان عالی کشور یعنی بزرگترین دادگاه تجدید نظر در کشور که بر روی شکایات و دادخواست های تجدید نظر خواهی نسبت به رای بدوی دادگاه ها تمرکز می کند. وکیل دیوان عالی کشور، وکیل پایه یک دادگستری است

که با تخصص و تجربه ای که دارد به دفاع از پرونده های حقوقی و کیفری در دیوان عالی کشور می پردازد و میزان موفقیت پرونده را می سنجد. وی فردی است که به خوبی قبل از صدور رای قطعی پرونده توسط دیوان عالی کشور به دفاع از آن می پردازد و با ادله کافی در دادگاه تجدید نظر خواهی پرونده را به اثبات عدالت می رساند و تمامی حقایق پنهان آن را برای قاضی روشن می کند.

وکیل با تجربه دیوان دارای چه ویژگی‌هایی است؟

یک وکیل دیوان عالی کشور از سریع ترین و باهوش ترین وکلای پایه یک دادگستری است. اگر بخواهیم از ویژگی های وکیل دیوان عالی کشور در چند خط بنویسیم می توان به مهمترین آن ها یعنی تعهد کاری و مسئولیت پذیری و پیگیری درست تمامی کارها اشاره کرد. پیگیر و مصر بودن از مهم ترین ویژگی های وکیل دیوان عالی کشور است که همین امر موجب آن است تا وی به دنبال درستی و ایجاد اطمینان نسبت به رای بدوی دادگاه رفته و بعد از بررسی و تحلیل پرونده مبتنی بر علم خود با استفاده از مستندات و ادله موجود بر آن پی به تناقض در رای صادر شده توسط دادگاه های قضایی و نتیجه احتمالی پرونده ببرد از این رو ابتدا با دادخواست تجدید نظر خواهی پرونده را به دیوان عالی کشور برساند و سپس با قدرت کلام و فن بیان خود تمامی حقایق پنهان پرونده را برای مقام قضاوت آشکار کند تا از تضییع حق موکل خود جلوگیری کرده باشد.

یک وکیل در قبال موکل خود چه وظایفی دارد؟

از بالاترین وظایف وکیل دیوان عالی کشور می توان به دفاع کردن بر حق از پرونده و اطمینان حاصل کردن از انطباق رای دادگاه با تمامی ادله و شواهد موجود در پرونده جهت جلوگیری از تضییع حق موکل خود است. از دیگر وظایف وکیل دیوان عالی کشور مشاوره حقوقی به موکلان خودشان است. در این مسیر آن ها بهترین افرادی هستند که با مشاوره های قانونی و مبتنی بر علم و دانشی که از مسائل حقوقی و قضایی کشور دارند می توانند نقش بسیار مهمی را در جهت پیشبرد سریع پرونده ایفا کنند. از آن جایی که یکی از وظایف دیوان عالی کشور رسیدگی و نظارت بر اجرای صحیح قوانین در دادگاه های قضایی کشور و تعیین افراد صالح بر قضاوت است، پس وظیفه وکیل دیوان عالی کشور نیز بررسی چندین باره حکم بدوی دادگاه های قضایی کشور مبتنی بر تمامی مستندات و ادله موجود در پرونده و منطبق بر قوانین اسلامی است از این رو آن ها باید به تحلیل نتیجه احتمالی پرونده بپردازند و ضمن اینکه با ذکاوت و مهارت تمام از حکم قطعی دیوان عالی کشور اطمینان حاصل کنند که این عمل تنها با دفاع مناسب از پرونده حاصل می شود.

اعاده دادرسی کیفری

اعاده دادرسی کیفری راهی برای اعتراض به حکم نهایی دادگاه است. در این اعاده دادرسی شما می توانید نسبت به رای صادر شده در دادگاه اعتراض خود را به دیوان عالی کشور اعلام کنید تا پرونده ای برای پیگیری پرونده شما ایجاد شود. سپس در صورتی که بعد از بررسی ها مشخص شود که حق با  شما بوده است و رای دادگاه مشکل داشته است، پرونده را به دادگاهی هم عرض با دادگاه اولیه می فرستند تا با بررسی هایی که مجددا صورت می گیرد، یک رای نهایی صادر شود. وکیل اعاده دادرسی کیفری یکی از بهترین گزینه ها برای پیگیری پرونده های این چنین است، زیرا چنین وکیلی با توجه به مهارت ها و دانش تخصصی که دارد می تواند بهترین تصمیمات را در این رابطه بگیرد و در پایان بهترین نتیجه را نیز برای شما کسب کند.

