وکیل ورشکستگی در تهران

وکیل ورشکستگی در تهران

وکیل ورشکستگی در تهران

امروز قرار است که درباره یکی از بزرگ ترین مشکلی که ممکن است برای هر تاجری پیش آید یعنی ورزشکستگی با یک دیگر صحبت کنیم و بگوییم وکیل ورشکستگی در تهران چه کمکی به شما می کند. ورشکستگی یکی از بزرگ ترین چالش ها برای تاجران است امروز قرار است که ورشکستگی را از بعد قانونی نگاه کنیم. ورشکستگی به این معنا است که شخص نمی تواند بدهی های خود را بپردازد و دادگاه حکم ورشکستگی را اعلام کند. بعد از صدور حکم مدیر تمام دارایی ها را جمع می کند و سهم طلبکار ها را پرداخت می کند. لازم به ذکر است که ورشکستگی فرد در این سه حالت مشخص می شود.

  • اعلام توسط خود تاجر
  • اعلام توسط یکی از طلبکار ها
  • اعلام توسط دادستان

وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها را پیگیری می‌نماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.

شماره تماس وکیل خانم فاطمه میر 

۹۸۵۰ ۳۸۲ ۰۹۱۲

معرفی وکیل فاطمه میر

ادرس وکیل میر جردن

 اعلام ورشکستگی و تایید آن مراحل سخت و پیچیده ای دارد و شما به عنوان یک تاجر نمی توانید به تنهایی از پس آن بربیاید. برای دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید.

ورشکستگی به معنای عدم توانایی تاجر از پرداخت دیون و ناتوانی او از انجام تعهدات مالی خود می باشد . به این معنا که او به علت نداشتن مال یا وجه نقد از پرداخت بدهی های خود ناتوان شده است  بنابراین تا زمان تصفیه کامل ورشکستگی، ممنوع المعامله​ می گردد البته این به این معنا نیست که لزوما بدهی های تاجر بیشتر از اموال می باشد ، بلکه ممکن است به دلیل اینکه اموال او در رهن بانک یا صندوق دادگستری است امکان دسترسی به آن ها و پرداخت دیون خود را نداشته باشد . ورشکستگی مخصوص تاجر و شرکت های تجارتی است و افراد عادی که توانایی پرداخت بدهی های خود را ندارند بدهکار محسوب می شوند.

وکیل ورشکستگی وکیل دادگستری ای است که در زمینه ی ورشکستگی فعالیت می کند و در این حوزه به تخصص و مهارت بالایی دست یافته است. وکیل ورشکستگی ضمن در نظر گرفتن منافع طالب کاران ، به بهترین شکل از موکل خود که تاجر ورشکسته می باشد، دفاع می کند.

وکلای گروه دادورزان صلح و سازش

وکیل در تهران

وکیل در تهران

شماره وکیل در تهران

درخواست مشاورهه

ابعاد مختلف ورشکستگی در قانون تجارت کدام است؟

در لیست ماده‌ های قانون‌ های مرتبط با ورشکستگی من جمله ماده ۴۱۲ به تعریف ورشکستگی پرداخته شده است. در ماده ۴۱۵ قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران نیز تأکید شده است، که ورشکستگی صرفا از طریق دادگاه محرز بشود. یعنی این که اگر تاجر بخواهد مختارانه اعلام ورشکستگی نماید باید علیه کلیه یا بعضی از بستانکارانش دادخواست ارائه بدهد. یعنی در ستون خوانده، نام همه بستانکاران یا یک یا چند نفر نوشته می‌شود که نشانی و محل اقامت یکی از بستانکاران، دادگاه دارای صلاحیت را تعیین می کند. اما بیشترین تمرکز قانون تجارت در انواع ورشکستگی بر نوع ورشکستگی به تقصیر می باشد که بر اساس ماده ۶۷۱، مجازات آن از ۶ ماه تا دوسال حبس خواهد بود.

