وکیل شرکت

وکیل شرکت

وکیل شرکت 

اگر مایل هستید بیشتر درباره وکیل شرکت و نقش وکیل شرکت ها و دلایل نیاز به وکیل را بدانید ما را در این مقاله همراهی کنید. بهتر است صحبت خود را با یک تعریف ساده شروع کنیم. آیا تا به حال با خود فکر کرده اید که وکیل شرکت کیست ؟ باید خدمتتان عرض کنیم که هر کسی نمی‌تواند وکیل شرکت شود. شرکت‌های دولتی می‌توانند برای خود نماینده انتخاب کنند و به دادگاه بفرستند تا از آنها دفاع کند اما خب شرکت‌های خصوصی تنها می‌توانند کار را به وکیل دادگستری بسپارند. البته که شرکت‌های دولتی نیز می‌توانند وکیل پایه یک دادگستری داشته باشند. یکی از پر چالش‌ترین شرکت‌ها در دادگاه‌ها شرکت‌های تعاونی هستند که حضور یک وکیل در آنها ضروری است. شاید با خود بپرسید که چرا وکیل شرکت تعاونی باید باشد. اگر قصد دارید از همین ابتدای کار اصولی کار کنید باید به سراغ وکیل شرکت‌ها بروید. لازم به ذکر است که خیلی از دعاوی و مشکلات که به وجود می‌آیند به خاطر این است که از همان اول کار درست انجام نشده‌اند .

وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها را پیگیری می‌نماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.

تخصص و مهارت ها :
مسلط به رویه محاکم استان تهران
وکالت تخصصی در دعاوی کیفری و ملکی
تنظیم قرارداد های حقوقی
مشاوره حقوقی در دعاوی خانواده

شماره تماس وکیل خانم فاطمه میر 

۹۸۵۰ ۳۸۲ ۰۹۱۲

معرفی وکیل فاطمه میر

ادرس و شماره تماس وکیل شرکت ها
Address and contact number of the company’s lawyer

 

قبل از ارائه شدن هر تعریفی توجه کنید که وکیل شرکت تجاری یک مشاور حقوقی و وکیل حقوقی می‌باشد که در مورد مسائل مربوط به فعالیت‌های تجاری شرکت مشاوره می‌دهد. بعضی از مدیران شرکت‌ها که البته تعدادشان نیز کم نمی‌باشد معتقدند که هر وقت در کسب و کارشان به یک مشکل حقوقی برخوردند و به حضور وکیل نیاز داشتند می‌توانند که با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت داشته باشند و مشکل ایجاد شده را برطرف سازند، در شرایطی که باید توجه داشته باشید وجود و حضور یک وکیل در شرکت‌های تجاری از واجبات می‌باشد. همچنین هر شرکت باید دارای یک اداره حقوقی در کسب و کار خود باشد، پس بنابراین مشاوره حقوقی دریافتی از وکیل در حوزه کسب و کار قسمتی از هزینه‌های شرکت می‌باشد و نه تنها هزینه تراشی به حساب نمی‌آید، بلکه باعث پس انداز هزینه‌های بسیار زیادی خواهد شد. به طور کلی باید بیان کرد که وکیل شرکت‌های تجاری، سپری برای حفاظت از شرکت از مشکلات حقوقی می‌باشد که وجودش باعث افزایش کارایی شرکت با خیال راحت خواهد شد. دعاوی مرتبط با شرکت‌ها معمولا به دو نوع تقسیم می‌شود. شرکت‌ها یا میان اعضای خودشان و یا بین اعضا (تحت عنوان کلی شرکت) با دیگر اشخاص عادی جامعه به مناسب مراودات مالی و قراردادی که دارند، دچار اختلافات حقوقی خواهند شد و این امری اجتناب‌ناپذیر می‌باشد. این اختلافات، طرح و اقامه دعاوی تجاری و دعاوی حقوقی را به همراه دارند. به این دسته از دعاوی، دعاوی شرکت‌ها می‌گوییم، وکیل دعاوی شرکت ها به وکیلی گفته می شود که به سبب سمت داشتن در شرکت، در دعوا شرکت می‌کند و نسبت به دفاع کردن از حقوق و منافع شرکت اقدام خواهد نمود. شرکت‌های دولتی می‌توانند که فردی را به عنوان نماینده حقوقی خویش انتخاب کرده و او را به دادگاه معرفی کنند تا به دفاع از منافع و حقوق آن شرکت دولتی اقدام کند. مثل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری. ولیکن شرکت‌‌های خصوصی لزوما باید وکیل دادگستری را به عنوان وکیل شرکت به دادگاه موردنظر معرفی کنند. مانند شرکت سهامی خاص که ۵۱% سهام آن متعلق به اشخاص است.

