وکیل در دلگان
برای مشاوره با وکیل در دلگان با ما در تماس باشید. وکیل به فردی گفته میشود که جای موکل، اقداماتی را که از توان موکل نیز برمیآید را با توجه به سند عادی یا سند رسمی انجام دهد. برخی از وکالتها بهعنوان وکالت برای انجام امور اداری یا معاملاتی بهکاربرده میشود. وکالت تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی را نمیتوان از جانب فرد حقیقی یا حقوقی به شکل مستقیم در دادگاه ارجاع داد یا موضوع وکالت را انجام داد. اما این امکان هست که برای وکالت رسمی جهت انتخاب وکیل پایه یک دادگستری اقدام نمود. هر فرد حقوقی میتواند، بهصورت آزادانه از بین وکلای دادگستری، وکیل موردنظر را انتخاب نماید. اصولاً رابطه بین وکیل و موکل از طریق تنظیم و امضای وکالتنامه، همچنین تعیین حقالزحمه وکیل مشخص میشود. معمولاً پرداخت هزینههای پرونده مانند هزینهی دادرسی، آگهی، کپی، کارشناسی، تیپ و برگهها یا تماسهایی که انجامشده است، بر عهده موکل میباشد که با توجه به اعلام وکیل پرداخت میشود.
آدرس : بلوار بلوچ – روبروی دفتر هواپیمایی – ساختمان وکلا – طبقه ۲ واحد۳
گروه وکلای دادورزان صلح و سازش معتقد است که برای بهترین وکیل خانواده بودن باید بهترین موکل بود. بهترین وکیل نیاز به موکل خوب دارد و به در تمام طول پرونده باید در رابطه با موضوع پرونده چیزی را از موکل خود مخفی نکند و برای موفقیت در پرونده با صبر و حوصله حقیقت را برای موکل خود بازگو کند. برای مشاوره با بهترین وکیل در دلگان با ما در تماس باشید.
چرا به وکیل نیاز داریم؟
با توجه به ماده ۶۵۶ قانون مدنی وکالت به این شرح تعریف میشود. وکالت شامل عقدی است که بر اساس آنیکی از طرفین فرد دیگری را جهت انجام امری بهعنوان نائب برمیگزیند. مطابق با قانون اساسی کشور انتخاب وکیل بهعنوان حق طرفین در کلیه دادگاهها، به رسمیت شناخته میشود. وکالت در معنای لغوی به مفهوم سپردن و واگذار نمودن میباشد و در اصطلاح حقوقی، شامل عقد وکالتی است که مطابق با آنیکی از طرفین، فرد دیگری را جهت انجام آن بهعنوان وکیل انتخاب نماید. با توجه به قانون مدنی کشور در ایران مطابق با ماده ۶۵۶ وکالت، عقدی است که مطابق با آن یکی از طرفین، فرد دیگری را برای انجام کارها بهعنوان وکیل برمیگزیند. وکالت ازجمله عقودی مرسومی است که در حال حاضر در عرصههای اجتماعی، بانکی و اقتصادی مورداستفاده میشود. در واقع وکالت نوعی عقد است که سرانجام منجر به پذیرفتن موکل یا مستلزم داشتن وکیل میباشد.
لزوم داشتن وکیل جهت دعاوی
با توجه به اینکه آیین دادرسی از مسائل دشوار و ظریفی ایجادشده است که اشراف بر آنها جهت اشخاص غیر حقوقدان، به سهولت و در زمان کوتاه امکانپذیر نمیشود. در این شرایط استفاده از وکیل میتواند کاملاً مناسب و مفید باشد.
استفاده از غیر وکیل دادگستری چه شرایطی دارد؟
با توجه به اینکه طرح دعوی و یا دفاعیه نیازمند دخالت وکیل دادگستری میباشد. با توجه به ماده ۵۵ قانون وکالت، مصوب سال ۱۳۱۵، اظهار به وکالت یا مداخلهی افرادی
که پروانه وکالت دادگستری نداشته باشند با قید مجازات ممنوع میباشد.
انواع وکالت
-
وکالت مطلق
هنگامیکه فرد برای تمامی امور خود از کسی کمک بخواهد، این نوع وکالت بهعنوان وکالت امور اداری یا مالی موکل محسوب میشود، بهعنوانمثال خریدوفروش یا پرداخت هزینه خانواده مستلزم اجازهی موکل نخواهد بود.