دادگاه صالح جهت‌اعلام ورشکستگی

از لحاظ صلاحیت ذاتی رسیدگی به موضوع ورشکستگی (تقصیر و تقلب) در صلاحیت دادگاه های عمومی جزایی می باشد. همچنین از لحاظ صلاحیت محلی دادگاه محل اقامت تاجر صالح به رسیدگی می باشد. قوانین این امر صرفا شامل بازرگانانی که معاملات خود را بر اساس ماده ۲ قانون تجارت انجام داده باشند می‌ شود. در رسیدگی به دعوای ورشکستگی قاضی رسیدگی کننده به دعوی می تواند قبل از صدور حکم توقف در صورتی که امیدی به ادامه کار تاجر داشته باشد هیات طلبکاران را برای مشاوره در انعقاد قرارداد ارفاقی دعوت کند اما اگر تاجر بدهکار در مهلت های تعیین شده نتوانست بدهی های خویش را پرداخت کند در این صورت دادگاه می تواند حکم ورشکستگی و تصفیه اموال تاجر مزبور را صادر کند.

شرایط صدور حکم ورشکستگی بر اساس قانون

قانون تجارت برای صدور حکم ورشکستگی تجار و شرکت های تجاری‌ شرایط ویژه ای را در نظر گرفته است. باید در نظر داشته باشید که درآمد فرد تاجر و یا شرکت تجاری صرفا فقط از طریق انجام معاملات تجاری باشد. همچنین عدم توانایی اشخاص حقیقی و یا حقوقی در پرداخت بدهی های خود از سوی دادگاه احراز شود. در حالت اعلام ورشکستگی از سوی طلبکاران باید ادله و مدارک مورد نیاز به جهت اثبات ورشکستگی تاجر و یا شرکت تجاری به دادگاه ارائه شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که بدهی تاجر مربوط به حال باشد. بدهی و دیون آینده تاجر مبنا و اساس صدور حکم ورشکستگی نمی باشند. توجه داشته باشید که بدهی و دیون تاجر از نوع پرداخت وجه باشد. تعهد در پرداخت اموال غیرمنقول مانند تعهد بر واگذاری یک باب آپارتمان مسکونی و عدم انجام آن ورشکستگی محسوب نمی شود.

وکیل ورشکستگی در تهران

ورشکستگی چگونه اتفاق می افتد؟

ورشکستگی به ناتوانی تاجر و با شرکت های تجاری نسبت به پرداخت بدهی های خود  گفته می شود.

برای اعلام  ورشکستگی و ورشکسته دانستن یک تاجر لازم است که دادگاه حکم ورشکستگی را اعلام نماید و تا زمانی که دادگاه حکم ورشکستگی را صادر نکرده، ورشکستگی تاجر ثابت نمی‌شود. دادگاه عمومی محل اقامت تاجر صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد. اعلام ورشکستگی بر حسب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران یا به تقاضای دادستان یا حتی اظهار خود تاجر صورت می‌گیرد.

ورشکستگی دلایل مختلفی دارد که برخی از ان ها عباراند از:

  • هزینه تراشی ها و بیش از اندازه خرج کردن تاجر
  • عقد یک قرارداد اشتباه
  • تصمیم اشتباه در عملکرد شرکت یا قرارداد و معاملات
  • ندیده گرفتن رقابت
  • پیش بینی نکردن نوسانات بازار

ویژگی وکیل ورشکستگی در تهران

وکیل ورشکستگی مانند دیگر وکلای متخصص در حوزه های مختلف حقوقی باید ویژگی ها و توانایی هایی داشته باشند. اولین و مهم ترین ویژگی وکیل ورشکستگی این است که از اطلاعات بالایی نسبت به این حوزه برخوردار باشد و تسلط کاملی به قوانین و امور این حوزه را داشته باشد.

علاوه بر این دانش و اگاهی ، وکیل ورشکستگی باید مهارت کلامی و اعتماد به نفس بالایی داشته باشد زیرا که بتواند در کمال خونسردی و ارامش از موکل خود دفاع کند.