وکیل دیوان عالی کشور در تهران

هر فردی در خصوص هر پرونده حقوقی و کیفری تنها یک بار حق شکایت به دیوان عالی کشور را دارد از این رو باید با طرح و تنظیم شکواییه ای قوی شامل تمامی اصول قانونی و شرح واقعه از فرصت دفاعیه خود به خوبی استفاده کنید. یک وکیل دیوان عالی کشور در تهران به خوبی با توجه به تجربه و سابقه مناسبی که در خصوص پرونده های دیوان عالی کشور دارد می تواند با استفاده از ادله و مستندات روی پرونده به تحلیل و بررسی آن بپردازد و در روند جریان پرونده به قاضی در جهت روشن شدن حقایق پنهان آن کمک کند. وکیل دیوان عالی کشور در تهران وکیل پایه یک دادگستری است که به خوبی توانایی و علم کافی برای تنظیم شکواییه، دادخواست و لایحه های قانونی را دارد و بهترین مشاور حقوقی موکلان خود در طول جریان پرونده است.

وکیل تضمینی در دیوان عالی کشور

نکته ای که باید در مورد وکیل تضمینی مورد توجه قرار دهید، این است که در زمینه پرونده های حقوقی و کیفری هیچ تضمینی نمی توان به شما در مورد نتیجه نهایی پرونده تان داد و اگر چنین ادعایی دارد به صحت کاری که انجام می دهد شک کنید، زیرا هر پرونده ای این قابلیت را دارد که بر اساس مستندات ارائه شده در دادگاه نتیجه نهاییش دستخوش تغییرات شود. اما نکته ای که در مورد وکیل تضمینی در دیوان عالی کشور وجود دارد این است که چنین وکیلی قادر است تا با تکیه بر دانش و تجربه ای که در این زمینه دارد چشم اندازی از پیگیری پرونده شما داشته باشد و احتمالاتی را در مورد نتیجه نهایی با استناد به ادله های موجود به شما ارائه کند.

بنابراین اگر بخواهیم به شکلی خلاصه تر در مورد وکیل تضمینی در دیوان عالی کشور صحبت کنیم، می توانیم بگوییم که هیچ تضمینی در این رابطه وجود ندارد و مواردی مانند: مهارت، دانش، تجربه، تخصص و … هستند که می توانند برای کسب بهترین نتیجه ها برای هر پرونده حقوقی یا کیفری تاثیر گذار باشند.

وکیل خوب برای دیوان کشور

یکی از مراحل رسیدگی به پرونده های موجود در دیوان عالی کشور اعاده دادرسی است که در این مرحله دیوان عالی کشور به دادگاه همعرض اجازه رسیدگی ماهوی به پرونده متقاضی تجدید نظر و اعاده دادرسی را می دهد در این مرحله وکیل خوب برای دیوان عالی کشور فردی است که تمام مدارک لازم بای ثبت تقاضای اعاده دادرسی را فراهم کرده و در جلسات دادگاه همعرض در کرسی وکالت به دفاع از موکل خود بنشیند. وکیل خوب فردی است که در طی عقد قراردادی روشن و واضح از موکل خود وکالت نامه اخذ می کند و بعد از آن به نیابت از موکل خود به دفاع از وی می نشیند.

آیا می دانید دیوان عالی کشور کجاست؟

در این دیوان همه روزه تعداد زیادی پرونده از سراسر کشور ثبت شده و می شود و قضات فرصتی برای بررسی دقیق پرونده های مورد نظر ندارند پس بنابراین عامل اساسی پیروزی در پرونده پیگیری مداوم است.

