بهترین وکیل حقوقی
شماره تماس و آدرس وکیل سرکار خانم فاطمه میر در تهران
تهران – خیابان ولیعصر – قبل از میدان ونک – جنب پل همت – کوچه سید الشهدا پلاک ۴ – واحد یک دفتر وکالت خانم فاطمه میر
قبول وکالت توسط وکیل متخصص و باتجربه
پیگیری وکیل تا مرحله پایانی
وکیل حقوقی کیست؟
وکیل حقوقی به یک وکیل پایه یک دادگستری گفته میشود که در مسائل حقوقی، نماینده یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد و در مراجع قضایی و یا غیر قضایی فعالیت کند. وکیل متخصص امور حقوقی حرفهای میتواند در امور حقوقی مختلفی از جمله دعاوی حقوقی، اقدامات قضایی در امور کیفری و حقوقی، تنظیم و انعقاد قرارداد با اشخاص یا سازمانها، مشاوره و وکالت در امور حقوقی فعالیت کند. وکیل امور حقوقی باید دارای مدرک وکالت پایه یک دادگستری باشد و میتواند به صورت مستقل یا در دفاتر حقوقی فعالیت داشته باشد.
به چه کسی وکیل حقوقی گفته می شود؟
وکیل امور حقوقی به شخصی گفته میشود که از طرف شخص دیگری به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور شود. وکیل حقوقی حرفه ای میتواند در امور حقوقی مختلفی از جمله وکالت حقوقی افراد در دادگاههای کشور و ارائه مشاوره حقوقی و دیگر خدمات لازمه برای پیگیری قضایی یا قانونی کردن امور افراد، فعالیت کند. چنین فردی بعد از دریافت مدرک وکالت پایه یک دادگستری میتواند به صورت مستقل یا در پشتیبانی یک گروه حقوقی در دفاتر وکالت حضور فعال داشته باشد. همچنین این فرد متخصص میتواند به استخدام شرکتهای خصوصی و دولتی درآمده و امور مربوط به تهیه و تنظیم قراردادها و معاملات قانونی آنها را به عهده بگیرد.
بررسی وظایف وکیل حقوقی نسبت به موکل خود
- حفظ محرمانگی اطلاعات موکل: وکیل حقوقی خیلی خوب در تهران باید اطلاعات موکل خود را محرمانه نگه دارد و از افشای آن به دیگران خودداری کند.
- ارائه مشاوره حقوقی: وکیل حقوقی خوب باید به موکل خود در امور حقوقی مشاوره دهد و او را در مورد حقوق و تعهداتش آگاه کند. در شرایطی که موکلان درگیر پروندههای پیچیده قضایی باشند، وکیل در تفسیر قوانین و تحلیل پرونده موکلین به آنها مشاوره دهند.
- ارائه خدمات وکالت: نمایندگی حقوقی موکلان در مراجع قضایی و غیرقضایی به عهده وکلا میباشد. آنها باید به نیابت از موکلان خود در تمامی جلسات دادرسی دادگاه یا جلسات مذاکره غیرقضایی از حق موکلانشان دفاع کنند.
- اطلاع رسانی به موکل: یکی دیگر از تعهدات وکیل نسبت به موکلانش، اطلاع رسانی در جهت مراحل پیشرفت پرونده قضایی است. او باید در هر مرحله موکلان را از روند پیشرفت پرونده آگاه سازد.
- احترام به حقوق موکل: بهترین وکیل حقوقی باید به حقوق موکل خود احترام گذاشته و در انجام امور حقوقی او به عدالت و اصول حقوقی پایبند باشد.
تخصص های وکیل حقوقی در تهران
- وکیل کیفری: وکلای کیفری در پروندههای مربوط به جرایم کیفری فعالیت میکنند. آنها به موکلان خود در مواردی مانند قتل، سرقت، تجاوز و سایر جرایم کیفری کمک میکنند.
- وکیل مدنی: وکلای مدنی در امور مربوط به حقوق مدنی و قراردادها فعالیت میکنند. آنها به موکلان خود در مواردی مانند قراردادها، امور خانوادگی، امور ملکی و سایر امور مدنی کمک میکنند.
- وکیل مالیاتی: وکلای مالیاتی در امور مربوط به مالیات و امور مالی فعالیت میکنند. آنها به موکلان خود در مواردی مانند مشاوره مالیاتی، ارائه دفاع در مواجهه با ادارههای مالیاتی و سایر امور مالی کمک میکنند.
- وکیل کار: وکلای کار در امور مربوط به حقوق کار و امور کاری فعالیت میکنند. آنها به موکلان خود در مواردی مانند تعارضات کاری، اخراج، حقوق و مزایا و سایر امور کاری کمک میکنند.