-
وکالت مقید
در این نوع وکالت، مورد وکالت تعیین میشود و وکیل باید در همان موضع تعیینشده فعالیت نماید، بهعنوان مثال خرید و فروش خانه و ماشین اصولاً وکالت شامل سه دسته وکالت عادی، رسمی و شفاهی میشود. بنابراین مورد وکالت باید به نحوی باشد که مطابق با قانون به شکل انحصاری نباشد، وکالت در مجلس باید توسط خود فرد انجامپذیر باشد و این امکان وجود ندارد که شخص دیگری را بهعنوان وکیل انتخاب نماید. همچنین اینکه فرد موکل قادر باشد آن را به انجام برساند. بهعنوانمثال هرگاه فردی دچار ورشکستگی شده باشد، نمیتواند در اموال خویش تصرف نماید، همچنین نباید آن را به فرد دیگری واگذار نماید که بهترین مشاوره را برای حل مشکل شما به شما ارائه دهند. برای حل مشکل حقوقی خود مراجعه به یک وکیل پایه یک دادگستری کاربلد و مجرب می تواند خیلی کمک کننده باشد. اگر به یک وکیل با تجربه نیاز دارید می توانید با مراجعه به گروه وکلای دادورزان صلح و سازش از بهترین وکلای دلگان و بهترین وکیل در دلگان مشاوره دریافت کنید.
مواردی که وکیل اجازه وکالت ندارد کدام است؟
- هرگاه وکیل یا همسر وی با دادستان، دادیار یا بازپرس، نسبت خویشاوندی (خواهر، برادر یا سایر موارد داشته باشد) یا نسبت سببی نظیر برادرزن تا درجه سوم نسبت را داشته باشد، از پذیرش وکالت در دادگاه، در نزد دادستان، دادیار و بازپرس ممنوع میباشد.
- مطابق ماده ۳۷ قانون وکالت مورخه ۱۳۱۵، وکیل دادگستری نباید پس از استعفای از امر وکالت یا برکنار شدن از جانب موکل خود تا زمان اتمام وکالت به هر نحوی، وکالت فرد یا شخص ثالث را در رابطه با آن موضوع برخلاف موکل پیشین خود یا قائممقام قانونی وی بپذیرد.
- با توجه به ماده ۴۰ قانون وکالت مصوب سال ۱۳۱۵، وکیل دادگستری نمیتواند در ارتباط با موضوعی که قبلاً به دلیل سمت قضایی یا حکمیت در آن را که بهعنوان نماینده و بهصورت کتبی اظهار عقیده نموده است، بپذیرد.
- مطابق با ماده ۶۲۵ قانون آیین دادرسی کیفری مورخ ۱۳۹۲ برای جرائم علیه امنیت جامعه یا درصورتیکه پرونده شامل اسناد یا اطلاعات سری و بهصورت کلی، رسیدگی به آنها در صلاحیت مراجع قضایی و نیروهای مسلح میباشد، طرفین دعوی، وکیل یا وکلا از بین خود بهصورت رسمی دادگستری که مورد تائید رئیس سازمان قضایی و نیروهای مسلح باشد، انتخاب میشود.
اختیارات وکیل
مطابق به ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی، وکالت در کلیه دادگاهها شامل کلیه اختیارات در رابطه با امور دادرسی میباشد، بهغیراز مواردی که موکل آن را استثنا نماید، یا توکیل در آن مخالف موازین شرعی باشد، اما در امورات زیر باید اختیارات وکیل در وکالتنامه تصریح شود.
- وکالت در ارتباط با اعتراض به رأی صادرشده، جدید نظر، فرجامخواهی و تجدید محاکمه یا اعاده دادرسی.
- وکالت در مصالحه یا سازش
- وکالت در ادعای جعل یا برای انکار و تردید در رابطه با سند طرف و استرداد سند.
- وکالت در تعیین جاعل
- وکالت در ارجاع دعوا برای داوری و تعیین داور
- وکالت در توکیل
- وکالت در تعیین کارشناس
- وکالت در دعوای خسارت
- وکالت در استرداد دادخواست یا دعوا
- وکالت جهت جلب شخص ثالث یا دفاع از دعوای ثالث
- وکالت در ورود شخص ثالث و دفاع از دعوی ورود ثالث.
- وکالت در دعاوی متقابل و دفاع در قبال آن
- وکالت در ادعای اعسار
- وکالت در پذیرش یا رد سوگند.
باید توجه داشت که سوگند، شهادت، اقرار، لعان و ایلاء قابل توکیل نمیباشند. همچنین باید توجه داشت که با توجه به ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی، میتوان گفت، سوگند قابل توکیل میباشد و وکیل میتواند در دعوا از طرف مقابل بخواهد تا سوگند یاد کند، اما بهجای موکل ادای سوگند قابل توکیل نمیباشد.
حقالوکاله وکیل در دلگان
وکلا در برابر پذیرش وکالت اشخاص، دستمزد دریافت مینمایند که به آن حقالوکاله اطلاق میشود. این حقالوکاله از شرایطی برخوردار میباشد و میتواند تابع قرارداد باشد. گاهی امکان دارد حقالوکاله وکیل توسط کارشناس مدنی تعیین شود، باید دانست که اعتبار وکیل، میزان تخصص وی، شهرت و تحصیلات تکمیلی وی از عواملی هستند که در میزان حقالوکاله تأثیر میگذارند. وکیل از میزان حقالوکاله، جهت هزینههای دادرسی استفاده نمیکند، بهاینترتیب کلیه هزینههای مربوط به طرح دعوی، هزینه کارشناسی و دیگر هزینهها بر عهده موکل میباشد.