وکیل مواد مخدر در بندر عباس
برای مشاوره با بهترین وکیل مواد مخدر در بندر عباس کافیست با شماره های درج شده در سایت گروه وکلای دادورزان صلح و سازش حاصل فرمایید. آیا میدانستید جستجو وکیل در بندرعباس در گوگل جز پر تکرارترینهاست و ازدیاد جستجو به سبب وفور وکلای متخصص در بندر عباس است. مطابق با قوانین کشور مصرف شروبات الکلی و مواد مخدر جرم به شمار میرود و چنانچه شخصی ماده مخدر غیر داروی استعمال نماید بر اساس قانون با وی برخورد میشود. متأسفانه کشور ما در همسایگی کشورهایی قرارگرفته است که منبع درآمدشان از طریق توزیع و فروش مواد مخدر میباشد. این کشورها در مرزهای شمال غربی و شمال شرقی و شرق با ایران هممرز هستند. مانند افغانستان، پاکستان و ترکیه، بنابراین کشور ما ازلحاظ قاچاق مواد مخدر و سایر محصولات افیونی در امان نمیباشد.
از جمله جرائم کیفری رایج در تمامی کشور ها که عمدتا سازمان یافته و بین المللی است و علی رغم سود گزاف حاصل از آن مجازات و پیامد های سنگینی را به دنبال دارد، قاچاق مواد مخدر است. قاچاق مواد مخدر به معنای ورود یا خروج کلیه ی مواد طبیعی و شیمیایی اعتیادآور چه ممنوع و چه مجاز از راه های غیر قانونی است. به علاوه، برخی از این مواد تخدیر کننده نبوده اما ممکن است ایجاد تحرک و توهم نماید. برای مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری در بندر عباس با استفاده از راه های ارتباطی موجود در صفحه تماس بگیرید.
در خصوص جرائم مواد مخدر دادگاه صالح می تواند در صورت وجود جهات مخففه مجازات های تعزیری مقرره در این قانون را تا نصف حداقل مجازات آن جرم تخفیف دهد، در صورتی که مجازاتی فاقد حداقل باشد همان مجازات تا نصف تخفیف می یابد. میزان تخفیف در احکام حبس ابد ۱۵ سال خواهد بود و در مورد مجازات اعدام تقاضای عفو و تخفیف مجازات را به کمیسیون عفو ارسال خواهد کرد.
وکیل سرکار خانم زینب اسلامی پور کریمی با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها را پیگیری مینماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.
آدرس وکیل مواد مخدر بندرعباس : بندر عباس – شهر نمایش – مجتمع یکتا – طبقه ۳
بهترین وکیل مواد مخدر در بندر عباس
با توجه به این که در اطراف کشورمان همسایگانی وجود دارند که به کشت موارد مخدر مانند تریاک مبادرت می کنند و حتی بعضا یکی از منبع درآمدهای دولتشان انتشار مواد مخدر و فروش آن است و این کشورها مانند افغانستان، پاکستان، ترکیه هم مرز با کشور عزیزمان ایران است، لذا کشورمان از قاچاق این محصولات در امان نمی باشد و همچنین از آنجایی که حمل و خرید و فروش و استعمال این مواد مخدر در ایران غیرقانونی می باشد تا جایی که در قانون موضوعه کشورمان، افعال خرید و فروش و حمل و استعمال مواد مخدر احصاء شده است و علیرغم این امر همواره جرم مواد مخدر در ایران مرتکبین بسیار دارد و گاها حتی برخی از مردم نواحی مرزی بیگناه به دام این جرم مبتلا می شوند،. لازم به ذکر است برای رسیدگی به پرونده های مربوط به مواد مخدر بهتر از از یک وکیل مواد مخدر کمک بگیرید.
پرونده های مواد مخدر در شهر بندر عباس
چنانچه در پرونده فرد مجرم عوامل فوق وجود نداشته باشد، میتوان موارد مربوط به تخفیف مجازات مانند تعلیق، آزادی مشروط و … را در مورد وی لحاظ نمود. براساس بند پ ماده ۳۰۳ قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه انقلاب صلاحیت رسیدگی به جرائم مواد مخدر، روانگردان و پیشسازهای آن را دارد. گروه وکلای دادورزان صلح و سازش در زمینه پرونده های مواد مخدر در بندر عباس پنج سال است که فعالیت دارد.