هنگامی که یکی از شرکت‌های دولتی یا غیر دولتی دچار مشکل حقوقی باشد می‌تواند یک وکیل پایه یک دادگستری به عنوان وکیل شرکت انتخاب کند که این فرد لازم است علاوه بر اینکه دارای شرایط مقرر شده در قانون است به خوبی از تمامی قوانین حقوقی مالی مربوط به اداره امور شرکت‌ها اطلاع داشته باشد. از جمله وظایفی که برای یک وکیل شرکت در نظر گرفته می‌شود، مشاوره حقوقی شرکت‌ها، تنظیم پیش نویس قراردادهای تجاری شرکت‌ها و بررسی تمامی قراردادها پیش از امضا و مهر شدن توسط مدیران مسئول شرکت، بررسی لزوم اجرای مفاد ذکر شده در قرارداد از سوی شرکت های طرف قرارداد و حضور مسئولانه در تمامی جلسات دادگاه‌های حقوقی، می‌باشد.

مشاوره حقوقی وکیل میر

وکلای گروه دادورزان صلح و سازش

وکیل شرکت در تهران
Company lawyer in Tehran
وکلای شرکتها در تهران
Corporate lawyers in Tehran
شماره تلفن وکیل شرکتی در تهران
The phone number of a corporate lawyer in Tehran

کارشناس حقوقی شرکت

کارشناس حقوقی شرکت، یک مشاور حقوقی که به خوبی بر تمامی قوانین حقوقی مربوط به اداره امور شرکت‌ها و قراردادهای آن ها و فعالیت هایشان آگاه باشد. شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ برای اداره بهتر امور خود و به منظور جلوگیری از مشکلات حقوقی با یک مشاور حقوقی و بعضا با یک تیم متشکل از تعدادی مشاوره و کارشناس حقوقی شرکت در ارتباط هستند. عمده تفاوتی که یک وکیل با کارشناس حقوقی دارد این است که بر خلاف اینکه هر دو در رشته‌های یکسان تحصیل می‌کنند ولی وکیل با شرکت در آزمون وکالت پروانه وکالت کسب می‌کند ولی کارشناس حقوقی بعد از اتمام تحصیل مستقیم وارد بازار کار آزاد می شود.

وکیل تجاری در تهران

وکیل تجاری در تهران یک وکیل پایه یک دادگستری است که به حوزه تخصصی پرونده های تجاری و دعاوی تجاری مانند دعاوی شرکت های تجاری و مشکلات ناشی از قراردادهای تجاری بین شرکت ها، ابطال گواهینامه علامت تجاری، نقض حقوق تجاری شرکت ها و سازمان ها، مطالبه وجه چک و از این دست موارد می پردازد. برای ارتباط با وکیل تجاری در تهران با شماره های زیر در ارتباط باشد: ۰۹۱۹۲۳۲۹۷۸۷ / ۰۵۱-۴۶۲۲۴۰۹۱

استخدام وکیل شرکت

استخدام وکیل شرکت و انعقاد قرارداد با وی مانند تمامی امور حقوقی دیگر بر مبنای رضایت طرفین با متن قراردادی مشخص و حق الوکاله ای از پیش تعیین شده انجام می‌شود در این صورت شرکت موفق به استخدام یک وکیل برای رسیدگی به امور حقوقی خود کرده است. مهمترین اصل هنگام استخدام وکیل شرکت رضایت و توافق طرفین و ذکر تمامی موارد مورد نیاز در متن قرارداد است.

شرکتها می‌توانند اقدام به استخدام وکیل مشاور حقوقی شرکت کنند به این صورت که وکیل دائما به صورت حضوری در ساعت‌های کاری مشخص در شرکت حضور داشته باشد و در مواقع نیاز به مشاوره حقوقی شرکت بپردازد و در ساعات دیگر تمام وقت خود را صرف قانونی کردن قراردادهای شرکت و بررسی استلزام تعهد به مفاد آن بکند. در غیر این صورت شرکت‌ها می‌توانند قراردادی را با وکیل مشاور حقوقی خود تنظیم کنند که تنها در صورت لزوم او در شرکت حضور یابد و در ساعات دیگر از مشاور تلفنی او بهره بگیرند.

بهترین وکیل شرکت

بهترین وکیل شرکت فردی است که مسئولانه به بررسی خط به خط قراردادهای تجاری شرکت ها می پردازد و دائما پیگیر حق و حقوق اداری و قانونی شرکت ها و استلزام تعهد به مفاد قرارداد از سوی دیگر شرکت‌های طرف قرار داد باشد. همچنین بهترین وکیل شرکت باید در صورت وجود مشکل‌های حقوقی برای شرکت‌ها به صورت مسئولانه به شرکت در دادگاه‌های حقوقی یا طرح و تنظیم شکواییه و دادخواست‌های حقوقی بپردازد. وکیل دعاوی شرکت فردی است که به نیابت از شرکت و با داشتن وکالت از سوی شرکت در دعاوی شرکت کرده و به دفاع از حق و حقوق شرکت به عنوان فرد ثالث می پردازد. وکیل آشنا به امور شرکت‌ها فردی است که به خوبی از تمامی دعاوی بین شرکت‌ها اطلاعات کافی را دارد و با استفاده از دانسته‌های حقوقی خویش به نیابت از شرکت‌ها به دفاع از آنها در دعاوی حقوقی پیش آمده می پردازد. وکیل شرکت های تجاری، وکیل پایه یک دادگستری است که به حوزه تخصصی پرونده های تجاری و دعاوی تجاری مانند دعاوی شرکت های تجاری و مشکلات ناشی از قراردادهای تجاری بین شرکت ها می پردازد.