وکیل ورشکستگی باید تجربه ی کافی را داشته باشد ، از ان جایی که اجرا و انجام پرونده‌های متعدد ، مهارت و توانایی و تسلط وکیل متخصص را در این زمینه افزایش می دهد که در روند حل و اجرای پرونده و نتیجه ی صادره از سوی دادگاه بسیار موثر می باشد.

درخواست مشاورهه

اعلام حکم ورشکستگی

زمانی که حکم ورشکستگی صادر شود در حقیقت تاجر در اداره کلیه اموالش محدود می شود. بر اساس ماده ۴۱۸ قانون تاجر ورشکسته از تاریخ صادر شدن حکم از مداخله در تمام اموال خود حتی آنچه که امکان دارد در مدت ورشکستگی عاید او شود ممنوع می باشد. این ماده قانون به این دلیل است که شاید تاجر با دخالت در امور اموالش به ضرر طلبکار عمل نماید.

تفاوت ورشکسته با بدهکار

ما در بخش قبل گفتیم که ورشکسته کسی است که نمی تواند بدهی های خود را بپردازد و میزان بدهی های او از درآمد آن بیش تر است و شاید برای شما سوال پیش بیاید که تفاوت ورشکسته با بدهکار چیست. لازم است بدانید که هر کسی با هر شغل و درآمدی می تواند بدهکار باشد اما ورشکسته خیر.  ورشکستگی تنها مختص تاجر ها است و برای اثبات آن نیز نظر دادگاه مهم است.  از ام جایی که اعلام ورشکستگی قوانین خاص خود را دارد و گاهی اوقات مزیت هایی دارد برخی افراد برای این که از این مزیت ها بهره مند شوند اعلام ورشکستگی می کنند چنان چه دادگاه متوجه شود که اعلام ورشکستگی دروغ بوده است فرد  را مجرم اعلام می کند.

وظایف وکیل ورشکستگی

وکیل ورشکستگی که توسط شخص تاجر یا شرکت تجاری برای رسیدگی به پرونده استخدام می شود وظایفی را بر عهده دارد که این وظایف و اختیارات وکیل در وکالت نامه ای که ما بین وکیل و موکل انجام می پذیرد ذکر شده و به طور مناسب و دقیقی شرح داده شده است به همین علت ممکن است وظایف وکلا و میزان و حدود اختیارات ان ها با هم متفاوت باشند اما به صورت کلی وظایف وکیل ورشکستگی شرکت تجاری و سایر اشخاص، به شرح زیر می باشد:

  • ثبت دادخواست صدور حکم انحلال شرکت به دلیل ورشکستگی، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی: انجام مراحل قانونی اعلام ورشکستگی، حداکثر سه روز بعد از توقف شرکت یا شخص و اعلام این امر، به دادگاه صالح برای رسیدگی به ورشکستگی و تسلیم دفاتر تاجر و شرکت تجارتی، به محکمه. لازم به ذکر است، عدم انجام این امر، شرکت یا شخص ورشکسته را در معرض اتهام ورشکستگی به تقلب، قرار خواهد داد.
  • حضور در جلسات رسیدگی به انحلال شرکت و ارائه مدارک مثبت ورشکستگی شخص یا شرکت که شامل دفاتر قانونی آن ها بوده: شرکت در جلسات رسیدگی، در مواردی که طلبکاران، علیه شرکت، به علت ورشکستگی، ثبت دادخواست نموده اند. همچنین، انجام مصالحه، تجدید نظر خواهی، واخواهی، فرجام خواهی و اعاده دادرسی نسبت به آرای صادره از محاکم، در صورت نیاز.
  • دفاع از حقوق اشخاص ذی نفع، نظیر طلبکاران ورشکسته: ادعای جعل یا انکار و تردید، نسبت به مدارک و اسناد ارائه شده در دادگاه، توسط طرف دیگر دعوا، تعیین جاعل، همچنین، تقاضای کارشناس و تعیین مصدق و کارشناس، در مواردی که در پرونده ورشکستگی، نیاز به این امور باشد.