عموما قضات به دلیل کثرت پرونده ها فقط پرونده هایی را که پیگیری می شود را مورد دقت و بررسی قرار خواهند داد.

آدرس دقیق و نشانی دیوان عالی کشور و همچنین شماره تلفن جهت مراجعه حضوری به دیوان عالی کشور و سایت دیوان عالی کشور به شرح زیر است:

تهران – خیابان خیام – روبروی پارک شهر – ساختمان کاخ دادگستری – دیوان عالی کشور

شماره تماس دیوان عالی کشور: شماره تماس : ۰۲۱۳۸۵۸۱

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

وکیل در دیوان عالی کشور

بهترین وکیل دیوان عالی کشور

همه اشخاص برای احکام قطعی، مجاز به ارائه دادخواست به دیوان عالی کشور نمی باشند. بلکه اشخاصی که یکی از جهات قانونی در حکم وی وجود داشته باشد مجاز به ارسال دادخواست اعتراضی فرجام خواهی می باشد. برای ارائه دادخواست به دیوان عالی کشور، بر اساس قانون افرادی مجاز می باشد که به صورتی به پرونده اصلی مربوط باشند. بر اساس قانون طرفین پرونده و نماینده قانونی آن ها مجاز به اعتراض به دیوان عالی کشور می باشند. اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور چگونه است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت اعاده دادرسی یکی از روش های رسیدگی به آراء بعد از قطعیت حکم می باشد که در دیوان عالی کشور به عنوان عالی ترین مرجع قضایی کشور به دادگاه دیگر اجازه می دهد تا یکبار دیگر پرونده متقاضی اعاده دادرسی مورد رسیدگی ماهوی قرار بگیرد.

اعاده دادرسی کیفری مقید به زمان  نمی باشد و محکوم علیه یا وکیل پایه یک دادگستری وی به محض آگاهی از جهات اعاده در هر زمانی می توانند تقاضای اعاده دادرسی خود را طرح نماید ؛اما نمی توان از جهاتی که قبلاً تقاضای اعاده داده شده و رد گردیده مجدداً از همان جهات تقاضای اعاده دادرسی نمود.اعاده دادرسی فقط زمانی می تواند به کار رود که حکم قطعی شده باشد بنابراین تا زمانی که حکم قطعیت نیافته و طریق دیگر شکایت از احکام وجود دارد نمی توان درخواست اعاده دادرسی کرد. رسیدگی در مرحله اعاده دادرسی شکلی است اما دادگاه هم عرض رسیدگی ماهوی و همه جانبه خواهد نمود و علاوه بر آن در اعاده دادرسی کیفری دیوان عالی کشور صرفاً به نقض دادنامه ها مبادرت ورزیده و اظهار نظر نهایی با دادگاه هم عرض می باشد.

بهترین وکیل دیوان عالی کشور فردی است که با علم بر این قضیه که در دیوان عالی کشور حکم دادگاه وحدت رویه برای پرونده ای که در هر یک از دادگاه ها برای آن حکمی در مرجع قضایی صادر شده است، اجرا می شود قبل از صدور حکم قطعی با تسلط و علم بر تمامی قوانین و مقررات مربوط به دعاوی صورت گرفته در پرونده به دفاع  از آن بپردازد. این چنین وکیلی باید با اجرای تحقیقاتی کامل و مستند سازی علاوه بر ارائه ادله لازم به دادگاه تجدید نظر خواهی به تنظیم لایحه ای قوی شامل تمامی دفاعیات موکل خود به صورت قانونی و مبتنی بر تمامی اصول قانون اساسی بپردازد و برای دفاع از او آن را به دادگاه ارائه کند ضمن اینکه لازم است با قدرت تکلم و تسلطی که دارد در تمامی جلسات دادگاه حاضر باشد و برای اثبات عدالت در حق موکل خود بکوشد. بهترین وکیل دیوان عالی کشور همیشه پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهد بود و در تمامی مراحل دادگاه با رسیدگی به پرونده از تضییع حق شما جلوگیری می کند. بهترین وکیل دیوان عالی کشور با توجه به اطلاعاتی که از بخش های مختلف دیوان عالی کشور دارد بهترین مشاور حقوقی و راهنما در جهت پیشبرد پرونده شما و حق خواهی قبل از صدور حکم قطعی دادگاه است.

سازمان دیوان عالی کشور

مطابق با اصل 161 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دیوان عالی کشور به جهت نظارت بر اجرای صحیح و درست قوانین در محاکم و ایجاد کردن وحدت رویه قضایی و انجام مسئولیت ‌هابی که بر اساس قانون به آن محول شده است مطابق با ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می‌ نماید تشکیل شده‌ است و یکی دیگر از مراجع قضایی برای رسیدگی به اعتراض قبل از قطعیت حکم می باشد. این دیوان بالاترین مرجع دادرسی کشور ایران می باشد که در رأس همه دادگاه‌ها و مراجع دادرسی قرار دارد. وفق با بند 10 از اصل 110 قانون اساسی ایران دیوان عالی کشور صلاحیت رسیدگی کردن به تخلفات شخص رئیس جمهور از وظایف قانونی را دارد. رای های هیأت عمومی دیوان عالی کشور قابل تجدید نظر نیست و صرفا  به موجب قانون بی‌اثر می ‌شود. لازم است بدانید که بر اساس اصل 162 قانون اساسی کشور ایران رئیس دیوان عالی کشور باید مجتهد عادل و آگاه به امور قضایی بوده باشد و همچنین رئیس قوه قضاییه با مشورت قضات دیوان عالی کشور وی را برای مدت 5 سال به این سمت منصوب خواهد کرد.

وکیل اعمال ماده ۴۷۷

مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری، در شرایطی که حکم صادر شده از مراجع قضایی، بر خلاف بین شرع اسلام بوده باشد. رئیس قوه قضاییه می تواند که پرونده را برای رسیدگی کردن به دیوان عالی کشور ارسال کند تا دوباره نسبت به موضوع، رسیدگی شده و حکمی وفق با موازین شرع صادر شود. این شیوه از اعاده دادرسی، در پرونده های حقوقی و کیفری مهم، بسیار مورد استفاده و حیاتی تلقی می گردد؛ به نحوی که بسیاری از اشخاص ، همواره قصد داشته اند تا با توسل به این ماده، حکم صادره را مورد اعتراض قرار دهند.‌ اما طبیعتا فردی که قرار می باشد در خصوص پرونده ای مهم، وکالت را بر عهده بگیرد و اقدام به اعاده دادرسی از طریق توسل به ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری را داشته باشد باید حائز شرایط مهمی بوده باشد، چون که استفاده از این ماده آخرین راه چاره برای نقض حکم قطعی به حساب می آید.

ماده ۴۷۷ ایین دادرسی کیفری

آراء قطعی مراجع قضایی (اعم از حقوقی و کیفری) شامل احکام و قرارهای دیوان عالی کشور، سازمان قضایی نیروهای مسلح، دادگاه‌ های تجدید نظر و بدوی، دادسراها و شوراهای حل اختلاف هستند. آرای شعب دیوان عالی کشور در باب تجویز اعاده دادرسی و نیز دستورهای موقت دادگاه ها، اگر توسط رئیس قوه قضائیه خلاف شرع بین تشخیص داده بشود، مشمول احکام این ماده می باشد. برای اطلاعات بیشتر راجب وکیل ماده 477 در تهران  تماس بگیرید.

وکیل دیوان عالی کشور

شاید برای شما هم سوال پیش آید که دیوان عالی کشور چه فرقی با دادگاه های دیگر دارد؟ دیوان عالی کشور ابتدا با تحت عنوان مجلس تمیز ایران در سال 1304 تشکیل شد که هدف آن رسیدگی به امور عرفیه است و در محاکم ابتدای مداخله ای نداشت. در حقیقت پرونده که به دیوان عالی کشور می رود پرونده ای است که در دادگاه های دیگر مورد بررسی قرار گرفته اما با اعتراض و دادخواست بررسی مواجه شده است از این رو پس از ورود به دیوان عالی کشور قانون گذاران و هم چنین قوه قضاییه کشور با نظارت مستقیم بر آن سعی در حل آن دارند. بنابراین می توان گفت مهم ترین و خاص ترین پرونده ها به دیوان عالی کشور می روند و این طور نیست که هر پرونده ای را راهی دیوان عالی کشور کنند.

روش ثبت شکایت در دیوان عالی کشور

همانطور که در بخش های قبل اشاره کردیم دیوان عالی کشور به عنوان مهم ترین مرجع قضایی در کشور ایران صلاحیت رسیدگی به اعتراض شما را در  پرونده های حقوقی را در صورت وارد بودن ایرادات شکلی به عنوان مرجع رسیدگی به اعتراض فرجام خواهی دارد و در رابطه با پرونده های کیفری نیز به عنوان مرجعی برای رسیدگی به اعتراض نسبت به ماهیت رای می باشد.

هنگامی که شما تصمیم بر طرح شکایت در مرجع قضایی می گیرید ملزم به آن هستید که تمامی تشریفات شکلی راجع به روند پرونده خود رعایت کنید و خواسته خود را در دادگاهی که از نظر صلاحیت ذاتی و محلی برای رسیدگی به خواسته تان صالح بوده بررسی نمایید، چون که عدم رعایت این موضوع نه تنها روند پرونده شما را بی اعتبار می سازد، بلکه دلیلی برای طرح ادعای شخص فرجام خواه که نسبت به عدم صلاحیت دادگاه رسیدگی کننده به حکم بوده می باشد و او می تواند خواستار اعتراض رای صادره از نظر عدم رعایت ایرادات شکلی وارده به پرونده از دیوان عالی کشور باشد.

اصل تشکیل دیوان عالی کشور

باید بدانید که دیوان عالی کشور، مطابق با اصل 161 قانون اساسی ایجاد شده است. این دیوان، عالی ترین و مهم ترین مرجع نظارت بر اجرا شدن صحیح قانون در محاکم دادگستری می باشد و دارای ساختار، شعب و وظایف مخصوص به خودش است. وظایف اصلی و مهم دیوان عالی کشور، عبارت هستند از: نظارت بر اجرایی شدن صحیح قوانین در تمام محاکم قضایی، ایجاد کردن وحدت رویه قضایی، حل اختلاف در صلاحیت و تعیین کردن مرجع صالح، موافقت نمودن با اعاده دادرسی از احکام کیفری و رسیدگی کردن به تخلفات شخص رییس جمهور.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

بررسی پرونده ها در دیوان عالی کشور

پرونده های مطرح شده در دیوان عالی کشور منجر به نقض و یا تایید رای توسط دیوان عالی کشور می شود، با این حال لازم می باشد که متقاضی بتواند نسبت به پیگیری کردن پرونده در دیوان عالی کشور اقدام کند. این امکان در سامانه ثنا نیز فراهم شده است که با رمز پرونده، ردیف فرعی و شماره پرونده، پیگیری های لازم انجام می شود. افزون بر این سامانه پیامکی نیز راه اندازی شده که با ارسال پیامک به این سامانه بتوان پرونده مطرح در دیوان را پیگیری کرد. در طی سال های اخیر قوه قضاییه سامانه و سایتی را طراحی و راه اندازی کرده است که با استفاده از این سامانه می توان به راحتی اقدام به مشاهده ابلاغیه دادگاه در سامانه ثنا نموده و همچنین روند پرونده های قضایی را بدون نیاز به حضور فیزیکی در مراجع قضایی پیگیری نمود. البته استفاده از سامانه ثنا جهت پیگیری پرونده های قضایی نیازمند آن است که ابتدا متقاضی در آن ثبت نام کرده و احراز هویت شده باشد. باید توجه داشت که دیوان عالی کشور هم از این موضوع مستثنی نیست و به همین سبب پرونده های جاری در دیوان عالی کشور نیز با استفاده از این سامانه قابل پیگیری هستند و می توان تمامی جزییات ابلاغیه ها و آرای صادر شده توسط دیوان را در این سامانه ملاحظه کرد.