مزایای کمک گرفتن از وکیل شرکت تعاونی

لازم به ذکر است که وکیل شرکت های تجاری موظف است که تمام نکات لازم را برای موکل خود شفاف سازی کند و به حل مشکلات پرونده‌های حقوقی بپردازد. باید خدمتتان عرض کنیم که رسیدگی به پرونده‌ی اشخاص حقوقی خیلی پیچیده‌تر و حساس‌تر است زیرا هر گونه کوتاهی و نابلدی ممکن است شرکت را با ضررهای سنگین مواجه کند. حال به سراغ مزایای کمک گرفتن از وکیل شرکت تعاونی می رویم.

  • اگر در شرف تاسیس شرکت تعاونی هستید در کوتاه ترین زمان ممکن می‌توانید شرکت خود را ثبت کنید.
  • از آن جایی که یک وکیل به قوانین و مشکلات احتمالی واقف است به گونه ای کار می کند که بعد ها هیچ مشکلی پیش نیاید و مسائل اعتبار قانونی داشته باشند.
  • در صورتی که مشکلی برای شرکت پیش بیاید وکیل در کوتاه ترین زمان ممکن پرونده را حل می کند.
  • چنان چه شرکت در حال انحلال نیز باشد وکیل شرکت کمک می کند که تمام تشریفات لازم انجام شود و این انحلال به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

وکیل شرکت

انواع شرکت ها

انواع شرکت ها در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران معرفی شده‌اند. شرکت ‌هایی مانند سهامی خاص و با مسئولیت محدود پرطرفدارترین مدل های شرکت می باشند و بیش تر از ۳۰ هزار شرکت از آن ‌ها سالانه ثبت می شود. به هر حال شرکت ‌های دیگر، مانند تضامنی و یا سهامی عام برای موضوعات مشخصی تاسیس شده اند. دیگر شرکت‌ها هم در حال حاضر کاربردی نمی باشند به‌ صورتی که شرکت‌ هایی مانند مختلط سهامی و یا غیر سهامی در چند سال گذشته اصلا ثبت نشده‌ و تعداد کل آن‌ها انگشت شمار می باشد. در حقیقت حال ممکن می باشد که نام شرکت ‌های دیگری نیز مانند دانش بنیان و استارتاپ را هم به گوشتان خورده باشد که اگرچه در قانون تجارت معرفی نشده ‌اند و یک قالب مجزا از شرکت نیستند، اما امروزه طرفدار زیادی برای ثبت شدن دارند.

شرکت سهامی

این نوع از شرکت کامل‌ترین سازوکار قانونی را در میان انواع شرکت ها دارند و همه قوانین مرتبط به تاسیس، اداره و خاتمه یافتن شرکت در قانون تجارت به خوبی مطرح شده است. شرکت‌‌های سهامی به دو دسته کلی تقسیم می ‌شوند و شامل شرکت سهامی خاص و شرکت سهامی عام می‌باشند. در میان انواع شرکت‌ها، این دو شرکت شباهت‌‌های زیادی با یکدیگر دارند و در عین حال تفاوت‌های آن‌ها باعث شده که کاربرد متفاوتی نسبت به یکدیگر داشته باشند.

شرکت سهامی خاص

در مقایسه انواع شرکت سهامی، شرکت‌‌‌های سهامی خاص برای فعالیت‌‌های محدودت و کوچکتری تاسیس شده و می‌شوند و برای موضوعات متنوعی مناسب می‌باشند. حداقل شرکای این شرکت‌‌ها ۳ نفر و حداقل میزان سرمایه برای تاسیس ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد. سرمایه شرکت سهامی خاص به طور کل توسط موسسین تامین خواهد شد. در حالی که در شرکت سهامی عام قسمتی از سرمایه از طریق موسسین و قسمت دیگر توسط فروش سهام به عموم مردم جامعه تامین خواهد شد. در بین ثبت انواع شرکت‌های تجاری، ثبت کردن شرکت سهامی خاص مزایای مختلف و متعددی دارد. به عنوان مثال با توجه به روال بانک‌ها و دستگاه‌های مناقصه‌گذار، بهترین نوع برای شرکت در مناقصه و مزایده و همچنین دریافت تسهیلات بانکی می باشند.