وکیل ورشکستگی کیست؟

ورشکستگی فرایندی می باشد که ممکن می باشد برای شرکت های تجاری و تجار و بازرگانان در آینده به وجود می آید که طی این فرایند افراد حقوقی و حقیقی مذکور قادر به پرداخت بدهی های خود نبوده و در نتیجه مشمول قوانین ورشکستگی قرار می گیرند. وکیل ورشکستگی شخصیت حقوقی می باشد که به نیابت از افراد ورشکسته امور ورشکستگی را بر عهده می گیرد. به صورت  کلی ورشکستگی حالتی می باشد که تاجر یا شرکت های تجاری در پرداخت بدهی های خود ناتوان می شوند که در اصطلاح به این اشخاص یا شرکت ورشکسته گفته می شود.

لزوم وکیل ورشکستگی

اعلام ورشکستگی یا دریافت کردن حکم مربوط به آن و حفظ حقوق طرفین دعوای ورشکستگی تنها بعضی از دلایل لزوم حضور وکیل ورشکستگی می باشد. مراحل بعد از صدور حکم امری وقت گیر و همچنین دارای قوانینی مربوطه است که برای انجام امور مربوطه و امور حقوقی لازم می باشد تا وکیل متخصص یا همان وکیل ورشکستگی در همه امور مربوط به تصفیه و ورشکستگی حضور داشته باشد. حضور به موقع وکیل ورشکستگی در کنار افراد در شرف ورشکسته و با استناد به آیین نامه ها و قوانین جدید و به روز از اعمال مجازات های سنگین و از پرداخت جریمه سنگین جلوگیری می کند.

مقررات حاکم بر ورشکستگی

ورشکستگی دارای قوانینی می باشد که بر امر ورشکستگی حاکم هستند. طرح کردن دعوا و طرح ادعای ورشکستگی از قوانین مربوطه پیروی خواهد کرد. طرح دعوای ورشکستگی از دو جهت حائز اهمیت می باشد و اقدام به موقع آن باعث حفظ حقوق طلبکاران و مانع از سوء استفاده از ورشکستگی و مانع از گسترده شدن ورشکستگی خواهد شد. افرادی که حقوق و تکلیفی در امر ورشکستگی بر عهده آنان است تعیین کرده است که شامل شخص تاجر، طلبکاران و دادستان خواهد بود.

نقش وکیل ورشکستگی در تهران

گاهی اوقات ورشکستگی جرم به حساب می آید و گاهی منجر به تضرر افرادی می شود که نتیجه تقلب و تقصیر تاجر یا مدیران شرکت های تجاری می باشد. در هر حالتی وکیل ورشکستگی برای دفاع از حقوق شاکی آماده ارائه مشاوره و وکالت است. در این صورت نقش وکیل ورشکستگی حفظ منافع طلبکاران و شاکیان می باشد.

وکیل ورشکستگی شرکت در تهران

وکیل ورشکستگی شرکت یا اشخاص، فردی می باشد که در حوزه حقوق، دارای مدرک تحصیلی می باشد و بعد از گذراندن آزمون وکالت، پروانه خود را دریافت نموده و در دعاوی مربوط به ورشکستگی تاجر یا شرکت تجارتی، قبول وکالت می کند. این وکیل، وظایفی مانند ثبت دادخواست صدور حکم ورشکستگی و حضور در جلسات دادگاه را بر عهده داشته می باشد. اداره دعاوی ورشکستگی شرکت و افراد و مسائل پیرامون آن، بدون تخصص یک وکیل ورشکستگی شرکت که به پیچ و خم های این موضوع، آشنا باشد، امری دشوار و گاه غیر ممکن است.