رسیدگی به پرونده های تجدیدنظر در دیوان عالی کشور

در واقع پرونده هایی در دادگاه وجود دارند که به علت حل نشدن یا وجود ابهامات دیگر یا به درخواست وکیل تجدید نظر در آن ها داده می شود. در چنین مواقعی اگر حساسیت بر روی حل پرونده به حدی زیاد باشد که نظرات مختلف نتوانند در مورد آن تصمیم می گیرند و هر کدام در مورد آن نظری متفاوت داشته باشند برای داشتن اتفاق نظر در مورد حکم پرونده سعی می کنند که در مشورت با یکدیگر عمل کنند به همین خاطر پرونده را به دیوان عالی کشور می فرستند تا در این صورت بهترین تصمیم برای صادر نمودن حکم گرفته شود. در حقیقت شناخت دیوان عالی کشور به عنوان یک مرجع قانونی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین خاطر هر پرونده ای را به دیوان عالی کشور نمی فرستند. نحوه و چگونگی رسیدگی در دیوان عالی کشور ، به این روش می باشد که دیوان ، در ابتدا و در مرحله تجدید نظر خواهی از آرای دادگاه کیفری یک، رسیدگی شکلی می کند. همچنین باید بدانید که دیوان عالی کشور مرجع فرجام خواهی آرای صادر شده از دادگاه های حقوقی و کیفری هم می باشد و در مرحله اعاده دادرسی هم افزون بر اعمال اعاده دادرسی موضوع ماده 477 توسط رئیس قوه قضاییه مرجع تجویز اعاده دادرسی آرای قطعی کیفری نیز به حساب می آید. ساختار کلی قضایی جمهوری اسلامی ایران در قانون اساسی بیان شده که مطابق با آن افزون بر وجود دادگاه های بدوی و تجدید نظر مرجعی با عنوان دیوان عالی کشور نظارت بر صحت رای های صادر شده از دادگاه ها را به عهده دارد و همچنین به نوعی عالی ترین مرجع قضایی در سلسله مراتب دادگاه های حقوقی و کیفری کشور می باشد. در کنار دیوان عالی کشور ، دیوان عدالت اداری هم به نوعی مهم ترین و بالا ترین مرجع در راس سلسله مراتب مراجع رسیدگی به دعاوی اداری به حساب می آید .

دادسرا دیوان عالی کشور

این دادسرا در کنار دیوان عالی کشور انجام وظیفه می نماید و همچنین به دلیل این که مقر دیوان در پایتخت ایران می باشد و دارای شعبی در قم و مشهد هم است. پس بنابراین محل تشکیل شدن این دادسرا هم این شهرها می باشد. باید بدانید که مانند دیوان عالی کشور صلاحیت محلی ن تمام کشور می باشد.

موارد حل اختلاف توسط دیوان عالی کشور

پرونده های بسیار زیادی در طول سال به دیوان عالی کشور فرستاده می شوند که با دیگر پرونده های جزئی متفاوت هستند. از این رو قصد داریم که مواردی که بیش تر در دیوان عالی کشور مطرح میشود را به صورت موارد زیر برایتان دسته بندی نماییم.

  • یکی از پرونده هایی که به دیوان عالی کشور می رود شامل حجر و ثلث می شود.
  • هم چنین برای حکم دادن در مورد اصل نکاح و فسخ و حتی طلاق فرستادن پرونده به دیوان عالی کشور لازم است.
  • البته که در مورد نسب و وقف و حبس نیز دیوان عالی کشور تصمیم می گیرد.
  • و پرونده هایی که با حکم تجدید نظر مواجه بوده اند و تصمیم برای آن ها گرفته نشده است.