شرکت سهامی عام

قسم دیگر انواع شرکتها سهامی یعنی شرکت‌های سهامی عام، برای فعالیت‌های گسترده و در صنایع بزرگ مثل بیمارستان‌ها، بانک‌ها و… تاسیس می‌شوند. این شرکت‌ها نیاز به دریافت مجوز یا نامه معافیت از سازمان بورس و اوراق بهادار برای عرضه سهام خود به عموم دارند. چرا که بخشی از سرمایه این شرکت‌ها توسط موسسین و بخش دیگر از طریق پذیره‌نویسی تامین می‌شود. حداقل تعداد شرکا برای این نوع شرکت‌ها ۵ نفر است.

شرکت با مسئولیت محدود

یکی دیگر از انواع شرکت‌، شرکت با مسئولیت محدود است. شرکتی که امکان فعالیت در موضوعات مختلف را به شرکا می‌دهد و حداقل با ۲ شریک تاسیس می‌شود.

از بین انواع شرکتهای تجاری ، شرکت با مسئولیت محدود بیشتر به عنوان شرکت خانوادگی شناخته می‌شود و ورود و خروج شریک جدید با محدودیت‌های زیادی همراه است.‌ حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود ۱۰۰ هزار تومان است و سازوکار ساده‌تری نسبت به سایر شرکت‌های تجاری از جمله سهامی خاص دارد. برای مثال حضور بازرس در این شرکت‌ها الزامی نیست.

شرکت تضامنی

در میان انواع شرکت که به عنوان پر مسئولیت‌ترین و مهم‌ترین شرکت تجاری هم شناخته شده است. شرکت تضامنی می‌باشد. به این معنی که اگر شرکت به افراد دیگر بدهکار بشود و دارایی کافی برای پرداخت کردن بدهی نداشته باشد هر کدام از شرکا به تنهایی مسئول پرداخت کلیه بدهی‌‌های شرکت تضامنی می‌باشند. به همین دلیل می‌باشد که صرفا در مواردی که الزام قانونی به ثبت این شرکت‌ها وجود داشته است، افراد آن را برای ثبت کردن انتخاب می‌ کنند. به عنوان مثال برای تاسیس کردن صرافی بعد از دریافت نمودن مجوز از بانک مرکزی میبایست ثبت شرکت تضامنی صورت بگیرد. یکی از الزامات این شرکت‌ها، ذکر کردن نام یکی از شرکا با عبارت «و برادران، و شرکا» در کنار نام شریک می باشد.

شرکت تعاونی

یکی دیگر از مدلهای شرکت‌ها، شرکت تعاونی می‌باشد که برای امور خاصی مانند تامین نیاز و افزایش رفاه اعضای خویش تاسیس می ‌شود. این شرکت نیاز به دریافت کردن مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد. شرکت‌ تعاونی به لحاظ فعالیت به دو دسته تعاونی تولید و تعاونی توزیع و مصرف تقسیم می‌ شود. از لحاط عضویت نیز شامل تعاونی عام و تعاونی خاص می باشد. حداقل اعضا به جهت ثبت کردن شرکت تعاونی ۷ نفر می باشد و دارای اساسنامه، مجامع عمومی و همچنین هیئت مدیره می باشد.

وکیل شرکت ها و مشاور متخصص
Corporate lawyer and expert consultant

وکیل شرکت ها و مشاور متخصص

حضور وکیل شرکت ها و مشاور متخصص یکی از الزامی‌ترین کارهایی است که هر شرکت باید انجام دهد. قطعا هر شرکت حداقل یک بار با مسائل حقوقی درگیر شده است،  قطعا شما برای یک بار هم که شده در رابطه با قرارداد ها و یا وصول مطالبات خود با دیگر همکارها با مشکل خورده‌اید و یک وکیل می‌تواند کمک شایانی در عقد قرار و یا دیگر مشکلات کند. باید به این نکته نیز اشاره کنیم که اگر شما قبل از عقد قرارداد با یک وکیل و یا مشاور متخصص مشورت کنید او تمام مشکلاتی که ممکن است بعدها به وجود بیاید را برای شما نام می‌برد و آنها در متن لحاظ می‌کند تا بعدها به مشکل نخورید و اگر با توجه به این قرارداد طرف مقابل دبه کرد شما برای محکومیت آن مدارک لازم را در اختیار داشته باشید. از آن جایی که این مسائل خیلی مهم است و ممکن است تاثیر زیادی در آینده ی شرکت شما بگذارد بهتر است که به دنبال بهترین وکیل شرکت ها باشید. یکی از بهترین تصمیماتی و همچنین کارهایی که شرکتها باید از ابتدای تشکیل و تاسیس شرکت اخذ کنند، این می‌باشد که قبل از طرح کردن دعوا از مشاوره حقوقی و وکیل شرکت استفاده کنند. به بیان دیگر، بعضا مشاهده شده است که بعد از این که شرکت دعوایی را اقامه کرده یا علیه آنها اقامه شده است، نسبت به اخذ و دریافت وکیل دادگستری اقدام می‌کنند. در صورتی که باید به هنگام تشکیل شدن شرکت و قبل از حدوث اختلاف از دانش و مشاوره حقوقی وکیل متخصص امور شرکت ها بهره‌مند بشوند و از مهارت این افراد استفاده کنند. لذا مشاوره حقوقی وکیل شرکت به این صورت می‌باشد که وکیل در انجام همه امور شرکت حضور داشته و مولفه‌های قانونی را همواره به شرکت ابراز داشته و رعایت حقوق و منافع شرکت را در تنظیم قراردادها مجری می کند.