- وکیل تجاری: وکلای تجاری در امور مربوط به حقوق تجارت و امور تجاری فعالیت میکنند. آنها به موکلان خود در مواردی مانند تعارضات تجاری، قراردادهای تجاری، حقوق شرکتها و سایر امور تجاری کمک میکنند.
- و…
لزوم استفاده وکیل حقوقی در پرونده های حقوقی و قضایی
استفاده از وکیل حقوقی در تهران در پروندههای حقوقی و قضایی بسیار ضروری است. دلایل استفاده از وکیل متخصص امور حقوقی عبارتند از:
- تخصص و تجربه: وکیل امور حقوقی با تخصص و تجربه خود در امور حقوقی و قضایی، به موکل خود در تهیه دفاعیه، جمعآوری شواهد و مدارک، حضور در جلسات دادگاه و سایر امور حقوقی کمک میکند.
- حفظ حقوق موکل: وکیل حقوقی با دفاع از حقوق موکل خود، سعی میکند به حفظ حقوق و منافع موکل در پرونده کمک کند.
- ارائه مشاوره حقوقی: وکیل حقوقی حرفه ای با ارائه مشاوره حقوقی به موکل خود، او را در مورد حقوق و تعهداتش آگاه میکند و به او کمک میکند تا در تصمیمگیریهای مربوط به پرونده بهترین تصمیم را بگیرد.
- حضور در جلسات دادگاه: بهترین وکیل حقوقی تهران با حضور در جلسات دادگاه به نمایندگی از موکل خود، به دفاع از حقوق و منافع او میپردازد.
- کاهش خطرات: استفاده از وکیل حقوقی خیلی خوب در تهران میتواند خطراتی که در پرونده وجود دارد را کاهش دهد و به موکل کمک کند تا در پرونده بهترین نتیجه را بگیرد.
در کل، استفاده از وکیل حقوقی در پروندههای حقوقی و قضایی بسیار ضروری است و به موکل کمک میکند تا بهترین نتیجه را در پرونده خود بگیرد.
قبول وکالت و مشاوره حقوقی تخصصی در دعاوی کیفری :
جرایم مواد مخدر – جرایم ملکی (دعاوی کیفری ملکی) – جرایم تجاری – جرایم اقتصادی – جرایم پزشکی – جرایم کارکنان دولت – جرایم اقتصادی و مالی – جرایم کیفری خانواده – جرایم منافی عفت – کلاهبرداری – تبانی برای بردن مال غیر – انتقال مال غیر – خیانت در امانت – تحصیل مال از طریق نامشروع – تصرف عدوانی – سرقت – قتل عمد و غیر عمد – جعل اسناد و استفاده از سند مجعول – قاچاق کالا و ارز – قاچاق و حمل مشروبات الکلی – ایراد صدمه بدنی – وکیل در دیوان عالی کشور و دادگاه تجدید نظر
و دیگر جرایم کیفری …
درخواست مشاوره
- تهران خ ولیعصر قبل از میدان ونک جنب پل همت کوچه سید الشهدا پلاک ۴ واحد یک دفتر وکالت خانم فاطمه میر
- ۰۹۱۲۳۸۲۹۸۵۰
- ۰۲۱۸۸۷۹۳۴۱۵
تفاوت وکیل حقوقی با وکیل کیفری
تفاوت بین وکیل حقوقی و وکیل کیفری عبارتند از:
وکیل حقوقی:
- وکیل حقوقی فعالیت خود را در امور حقوقی و قضایی انجام میدهد.
- متخصص در امور مدنی، تجاری، مالیاتی، ملکی، خانوادگی و سایر زمینههای حقوقی است.
- به موکلان خود در تهیه دفاعیه، مشاوره حقوقی، تنظیم قراردادها، حل و فصل اختلافات و سایر امور حقوقی کمک میکند.
- حضور در جلسات دادگاه به نمایندگی از موکل خود را دارد و در دادگاه به دفاع از حقوق موکل میپردازد.
وکیل کیفری:
- وکیل کیفری فعالیت خود را در پروندههای کیفری و جرمشناسی انجام میدهد.
- متخصص در امور جرمشناسی، دفاع از متهمان، تحقیقات پلیسی و سایر زمینههای مرتبط با جرمشناسی است.
- به متهمان در پروندههای جرمشناسی کمک میکند و در دادگاه به دفاع از متهمان میپردازد.
- تهیه دفاعیه، جمعآوری شواهد، حضور در جلسات دادگاه و دفاع از متهمان از وظایف وکیل کیفری است.
به طور کلی، وکیل حقوقی خوب در امور حقوقی و قضایی فعالیت میکند و متخصص در زمینههای مختلف حقوقی است، در حالی که وکیل کیفری بیشتر در پروندههای کیفری و جرمشناسی فعالیت میکند و به دفاع از متهمان میپردازد.