وکیل دیوان عالی کشور

جریان پرونده ها در دیوان عالی کشور

شاید شما این موضوع را ندانید اما در واقع حضور افراد پرونده مثل شاکی و خوانده و خواهان به هیچ عنوان در دیوان عالی کشور لازم نیست. در واقع دیوان عالی کشور لزومی به وجود افراد پرونده نمی بیند زیرا با بررسی‌ های کامل تمام موارد مختلف در پرونده درج شده است اما اگر واقعا نیاز به وجود افراد پرونده باشد قطعاً از آن ها درخواست میشود که یک جلسه در دادگاه برای دفاع و یا شهادت حاضر شوند. در این صورت تمام پرونده هایی که به دیوان عالی کشور می روند تنها توسط وکلا و قضات در حال بررسی هستند و تمام جلسات دیوان عالی کشور با وجود آن ها شروع و خاتمه می یابد.

ناحیه کیفری دیوان عالی کشور

قبل توضیح درباره این موضوع باید بدانید که در زمینه پرونده های کیفری که در دادسرا تجدیدنظر و بدوی حکم دادگاه اصراری صادر شده و می شود، می ‌توان مه در وقت تعیین شده مطابق با ضابطه فرجام خواهی فرم گیرد.

اسناد لازم به جهت ثبت اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور.

  • لایحه تقاضای دادرسی بر اصل ماده 474 ضابطه.
  • کپی کارت ملی و شناسنامه فرد.
  • کپی برابر با اصل شده دادنامه بدوی در دفاتر رسمی.
  • کپی برابر با اصل دادنامه تجدید عقیده.
  • کپی وکالت نامه وکیل دیوان عالی کشور و قرارداد نمایندگی وی در ارتباط با موکل کنونی، که منقوش به تمبر مالیاتی می باشد.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

اعاده دادرسی در احکام کیفری

اعاده دادرسی در امور کیفری یکی از راه و روش های فوق العاده شکایات از حکم های صادر شده از دادگاه ها می باشد. درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارائه می شود و اگر که دیوان درخواست را درست تشخیص داد پرونده را برای صدور رای به دادگاه هم عرض دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال می نماید تا رای مقتضی را صادر کند. ممکن است که در طول دادرسی خطا یا اشتباهاتی باعث شود تا فرآیند دادرسی و یا صدور حکم با مشکل مواجه شود و باعث تضییع حقوق یکی از طرفین دعوا شود. به همین منظور قانون گذار در قانون آیین دادرسی کیفری طرق و روش شکایت از آرای صادر شده از سمت دادگاه ها را پیش بینی نموده است که یکی از این روش ها اعاده دادرسی است. لازم است بدانید که عاده دادرسی به دو دسته اعاده دادرسی مدنی و اعاده دادرسی کیفری تقسیم شده است که در حقیقت آخرین راه شکایت به یک حکم قطعی است که در قانون آیین دادرسی کیفری مرجع درخواست اعاده دادرسی و موارد اعاده دادرسی از آرا قطعی دادگاه ها مهلت درخواست اعاده دادرسی قید شده است.

صلاحیت دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور مرجع دارای صلاحیت در رسیدگی به احکام قطعی صادر شده در دیگر دادگاه های کشور می باشد. بر اساس قوانین اساسی جمهوری اسلامی ایران تمامی اشخاص جامعه برای دادرسی حق طرح دعوا و شکایت در دادگاه های کشور را خواهند داشت. احکامی که در نتیجه طرح شکایت صادر خواهند شد آراء قطعی یا آراء قابل اعتراض می باشند.

وظایفی که دیوان عالی کشور به عهده دارد شامل چه مواردی است؟

حتما می دانید که و یکی از مهم ترین وظایف که دیوان عالی کشور به عهده دارد بررسی دقیق و اصولی پرونده هایی که زیر نظر قضات مختلف بوده اما به نتیجه نرسیده است و یا این که در مورد آن حکم تجدید نظر صادر شده. از این رو قضات مختلفی که زیر نظر قوه قضاییه در دیوان عالی کشور مشغول فعالیت هستند پس از تجزیه و تحلیل و بررسی های زیاد زمانی که حکم را صادر می کنند دیگر به هیچ عنوان چنین حکمی قابل تجدید نظر و دادخواهی نیست. بنابراین اگر حکمی بر روی پرونده از سوی دیوان عالی کشور داده شود دیگر نمی توان آن را تغییر داد.