سایر شرکت ها

شرکت‌های دیگری مانند شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیرسهامی و شرکت نسبی در حال حاضر به تعداد انگشت شمار ثبت شده و می شوند. در حقیقت این نوع شرکت‌ها در حال حاضر کاربرد چندانی ندارند.

شرکت دانش بنیان

یکی از شرکت ‌هایی که در طی سال‌های اخیر بسیار پرطرفدار شده است، شرکت دانش بنیان می‌باشد که به عنوان یکی از انواع شرکت‌های تجاری شناخته نخواهد شد. این شرکت‌ها  بر پایه و اساس فناوری و داده‌های علمی شکل گرفته اند و محصول آن‌‌ها کالا یا خدمات فناورانه می‌باشد. در حقیقت شرکت دانش‌ بنیان یک قالب شرکت مجزا نمی‌باشد بلکه برای تاسیس کردن آن ابتدا باید یکی از شرکت‌‌های ۷ گانه در قانون تجارت را به ثبت برسانید. همچنین سپس برای دریافت کردن مجوز دانش بنیان اقدام کنید تا ثبت شرکت دانش بنیان شما انجام بشود.

قرارداد وکیل با شرکت چگونه تنظیم میشود؟

قرارداد وکیل با شرکت دربردارنده نکات بسیار مهمی می‌باشد، که بین طرفین عقد مورد توافق قرارگرفته است. وکیل شرایط فعالیت خودش را اعلام می‌کند. در قرارداد وکیل با شرکت، میزان حق الوکاله و نحوه و روش پرداخت آن معین خواهد شد. حدود فعالیت وکیل در قرارداد قید می‌شود. ممکن می‌باشد که وکیل شرکت فقط وکالت در پرونده‌ای را داشته باشد که در دادگستری در جریان می‌باشد. لذا با خاتمه یافتن پرونده مورد نظر، وکالت وکیل شرکت نیز به پایان خواهد رسید و ادامه همکاری نیازمند تنظیم قرارداد مجدد است.

وظایف وکیل شرکت

وکیل شرکت چه وظایفی را بر عهده دارد؟ این سوال شما عزیزان هم می‌تواند باشد، بعضی از تکالیف و وظایف وکیل شرکت‌ها در قانون مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. لذا مورد وکالت مثل دیگر موارد، دربردارنده طرح و اقامه دعوا از ناحیه موکل و دفاع از حقوق آنها است. حال ممکن می‌باشد که بعضی از موارد توسط شرکت از وکیل خواسته بشود که انجام آن امور نیز به ید و اختیار وکیل بوده باشد. مانند این که در بسیاری از امور شرکت‌ها نیاز به مراجعه به داوری و اخذ استعلامات عدیده از سازمان‌های مختلف است. ممکن می‌باشد که وکیلی معتقد بوده باشد که امور خارج از دادگاه‌ها به وی مربوط نبوده و ایشان عهده‌دار انجام آنها نیست. در این صورت و فرضیه باید هر نوع تکلیفی که شرکت از وکیل مطالبه می‌کند، در متن و شرح وظایف وکیل ذکر و قید شود. تا از ایجاد شدن اختلافات در آینده جلوگیری بشود.

درخواست مشاورهه

خدمات آنلاین به شرکت تعاونی خاص توسط چه مرجعی صورت می گیرد

در رابطه با خدمات آنلاین به شرکت تعاونی باید خدمتتان عرض کنیم که خوشبختانه این روز ها با پیشرفت تکنولوژی و بهتر شدن ارتباطات مراجع زیادی هستند که به صورت آنلاین و غیر حضوری می توانند خدمات ارائه دهند. ما چندین سال است که به صورت غیر حضوری به مراجعه کننده های خود خدمات آنلاین داریم و افراد می توانند از طریق همین سایت و یا تماس با مشاور ها و وکیل های ما در ارتباط داشته باشند. شاید با خود بپرسید که تماس تلفنی با وکیل شرکت تعاونی چه مزایایی دارد. با این روش شما دیگر لازم نیست تا دفتر وکالت وکیل مد نظر خود بروید . شما می توانید ابتدا به صورت غیر حضوری و با تماس با وکیل خود در ارتباط باشید و بعد از آن و در صورت تمایل با وکیل خاصی همکاری کنید.  چنان چه نمی توانید هزینه های وکیل را بدهید همکاری با وکیل آنلاین و تلفنی بهترین کار است.