وکیل ورشکستگی در تهران

انواع ورشکستگی

  • ورشکستگی عادی : گاهی اوقات تاجر بدون هیچ دخالت و عمدی در کارها به دلیل تحریم های اقتصادی یا تغییر و تحولات غیرقابل پیش بینی بازار، سرمایه خود را از دست داده و توان پرداخت بدهی های خود را از دست می دهد یعنی عمدی نبوده باشد.
  • ورشکستگی به تقصیر: مواد ۵۴۱ و ۵۴۲ قانون تجارت مواردی را که تاجر بر اساس آن ها ورشکسته به تقصیر شناخته می شود را مشخص کرده است :

الف) صورتی که محقق شود مخارج شخصی یا مخارج خانه مشارالیه در ایام عادی بالنسبه به عایدی او فوق العاده بوده است .

ب)در صورتی که محقق شود که تاجر نسبت به سرمایه خود مبالغ عمده صرف معاملاتی کرده که در عرف تجارت موهوم یا نفع آن منوط به اتفاق محض است .

ج)اگر به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی خود خریدی بالاتر یا فروشی نازل تر از مظنه روز کرده باشد یا اگر به همان قصد وسایلی که دور از صرفه است به کار برده تا تحصیل وجهی نماید اعم از اینکه از راه استقراض یا صدور برات یا به طریق دیگر باشد .

د) یکی از طلبکارها را پس از تاریخ توقف بر سایرین ترجیح داده طلب او را پرداخته باشد .

در این موارد دادگاه ملزم به صدور حکم ورشکستگی به تقصیر است .

  • ورشکستگی به تقلب : در این نوع دادگاه در حین رسیدگی به امر ورشکستگی کشف می کند که تاجر عمدا برای آنکه خود را ورشکسته معرفی کند اعمال مذکور در ماده ۵۴۹ قانون تجارت را انجام داده است .

ماده ۵۴۹ قانون تجارت :  هر تاجر ورشکسته که دفاتر خود را مفقود نموده یا قسمتی از دارایی خود را مخفی کرده و یا به طریق مواضعه و معاملات صوری از میان برده و همچنین هر تاجر ورشکسته که خود را به وسیله اسناد و یا به وسیله صورت دارایی و قروض به طور تقلب به میزانی که در حقیقت مدیون نمی باشد مدیون قلمداد نموده است ورشکسته به تقلب اعلام و مطابق قانون جزا مجازات می شود.

مزایا و معایب و عواقب اعلام ورشکستگی چیست

در رابطه با مزایا و معایب و عواقب اعلام ورشکستگی باید اضافه کنیم که عیب ورشکستگی این است که فرد دیگر نمی تواند درآمد داشته باشد و به طور کامل کار خود را از دست می دهد اما از طرف دیگر کاهش هزینه ها در اعلام ورشکستگی یکی از مزایای این کار است. با اعلام ورشکستگی دیگر لازم نیست به طور مستقیم با بدهکار در ارتباط باشد و یا این که دیگر خسارت تاخیر تادیه از او نمی گیرند.  فرد ورشکسته می تواند پرداخت  بدهی های دولت را به عقب بیندازد.  یکی دیگر از مزیت های اعلام ورشکستگی این است که فرد ورشکسته می تواند با طلبکار ها قرارداد ارفاقی ببندد این موارد دست به دست یک دیگر می دهند تا در واقع کمکی به ادامه فعالیت تجاری تاجر یا شرکت ورشکسته کند. با توجه به این توضیحات اعلام ورشکستگی به سود ورشکسته است. قطعا به خاطر این مزیت ها نیز برخی افراد به دروغ اعلام ورشکستگی می کنند به همین خاطر دادگاه کمی نسبت به اعلام ورشکستگی سخت گیر است.

درخواست مشاورهه

وکیل در کرد کوی

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رجب پور
1401-09-19 22:35

وکیل شرکت ما بودند چند سال پیش
واقعا کار بلد هستند

مهندس افسری
1401-09-30 06:55

من شرکتم بدهی بالا اورد
خیلی واسطه شدن تا سازش بشه

جلال
1401-09-30 18:00

وکیل عالی هستند

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده