لوگو سایت دادورزان صلح و سازش
Search

0919-2329787

تماس بگیرید

وکیل بانکی

وکیل بانکی در تهران
Banking lawyer in Tehran

 وکیل بانکی

قوانین‌ و مقررات و همچنین آیین ‌نامه‌های مربوط به بانک و معاملات بانکی و اعطا کردن تسهیلات (وام) بانکی، دریافت‌ها و پرداخت‌های این مرکز اقتصادی جامعه باعث پیدا شدن شاخه تخصصی، وکیل بانکی شده است. وکیل بانکی در حقیقت زیر مجموعه وکیل تجاری می باشد. بانک ها و موسسه های مالی و اعتباری نقش بسیار زیاد و قابل توجهی در اقتصاد کشور داشته و دارند و تقریبا تمام افراد در جوامع امروزی با بانک ها و موسسات مالی و اعتباری سروکار داشته‌اند. توجه کنید که در حال حاضر کمتر شخصی را می‌توان یافت که از هیچ یک از بانک و موسسه‌ای تسهیلات دریافت نکرده باشد و به همین دلیل می‌باشد که تنظیم کردن قوانین و مقررات حاکم بر روابط اشخاص و بانک‌ها و انتظام این امور برای شخص قانون‌گذار اهمیت غیرقابل انکاری را داشته است.

وکیل اقای موسی‌الرضا میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از مرکز وکلای قوه‌قضاییه در شهر درگز با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها را پیگیری می‌نماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.

تخصص و مهارت ها :
مسلط به رویه محاکم
وکالت تخصصی در دعاوی کیفری
وکالت تخصصی در دعاوی با موضوعات مواد مخدر، مشروبات الکلی ،قاچاق کالا و ارز ،جرایم امنیتی ،جرایم اقتصادی و مالی و …
وکالت در دعاوی در صلاحیت دیوان عالی کشور و دادگاه های انقلاب

وکیل بانکی
Banking lawyer

شماره تماس وکیل آقای موسی الرضا میر 

9252 382 0915

وکلای گروه دادورزان صلح و سازش

وکلای امور بانکی
Banking lawyers
وکلای امور بانکی در تهران
Banking lawyers in Tehran

وکیل دعاوی بانکی

در راستای اجرا شدن قوانین و مقررات توسعه و پیشرفت اقتصاد و ایجاد کردن کسب و کار در جامعه، بانک‌ها اقدام به اعطای وام و تسهیلات به مشتریان کرده‌اند و بانک برای ضمانت بازپرداخت وام‌ها به طور معمول از مشتریان درخواست ضمانت می‌کنند. مثل سند ملک و یا حتی فیش حقوقی و یا حتی سند‌های تجاری چک و سفته و غیره که تحت عنوان رهن یا وثیقه به بانک جهت ضمانت بازپرداخت ارائه می شود. قرارداد بین بانک و شخص گیرنده تسهیلات با شرایط خاص و ویژه‌ای تنظیم خواهد شد و به امضا هر کدام منجر می‌شود. قرارداد‌های بانکی مثل دیگر قرارداد‌ها با رعایت اصول قانونی می‌باشد و مثل هر قراردادی ممکن می‌باشد که یکی از طرفین قرارداد به تعهدات خودش پایبند نبوده باشند. به همین علت یکی از طرف‌های قرارداد مجبور به اقامه‌کردن دعوا می‌شود. مهم‌ترین دعاوی بانکی که در دادگاه های کشور مطرح شده‌اند عبارت هستند از دعوای فک‌رهن، دعوای استرداد اسناد ضمانت، دعوای الزام به ارائه مفاصای وام، دعوای ابطال شروط قراردادی و چندی دیگر از دعاوی می‌باشد. در ادامه بیشتر به این موضوع مهم می‌پردازیم. نکته قابل یادآوری و قابل توجه این می‌باشد که پیش از امضا کردن قرارداد‌های بانکی حتما بابد با وکیل بانکی مشورت کنید و همه مفاد مندرج شده در قرارداد و شرایط مقرر را چند دور بازخوانی کنید. همچنین لازم می‌باشد تا در مورد هر شرط و ماده در قرارداد با وکیل بانکی مشورت کرد تا از ایجاد شدن مشکلاتی پیشگیری نمود.

وکیل بانکی کیست؟

باید توجه داشته باشید وکیل بانکی که به طور تخصصی در امور بانکی فعالیت دارد به دلیل تخصص و مهارتی که در امور بانکی دارد، همه موارد ابطال قراردادهای بانکی را می‌داند و به آن ها اشراف دارد به نحوی که بعد از مطالعه کردن دقیق قرارداد، می‌تواند مواردی را که به علت خلف از قوانین و مصوبات بانکی، منجر به ابطال قرارداد بانکی شوند را در قرارداد پیدا نماید و با استناد کردن به آن ها از دادگاه خواستار ابطال قرارداد بانکی بشود. دلایل ابطال قراردادهای بانکی مثل دیگر قراردادها دو جهت یا علت دارد، جهات و  علت‌های عمومی ابطال قرارداد بانکی و جهات و دلایل اختصاصی ابطال قرارداد بانکی. جهات عمومی همان دلایل و شروطی هستند که اگر که در هر قراردادی وجود نداشته باشند باعث ابطال قرارداد خواهند شد. مثل مغایرت قرارداد بانکی با اصول شرعی و قانونی.

وکیل بانکی دعاوی بانکی را چگونه تعریف می کند؟

بعضی از بانک‌ها با داشتن مجوز از بانک مرکزی و اجازه قانون‌‌گذار، قراردادهایی منعقد می‌کنند که به سبب آن بانک متعهد به ارائه ارز به طرف قرارداد خواهد شد. یکی از طرف‌های قرارداد بانک و سمت دیگر قرارداد، فردی است که اقدام به دریافت کردن ارز کرده است و این فرد می ‌تواند فرد حقیقی (انسان) باشد یا فرد حقوقی مانند شرکت و موسسه بوده باشد. پس در نتیجه اگر بانک به تعهدات خودش در قرارداد عمل نکرده باشد و به هر علتی مثل نوسانات بازار ارز، از پرداخت کردن ارز به طرف مقابل قرارداد خودداری کند، طرف قرارداد می‌تواند که از طریق دادگاه وجه خودش را مطالبه نماید. مطالبه کردن این نوع خواسته با توجه به این که موضوع مهم خواسته ارز (پول خارجی) است نیازمند مهارت و تخصص خاص وکیل بانکی خواهد بود.

وظایف وکیل بانکی چیست؟

امروزه روز بانک ها من جمله نهادهای اقتصادی مهم کشور به شمار می‌روند که در گردش پول و ثروت جامعه ایرانی نقش بسیار مهم و اساسی را ایفا می‌نمایند. وظیفه بانک‌ها سازماندهی کردن و هدایت مردنغ دریافت و پرداخت‌ها جامعه است و باعث رونق بازار و شکوفایی اقتصاد می‌شود. لازم است شما عزیزان بدانید که قوانین مرتبط با معاملات بانکی و دریافت ها و پرداخت‌های این مرکز اقتصادی جامعه باعث پیدا شدن شاخه تخصصی حقوقی وکیل بانک شده. وکیل دعاوی بانکی زیر مجموعه وکیل تجاری است که طرح دعوا در این حوزه به تخصص و سابقه کافی و علم کافی نیازمند می‌باشد. یک وکیل متخصص برای دعاوی بانکی باید با همه پیچیدگی‌ها و سختی‌های قوانین و قواعد مربوط به بانک‌ها آشنایی و اشراف کافی داشته باشد و باید بتوانند که از حقوق بانک در محاکم قضایی یا غیرقضایی اقامه دعوی نماید و همچنین پاسخگویی دعاوی افراد علیه بانک بوده باشد.

وکیل بانکی چگونه به شما کمک می‌کند؟

باید بدانید که یک وکیل بانکی به کلیه پیچیدگی‌های قواعد و مقررات، آیین‌نامه‌ها، مصوبات شورای عالی پول و اعتبارات، آیین‌نامه‌های بانک مرکزی و به صورت کلی همه قوانین و مقررات مربوط با بانک و ارائه دادن تسهیلات مربوط به بانک‌ها تسلط دارد. در اختلاف های بانکی غالبا دو طرف اختلاف د دعوا حضور دارند، بانک ‌ها به عنوان یک نهاد عمومی دولتی یا خصوصی در کلیه مراحل و دعاوی خود دارای وکیل بانکی می باشند. عزیزان در نظر داشته باشید که وکیل بانکی که برای احقاق حق و حقوق بانک در محاکم قضایی یا غیرقضایی طرح دعوی خواهد کرد و یا پاسخگوی شکایت افراد علیه بانک است بر اساس قانون باید دارای پروانه وکالت دادگستری که در اصطلاح به آن وکیل پایه یک دادگستری اطلاق می شود بوده باشد. پس در نتیجه در انتخاب کردن یک وکیل بانکی به مواردی مانند وکیل دادگستری بودن، سابقه و تجربه دفاع کردن در دعاوی بانکی، رضایتمندی موکلین را ملاک انتخاب خودتان قرار بدهید. همچنین اگر که اشخاص از روش و نحوه ارائه دادن خدمات توسط بانک‌ها شاکی بوده باشند می‌توانند از طریق گزارش به بازرسی کل کشور، تخلف مربوطه را اعلام کنند.

اهم منابع قانونی مورد استفاده توسط یک وکیل بانکی

منابع حقوقی و بانکی یا مهم ترین و اساسی منابعی که وکیل بانکی می تواند به آن ها مراجعه کرده و استناد کند، عبارت هستند از:

  • قوانین مرتبط با امور بانکی من جمله قانون عملیات بانکی بدون ربا، قانون تجارت، بعضی از مواد قانون مدنی، قانون صدور چک، قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی و …
  • آئین نامه ها، بخشنامه ها و دستورالعمل ها مانند آئین نامه قانون عملیات بانکی بدون ربا، بخشنامه های بانک مرکزی، دستورالعمل های شورای پول و اعتبار و …
  • منابع فقهی و شرعی مانند بطلان معاملات ربوی، شورای پول و اعتبار در راستای اجرا شدن قواعد فقهی در قراردادهای بانکی اقدام به صادر کردن دستور العمل‌های اجرایی برای قراردادهای بانکی کرده است برای مثال می‌توان به دستور العمل اجرایی قرارداد مضاربه، دستور العمل اجرایی قرارداد جعاله، دستور العمل اجرایی قرارداد اجاره به شرط تملیک، دستور العمل اجرایی قرارداد مشارکت مدنی و … اشاره کنیم.
  • رویه و عرف حاکم بر مناسبات بانکی.

لزوم حضور وکیل بانکی

اما توجه کنید که اهمیت و آثاری که دعاوی بانکی به همراه دارند مثل مزایده ملک در رهن بانک، حضور وکیل در دعاوی بانکی را الزامی خواهد کرد. به صورت نمونه فرض نمایید که بانک مورد نظر از ارائه دادن قرارداد به مشتری خودداری نماید و یا حتی با یک شرط تحمیلی، قرارداد امهال با شخص تسهیلات گیرنده منعقد کند و در نهایت بدون آگاهی شخص وام گیرنده اقدام به مزایده ملک کند.

هنر وکیل بانکی در این خصوص می‌تواند راه‌گشا باشد و با اختیارات و استنادات قانونی ابطال شرط تحمیلی، ابطال قرارداد بانکی و یا ابطال مزایده و… را از دادگاه خواستار شود. اما طرح این دعاوی نیز نیاز به وکیل متخصص در همین امر را دارد چرا که عدم تنظیم صحیح دادخواست یا لوایح، عدم دفاع صحیح در دعاوی بانکی، عدم رعایت مواعید در دعاوی بانکی و راهکارهای قانونی که فقط وکیل بانکی به واسطه تخصص خود از آن آگاهی دارد، ضرورت حضور وکیل بانکی را دعاوی بانکی بیشتر می‌کند و بدون حضور وکیل بانکی ممکن است خسارت غیرقابل جبرانی مانند از دست دادن ملک در رهن بانک، به بار آید.

مهمترین انواع دعاوی بانکی

  • دعاوی مربوط به اختلاف در محاسبه کردن سود و جریمه و وجه التزام بین بانک و افراد.
  • دعاوی مربوط به قرارداد های مشارکتی مثل ابطال قرارداد مشارکت مدنی و مضاربه.
  • دعاوی مربوط به ابطال کردن اجراییه های بانکی صادر شده از واحد اجرای ثبت و یا واحد اجرای احکام محاکم.
  • دعاوی مربوط به موسسات اعتباری.
  • دعاوی مربوط به دیگر قراردادهای بانکی مثل فروش قسطی.
  • دعاوی مرتبط با ابطال کردن ضمانت نامه بانکی.
  • دعاوی مربوط با موسسات بدون مجوز بانک مرکزی.
  • دعاوی مربوط به اعتبار های اسنادی.
  • دعاوی مربوط به قراردادهای تمدید یا تجدید شده و یا قراردادهایی که تبدیل به انواع دیگر قراردادها شده.

انواع دعاوی بانکی

بهترین وکیل بانکی

وکیل بانکی شخصی می‌باشد که به همه انواع دعاوی بانکی مسلط می‌باشد و تجربه کافی و لازم را برای دفاع کردن از پرونده‌های قضایی مروبطه را در محاکم قضایی دارا می‌باشد. توجه داشته باشید که دعاوی بانکی از تخصصی‌ترین و سخت ترین دعاوی قضایی می‌باشند و وکیل امور بانکی باید که تخصص ویژه و علم بالایی را در این حوزه داشته باشد. یکی از ویژگی‌های یک وکیل این می باشد که او باید اطلاعات کامل و جامعی را در مورد قوانین و همچنین آیین نامه های بانکی و سیاست های نظارتی بانک مرکزی نزد خویش داشته باشد.

دریافت مشاوره از وکیل بانکی

با توجه به این موضوع مهم که قرارداد های بانکی بر مبنا و اساس مقررات پراکنده ای مانند قوانین پایه مثل بانکداری بدون ربا و آیین نامه های آن، همچنین بخشنامه های صادرش ده از بانک مرکزی و همچنین دیگر مراجع تنظیم خواهد شد و تشخیص دادن اشکالاتی که ممکن می باشد در این نوع قرارداد ها وجود داشته باشد نیاز به شناختی ویژه و بالا از این قوانین و مقررات دارد، لذا قبل از امضا کردن این گونه قراردادها حتما باید از مشاوره بهترین وکیل بانکی استفاده کنید. مشاوره بعد از قرارداد بانکی برای افراد حقیقی و حقوقی بسیار مفید است. چون که بعد از قرارداد بانکی می توان با مشاوره حقوقی مداوم از الزامات و تخفیفاتی که مربوط به حوزه مورد نظر است آگاهی پیدا نمود و برای بازپرداخت تسهیلات از آن ها استفاده نمود. یک وکیل امور بانکی آگاه به قوانین و آشنا با مشاوره بانکی می‌ تواند در این حوزه به شما عزیزان کمک ویژه‌ای کند.

مشاوره آنلاین با وکیل متخصص امور بانکی

برای انتخاب کردن یک وکیل بانکی لازم می‌باشد تا به پارامترها بیان شده توجه کرد و مسلما وکیل متخصص مشاوره حقوقی خوبی به اشخاص متقاضی ارائه می‌دهد. دریافت کردن مشاوره پیش از امضای قرارداد‌های بانکی لازم و ضروری می‌باشد و از بسیاری موارد و مسائل پیشگیری می‌کند. برای دریافت نمودن مشاوره به صورت اینترنتی یا آنلاین لازم می‌باشد که تا به سایت‌های مخصوص به این امر مراجعه کرد. انجام دادن امور بانکی به طور مناسب لازمه آن دقت و ارائه دادن مشاوره‌ای کامل می‌باشد که در جلسه حضوری مهیا می‌شود. همچنین در حالت ایجاد شدن دعاوی و یا الزام به اقامه کردن دعوا و طرح کردن شکایت به جهت تنظیم شکایت‌نامه و یا تنظیم دادخواست لازم و ضروری می‌باشد تا با وکیل متخصص و با تجربه مشاوره حضوری داشته باشید. مشاوره برای اشخاصی که توانایی پرداخت حق‌الوکاله را ندارند گزینه بسیار مناسب و مقرون به صرفه‌ای می‌باشد و در حالتی که مسئله و مورد بیان شده مهم و دارای مبلغ زیادی بوده باشد حتما حضور و وکالت یک وکیل بانکی ضروری می باشد. مشاوره و وکالت وکیل متخصص در پیشبرد یک پرونده بانکی به نفع خویش بسیار تاثیر گذار و مقبره ثمر می باشد.

هزینه وکیل بانکی

حقوق و هزینه یک وکیل بانکی با توجه به پرونده مورد نظر و ویژگی های خاص یک پرونده مشخص خواهد شد و نمی‌توان که مبلغ خیلی دقیقی را تحت عنوان حقوق و هزینه وکیل بانکی در نظر بگیریم. به صورت کلی هر چه تخصص یک وکیل دعاوی بانکی بیشتر بوده باشد و تسلط بیشتری را در فن دفاع کردن در دعاوی بانکی داشته باشد به تبع درآمد بیشتری نیز دارد. مهم ترین و اساسی ترین عاملی که تعیین کننده حقوق وکیل در امور بانکی می باشد تسلط وی به قوانین جدید و همچنین فن دفاع در دعاوی بانکی است که این تسلط از تجربه کاری وی و سابقه حضور در دادگاه های مختلف و متعدد کسب خواهد شد.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسنی
۱۴۰۲-۰۲-۱۱ ۱۲:۲۴

بهترین وکیل بانکی هستند
من با کمک ایشون چند تا قرارداد باطل کردم
به چند نفر هم معرفی کردم راضی بودند

نسترن
۱۴۰۲-۰۹-۱۴ ۰۶:۰۵

سلام من مدیرعامل یک موسسه اعتباری هستم با بانک قراردادی امضا کردیم اما طبق قرارداد عمل نمی کنند، امکان اعطای وکالت به اقای میر وجود داره؟

ادمین گروه دادورزان صلح و سازش
۱۴۰۲-۰۹-۱۴ ۰۶:۲۱
پاسخ به  نسترن

با سلام بله برای هماهنگی با شماره ۰۹۱۹۲۳۲۹۷۸۷ تماس بگیرید.

پیمایش به بالا