وکیل آنلاین شرکت های تعاونی چه کسی است

شاید شما با خود فکر می کنید وکیل آنلاین بودن چگونه است و وکیل آنلاین شرکت های تعاونی چه کسی است. هر وکیلی که در زمینه ی شرکت ها فعالیت کرده است و تجربه ی کافی داشته باشد می تواند خدمات آنلاین ارائه دهد و به صورت غیر حضوری به موکل های خود مشاوره آنلاین دهد و به سوالات کاربران پاسخ می دهد. شما می توانید از طریق خدمات آنلاین بهترین وکیل دعاوی شرکت های تجاری را پیدا کنید و با خیال راحت کار های وکالت خود را به آن بسپارید و خیال خود را راحت کنید.

ویژگی های وکیل شرکت

توجه داشته باشید که وکیل شرکت‌های تجاری برای یک شرکت در حکم سپری در جهت حفظ کردن و دفاع از منافع یا میانبری در جهت رها شدن از پیچ و خم مشکلات حقوقی و بهبود کارایی یک شرکت و سیستم است. انتخاب وکیلی شایسته در این حوزه بسیار مهم می‌باشد. برای پی بردن به اهمیت و فایده داشتن یک وکیل شرکت‌های تجاری لازم می‌باشد که ابتدا با وظایف و نقش مهمی که می‌تواند برای شرکت و کسب و کار شما داشته باشد آشنا شوید و بدانید که یک وکیل شرکت‌های تجاری چه ویژگی‌ها و مهارت‌هایی باید داشته باشد. قسمت اول کار یک وکیل شرکت تجاری مروبط به امور حقوقی خود شرکت می‌باشد، من جمله می‌توان به نظارت داشتن بر نحوه و روش صحیح برگزاری کردن مجمع سالیانه شرکت در شرکت‌های سهامی عام و خاص، تنظیم صورت‌جلسات هیات مدیره و به صورت کلی پیگیری امور قانونی شرکت را اشاره کرد. قسمت دوم کار وکیل شرکت مدیریت صحیح حقوقی در ارتباط با مشتریان و افراد خارج از شرکت است، به عنوان نمونه وقتی که شرکت یک قرارداد تجاری یا استخدامی با پیمانکار منعقد می‌کند یا مشاوری را برای شرکت استخدام می‌نماید در حالتی که مشکلی ایجاد شود نحوه و روش صحیح و قانونی عقد قرارداد تاثیر بسیاری بر حفظ کردن منافع شرکت ها دارد.

قسمت بزرگ و عمده‌ای از آموزش پرسنل در داخل سازمان‌ها انجام خواهد شد. وکالت تا اندازه زیادی توسط نمایندگان حرفه‌ای و از طریق کانون‌های وکلا آموزش داده شده و می‌شوند، به عنوان نمونه کانون وکلای استان قوانین و استانداردهایی را به وسیله‌ی اعضاء طراحی و تصویب می‌نماید و به واسطه آموزش‌های حرفه‌ای که به او داده می‌شود تخصص و مهارت کسب نموده و موظف به رعایت کردن اصولی واحد و مشترک در جایگاه یک وکیل است. مسئولیت او به عنوان یک مشاور حقوقی شرکت، به وفاداری در برابر مشتری محدود شده است. نتیجۀ آن تعادلی بین تعهد و شغل یک وکیل می باشد.

این حقیقت و واقعیت برای یک وکیل شرکت تجاری که ارتباط نزدیک تری با مشتری دارند، تعادل بین شرکت و مدیریت. تشخیص وفاداری حرفه‌ای و تعهد در یک سو و تعهدات فردی در سمت دیگر  بسیار سخت می باشد و بعضاً به سطح بالایی از مهارت در مذاکره و حرفه‌ای گری نیاز دارد و همچنین ضرورت پیروی از تعهدات قانونی.

یک مشکل قانونی به ندرت محدود به فرد می‌ شود و معمولاً از جانب های مختلف شکل می‌گیرد. برای وکیل شرکت های تجاری سخت می باشد که حدود فی ما بین فعالیت ‌های قانونی و غیر قانونی را از همدیگر جدا نماید. این به دلیل قانون‌های مسئولیت حرفه‌ای می باشد که وی باید به آن توجه داشته باشد، ممکن می باشد که مشکلاتی را برای وکیل ایجاد کند. قانون ایالات متحده وکیل را مجبور به شرکت در دادرسی یا اقداماتی نخواهد کرد که ممکن می باشد با عدالت عادلانه ناسازگار باشد. قوانینی مشابه در سایر کشورهای جهان وجود دارد. وکیل شرکت عضو حرفه‌ای می باشد که بایستی قانون آن را رعایت نماید و در عین حال کارمند یک شرکت می باشد که از آن حقوق دریافت می‌ نماید. او ممکن است که با شرایطی متضاد مواجه بشود که سود و رعایت قانون با هم تناقض باشد.