وکیل پایه یک دادگستری برای دیوان کشوری

وکیل پایه یک دادگستری دیوان عالی کشور مشاور حقوقی است که بعد از اخذ شماره پروانه وکالت به دفاع می پردازد و در طی مظالعات تخصصی خود حوزه فعالیتی مشخصی را بر می گزیند. چنین شخصی با علم و دانش به تمامی قوانین و مقررات دادگاه های قضایی کشور و دیوان عالی کشور آگاه به تمامی مراحل فعالیت دیوان عالی بر روی پرونده متقاضی تجدید نظر خواهی در هر مرحله تمامی مدارک و مستندات لازم برای ثبت درخواست و رسیدگی به آن را به دادگاه ارائه می کند ضمن اینکه با قدرت کلامو تعهد کاری ای که دارد به دفاع از پرونده های تحت بررسی خود می پردازد.

وکیل متخصص دیوان عالی کشور

 عنوان وکیل متخصص دیوان عالی کشور به وکیلی داده می شود که در زمینه بررسی پرونده های دیوان عالی کشور دارای تجربه و مهارت ویژه ای باشد. همانطور که در متن چندین بار اشاره داشتیم دیوان عالی کشور بالاترین سطح نظارت بر اجرای درست قوانین به حساب می آید و هنگامی که پرونده برای بازنگری به این دیوان ارسال می شود بررسی های تخصصی صورت می گیرد.

از این رو شایسته است تا شما از یک وکیل متخصص دیوان عالی کشور به منظور پیگیری پرونده خود در این دیوان استفاده کنید تا بتوانید در پایان بهترین نتیجه را از دیوان عالی کشور برای پرونده خود کسب کنید و به حق واقعی تان دست یابید .

نتیجه گیری

در این مقاله از سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش، درباره وکیل دیوان عالی کشور به طور مفصل و کامل صحبت کردیم. همچنین موضوعاتی از جمله ساختار دیوان عالی کشور ، بهترین وکیل دیوان عالی کشور، سازمان دیوان عالی کشور، روش ثبت شکایت در دیوان عالی کشور، اصل تشکیل دیوان عالی کشور و… را مورد بررسی قرار دادیم و سعی بر این داشتیم تا اطلاعات جامعی را درباره وکلیل متخصص دیوان عالی کشور برای شما ارائه دهیم. بنابراین درپایان دریافتیم وکیل دیوان عالی کشور به صورت تضمینی بوده و شما برای انجام این امور به بهترین وکیل دیوان عالی کشور نیاز دارید. امیدواریم از خواندن این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، نهایت سپاس وقدر دانی را داریم. در صورت وجود هرگونه سوال و یا ابهامی در زمینه وکیل متخصص دیوان عالی کشور، میتوانید آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید و یا میتوانید با مشاورین ما با شماره 09192329787 در تماس باشید. بدون شک گروه وکلای دادورزان صلح و سازش، بهترین ها را برای شما در زمینه حقوقی فراهم خواهند کرد.

وکیل در کرد کوی

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
7 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مرادی
4 ماه قبل

ایشون وکیل من بودن در دیوان ۲۶ سال حبس داشتم
نقص شد و تبرئه شدم
زندگیم رو به ایشون مدیون هستم
حلالت

یاسر پیری
3 ماه قبل

اقای میر وکیل بنده بودند سال ۹۸
یک لایحه بسیااار دقیق برام نوشتند پروندم در دیوان نقص خورد

مریم
3 ماه قبل

وکیل خیلی خوبی هستند
من یک پرونده چند سال پیش داشتم باهاشون
الانم وکیل کل فامیل م هستند

مهری
3 ماه قبل

وکیل خیلی با انصافی هستند
چند بار زنگ زدم جوابم رو دادند

رسولی
3 ماه قبل

واقعا وکیل خوبی هستند
با لایحه ایشون پروندم نقص خورد و توستم دوباره دفاع کنم

محبوبه
3 ماه قبل

مادر من چند سال زندان بودند برای پرونده قتل
ایشون خیلی تلاش کرد که
مادر ما به زندگی برگشت