 

بهترین وکیل شرکت تجاری
The best corporate lawyer

بهترین وکیل شرکت تجاری چه کسی است

شما باید مدتی زمان صرف پیدا کردن بهترین وکیل شرکت کنید . شما می توانید وکیل خود را با ویژگی‌های زیر انتخاب کنید.

  • با تجربه باشد
  • فن بیان عالی داشته باشد
  • به تمام قوانین حاکم مسلط باشد.
  • رزومه دار
  • تحصیل کرده
  • مسلط به مسائل روان شناسی

شما باید یک وکیلی را انتخاب کنید که روحیه پیگیری داشته باشد و بتواند به خوبی در تمام جلسات دادگاه حاضر شود و بتواند از حق و حقوق شرکت شما دفاع کند و اجازه ندهد دیگر شکن های رقیب حق شما را بخورند. در اولین فرصت به دنبال یک وکیل درجه یک بروید و کار های حقوقی شرکت خود را به او بسپارید تا دیگر در امور حقوقی مشکلی نداشته باشید.  شما می توانید لیست بهترین وکلای شهر را از طریق سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش پیدا کنید و با یکی از آن ها همکاری کنید.

وکیل شرکت سهامی خاص

در بین انواع شرکت های نامبرده شده  در این مقاله و همچنین در قانون تجارت ایران، معمولا شرکت سهامی خاص بیشتر مورد علاقه افراد قرار گرفته است و سهامداران و اعضای هیات مدیره این نوع از شرکت به سوالات بیشتری مواجه می شوند. شرکت سهامی خاص از نوع شرکت های سرمایه می باشد، شرکت سرمایه یعنی چه؟

پاسخ این سوال است که یعنی این که در این نوع از شرکت شخصیت سهامدار اهمیت زیادی ندارد و آنچه که حائز اهمیت می‌باشد سرمایه شرکت می باشد و اصل حاکمیت سرمایه مهم و تعیین کننده می باشد. توجه داشته باشید که ثبت شرکت یک فرآیند قضایی نمی باشد اما بسیار توصیه می‌شود که برای این که بتوانید یک شرکت با موضوع فعالیت مناسب و کامل داشته باشید و همه اصول و قوانین در اساسنامه شرکت شما به درستی صورت بگیرد ثبت آن را به یک وکیل در امور شرکت ها واگذار کنید. مبحث شرکت های تجاری جزو موارد بسیار تخصصی و حرفه ای می باشد که وکیل متخصص امور شرکت ها باید در مورد موضوعات و مسائل و موارد مبتل ابه شرکت ها اطلاعات کافی را داشته باشد و از آن جا که رویه عملی مانند رویه اداره ثبت شرکت ها و دادگاه ها در این موارد روز به روز در حال تغییر می باشد مهم می باشد که وکیل یک شرکت سهامی با آنها آشنا بوده باشد.

از معضلات و مسائل و چالش های حقوقی که در شرکت ها من جمله شرکت های سهامی خاص با آن ها روبرو می شویم، میتوان موارد زیر را نام برد که با توجه به مهم بودن این مسائل بیشتر به حضور یک وکیل متخصص در امورشرکت ها پی می بریم:

نحوه و روش ثبت کردن  شرکت، چگونگی انجام دادن تغییرات در شرکت به خصوص تغییر در سرمایه، چگونگی تشکیل دادن پرونده مالیاتی شرکت و نحوه دریافت کد اقتصادی برای شرکت، پلمپ دفاتر قانونی، دریافت کارت های بازرگانی، ضمانت نامه های بانکی، انعقاد قراردادهای حرفه ای و تخصصی تجاری، چگونگی نقل و انتقال سهام، ارسال کردن اظهارنامه مالیاتی در مدت زمان مقرر، تعیین بیمه کارمندان و کارکنان و حتی قوانین داخلی شرکت.

وکیل ثبت شرکت ها

وکیل ثبت شرکت وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی ای است که به خوبی در تمامی مشکلات و چالش های مربوط به ثبت و تعیین نوع شرکت ها و مدارک لازمه، تمامی شرایط و ضوابط قانونی و حقوقی مربوط به شرکت ها همراه آن هاست و به خوبی به اداره امور حقوقی تثبیت شرکت ها می پردازد. مشاور حقوقی برای ثبت شرکت ها در امور بازرگانی و تجاری و ثبت و اعطای استقلال به شرکت ها همراه آن هاست.

وکیل امور شرکت ها

وکیل امور شرکت کسی است که به دعاوی مربوط به شرکت به نیابت از آن رسیدگی می کند و با آگاهی کامل از تمامی قوانین و مقررات مربوط به شرکت های بزرگ به بررسی و اپدیت شرایط آن ها می پردازد. دعاوی مربوط به شرکت ها بر دو نوع است، دعاوی داخلی بین اعضای شرکت یا دعاوی خارجی بین اعضای شرکت و افراد جامعه هدف و مخاطب شرکت که اصولا تمامی این دعاوی بر سر مشکلات حقوقی و مالی رخ می دهد در چنین شرایطی در صورتی که شکایتی از شرکت وجود داشته باشد وکیل امور شرکت با استفاده از بهترین شواهد و مدارک ادله مورد نیاز را به دادگاه ارائه می دهد و در جایگاه دفاع از حقوق قانونی شرکت و اعضای آن می ایستد.

وکیل بازرگانی در تهران

وکیل بازرگانی درتهران، وکیل پایه یک دادگستری است که به حوزه تخصصی امور بازرگانی بین شرکت ها می پردازد. از آن جایی که هر کشوری قوانین تجاری خاصی را دنبال می کند و قراردادهای بازرگانی یک نمونه خاص از قراردادهای حقوقی بر مبنای قوانین تجاری هر دولت یا کشور بین طرفین انعقاد می شود و این نوع قراردادها در سطوح بین المللی دارای مسائل پیچیده خاص خود هستند پس نیاز است هر یک از طرفین این قراردادهای بازرگانی با یک وکیل بازرگانی در تهران در ارتباط باشند تا بتوانند مصون از هر مشکل حقوقی و با رعایت تمام حق و حقوق قانونی خود متعهد به قراردادها امور بازرگانی خود را پیگیری کنند. برای ارتباط با وکیل بازرگانی در تهران با شماره های زیر در ارتباط باشد: ۰۹۱۹۲۳۲۹۷۸۷ / ۰۵۱-۴۶۲۲۴۰۹۱

وکیل تخصصی شرکت ها

یکی از انواع وکلای تخصصی وکیل تخصصی شرکت ها است. این نوع وکیل در زمینه وکالت شرکت ها فعالیت دارد و در این زمینه اطلاعات و تجربه زیادی دارد. وکیل تخصصی شرکت ها با توجه به شناختی که از ساختار مجموعه های شرکتی دارد می تواند جلوی رخ دادن تعداد قابل توجهی از مشکلات حقوقی شرکت ها را بگیرد و قبل از اتفاق آنها را کنترل کند و از این رو سرعت پیشرفت شرکت با اختلالی روبرو نخواهد شد و بلکه افزایش هم پیدا خواهد کرد. یک وکیل تخصصی شرکت ها با ابعاد مختلفی از فرایند های حقوقی شرکت ها آشنا است و در این زمینه تحصیلات و تخصص بالایی دارد و از این رو می تواند به شما کمک کند تا زودتر مشکلات حقوقی شرکت خود را پیش ببرید. استفاده از یک وکیل تخصصی شرکت ها برای شرکت های بزرگ امری ضروری است، زیرا این فرد می تواند به خوبی بر حوزه موارد حقوقی شرکت نظارت داشته باشد و مدیران بالا دستی شرکت را در مواقع مورد نیاز برای موارد خاص خبر دار کند.

خلاصه مطلب

در این نوشته از سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش با شما در مورد وکیل شرکت ها و وکیل تخصصی شرکت ها صحبت کردیم و موارد مرتبطی را با این عنوان ها مورد بررسی قرار دادیم. برخی از عنوان هایی که در این نوشته در مورد آنها اطلاعات کسب کردیم عبارتند از: بررسی مزایای کمک گرفتن از وکیل شرکت تعاونی، بررسی انواع شرکت نظیر: شرکت سهامی عام و خاص، شرکت تضامنی، شرکت با مسئولیت محدود و … قرارداد وکیل با شرکت چگونه تنظیم میشود؟ شرح وظایف وکیل شرکت چگونه است؟ بررسی ویژگی های وکیل شرکت و … امیدواریم مطالب بیان شده در این نوشته برای شما مفید بوده باشد و پاسخ سوالات احتمالی خود را دریافت کرده باشید. شما می توانید در صورتی که هنوز سوالی پاسخ نشده در ارتباط با وکیل شرکت ها دارید آن را در بخش کامنت ها با ما در میان بگذارید تا پاسخگوی سوالات شما باشیم. همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با وکیل تخصصی شرکت ها و کسب مشاوره با شماره تماس ۰۹۱۹۲۳۲۹۷۸۷ در ارتباط باشید.

وکیل در کرد کوی

درخواست مشاورهه

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن
1401-09-10 17:57

چند سالع ایشون وکیل شرکت ما هستند
همه راضی هستند
بهترین رفیق هست

مشاوره

تلفن تماس :
شبکه های اجتماعی :

جدیدترین مقالات

مشاوره تخصصی حقوقی

در دعاوی حقوقی ، کیفری ، ملکی ، تجاری ، ایرانیان خارج کشور و خانواده