روند رسیدگی به پرونده مواد مخدر در بندرعباس
شخصی که مورد اتهام جرم مواد اعتیادآور قرار می گیرد به جهت جرم ارتکابی توسط مرجع قانونی بازداشت می شود، سپس در دادسرا اتهام وارده به فرد توسط بازپرس مورد بررسی قرارمی گیرد و در صورتی که نیاز بود فرد متهم برای تفهیم اتهام به دادسرا برده می شود. کلیه این ها در مرحله تحقیقات مقدماتی صورت می پذیرد و سپس بعد از آن که بازپرس تشخیص داد فرد مجرم است ، قرار جلب دادرسی را صادر می کند و آن را به دادستان اعلام می کنپ. دادستان بعد از بررسی موضوع ، کیفرخواست صادر می نماید و پرونده را به دادگاه کیفری صالح که در اینجا دادگاه انقلاب می باشد می سپارد. دادگاه انقلاب با توجه به قانون مبارزه با مواد اعتیادآور و بررسی دلایل ارائه شده حکم لازم را صادر خواهد کرد.
وکیل مواد مخدر متخصص در شهر بندر عباس
به این جهت که حمل و نقل یا استعمال مواد مخدر در ایران غیرقانونی بوده و ازآنجاییکه خریدوفروش یا استعمال مواد مخدر در ایران غیرقانونی میباشد. تا آنجایی که در قانون کشور، خرید و فروش و استفاده از مواد مخدر بهدستآمده است و برخلاف این امر کسانی که در کشور مجرمین و مرتکب بسیاری خواهد داشت و در برخی مناطق مرزی که بیگناه هستند و در این دام گرفتار میشوند، بهاین ترتیب در دادگاههای کشور اغلب محاکمات با در نظر گرفتن یا احراز جرائم مربوط به مواد مخدر صورت میگیرد. تعداد وکلای متخصص در حوزه مواد مخدر در کشور، کمتر از صد نفر است! لذا اکیداً توصیه میشود که در مورد پروندههای مواد مخدر این چنینی، پیگیری امور را به وکیل مواد مخدر در بندرعباس، وکلای پایه یک دادگستری در پروندههای این حوزه بسپارید.
مرجع صالح رسیدگی به جرایم مواد مخدر بندرعباس
مرجعی که در خصوص این جرایم صالح به رسیدگی است، دادگاه کیفری می باشد . حال دادگاه های کیفری خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند که از انواع آن می توان به دادگاه کیفری یک و دو ، دادگاه انقلاب و … اشاره کرد. حال در این جا بر اساس ماده ۳۰۳ قانون آیین دادرسی کیفری صلاحیت رسیدگی به جرایم مربوط به مواد اعتیادآور به دادگاه انقلاب داده شده است. در واقع باید گفت رسیدگی به تمامی جرایم کیفری در صلاحیت دادگاه کیفری دو می باشد مگر در جایی که قانون به شکل دیگری تصریح کرده باشد، در واقع صلاحیت دادگاه انقلاب در این جا در امور کیفری به صورت استثنا است و رسیدگی به امور مربوط به مواد اعتیاد آور را به این دادگاه داده است و تمامی جرایم ارتکابی در قانون مبارزه با مواد در صلاحیت این دادگاه می باشد.
وکیل مواد مخدر باتجربه در بندر عباس چه کسی است؟
وکیل متخصص مواد مخدر در بندر عباس شخصی است که با داشتن اطلاعات لازم در ارتباط با جرائم مواد مخدر، مانند حمل مواد مخدر، قاچاق و مصرف مواد مخدر، از تجربه بسیاری در زمینهی جستجو و بررسی راهحل مناسب و مؤثر برای دفاع از متهم مواد مخدر برخوردار میباشد. بهترین وکیل مواد مخدر در بندر عباس بهاینترتیب این نوع وکلا با استفاده از نحوه بیان مناسب، برخورداری و تسلط نسبت به علم روانشناسی یا شخصیت شناسی، قادر است جهت توجیه و درخواست عفو و بخشش از سوی دادگاه با ایجاد حس دلسوزی و ترحم در قاضی برای موکل خویش کمترین مجازات را به ارمغان میآورد. معمولاً پروندههای مربوط به مواد مخدر بسیار پیچیده و سخت میباشند و نیازمند برخورداری از یک وکیل مواد مخدر باتجربه در بندر عباس و حرفهای میباشند، در کشور ما تعداد وکلای مجرب و حرفهای در زمینه ی مواد مخدر بسیار انگشتشمار میباشند.
همچنین قوانین مربوط به حمل، مصرف یا قاچاق مواد مخدر شامل مواد و تبصرههای فراوانی میباشد. به جهت اهمیت موضوع خریدوفروش یا حمل و نگهداری مواد مخدر دادگاه ویژهای به نام دادگاه انقلاب مختص رسیدگی به پروندههای مواد مخدر در نظر گرفتهشده است. مطابق با قانون افرادی که اقدام به خرید، فروش، تولید، کشت و حمل مواد مخدر میکنند، مشمول مجازاتی مانند حبس طولانیمدت یا اعدام میشوند. ایران با توجه به موقعیت جغرافیای که دارد از معدود کشورهایی است که برای مجرمان مواد مخدر حکم اعدام را صادر میکند.
انواع مواد مخدر در بحث مبارزه با مواد مخدر
- گرز یا بذر خشخاش
- برگ یا بذر کوکا
- بذر شاهدانه
- بنگ
- چرس
- گراس
- تریاک
- شیره
- تریاک سوخته
- تفاله تریاک
مواد روان گردان صنعتی غیر دارویی شامل موارد زیر میباشد
- هروئین
- مورفین
- کوکائین
- ال اس دی
- شیشه
- آکستاسی
- جی اچ بی
با توجه به نام مواد مخدر میتوان دریافت که این مواد چیستاند و چه تأثیراتی بر جسم و روان انسان میگذارند.
مواد مخدر چیست؟
هر نوع مادهی خالص یا ترکیب شدهای که موجب وابستگی و اعتیاد افراد میشود، به عنوان ماده مخدر شناخته میشود. تأثیر مواد مخدر بر سیستم عصبی و دیگر سیستمهای بدن بسیار تخریبگر و مهلک میباشد. بهنحویکه چنانچه فرد معتاد اگر بهصورت مداوم از آن استفاده نکند با درد، تنشهای شدید عصبی و اختلال در دستگاه گوارش مواجه میشود. با توجه به آثار زیانبار مواد مخدر بر روی بدن انسان در تمام نقاط دنیا، تولید، نگهداری و مصرف مواد مخدر برخلاف قانون بوده و به عنوان جرم محسوب میشود. مواد مخدر را با توجه به نحوه مصرف و تأثیری که بر روی شخص معتاد میگذارد، تقسیم میکنند. همچنین پروندههای مواد مخدر نیز شامل پروندههای مهم و کلان یا پروندههای خرد میشوند. این نوع پروندهها از حساسیت و ظرافت زیادی برخوردار میباشند. به دلیل انگیزههای مال، بیشتر وکلا این نوع پروندهها را میپذیرند. بنابراین توصیه میشود، به جهت عمق حساسیت این نوع پروندهها از وکیل پایه یک در بندر عباس متخصص و باتجربه جهت این پروندهها کمک بخواهید.
چه کارهایی در ارتباط با مواد مخدر بهعنوان جرم شناخته میشوند؟
- تولید و ساخت مواد مخدر
- نگهداری از مواد مخدرپنهان کردن مواد مخدر
- واردات مواد مخدر به مرزهای کشور
- صدور مواد مخدر از مرزهای کشور
لازم به ذکر است که میزان مجازات مرتکبین جرم مواد مخدر با توجه به میزان آن تفاوت پیدا میکند و همچنین میزان افزایش مجازات با توجه به مرتبه تکرار آن دارد.
مطابق با قانون کشور ما چه اعمالی در رابطه با مواد مخدر بهعنوان جرم شناخته میشود؟
با در نظر گرفتن تعاریفی که از جرم قاچاق مواد مخدر بهعملآمده و با قانون کشور بررسی میشود، چنانچه منظور از نوع جرم تنها واردات یا صادرات یا حمل مواد مخدر از نقطهای به نقطهی دیگر باشد.
این موضوع ناقص میباشد. هرگاه بخواهیم در رابطه با جرائم مواد مخدر صحبت کنیم باید معنی و مفهوم کلمهی قاچاق را جداگانه بررسی کنیم، هرچند در مادهی ۲۸ قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب ۱۳۶۷ و اصلاحیه ۱۳۷۶ و ۱۳۸۹ که از کلمهی قاچاق استفادهشده است کلیه جرائمی که در رابطه با واردات، صادرات، ساخت و تولید، ارسال، خریدوفروش، عرضه جهت فروش، توزیع، حمل و نگهداری یا استفاده از مواد مخدر، کشت آنها یا اعتیاد به مواد مخدر از مصادیق جرائم ناشی از مواد مخدر میباشند.
بر اساس اصلاحیهی قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاقیه موادی آن مصوب ۳/۸/۱۳۷۶ هرگونه عملی که در این رابطه صورت گیرد بهعنوان جرم محسوب میشود. که شامل موارد زیر میباشد.
- کشت کوکا یا خشخاش بهصورت مطلق و کشت شاهدانه بهمنظور تولید مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی.
- واردکردن، صادر نمودن، تولید، ساخت و تکثیر انواع مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی.
- نگهداری، حمل، خرید، توزیع، مخفی نمودن، ترانزیت، عرضه یا فروش مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی.
- استعمال و بهره بردن از مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی به هر شیوه و روش، مگر درصورتیکه قانون آن را استثنا کرده باشد.
- تولید، ساخت، فروش، نگهداری آلات و ابزار و ادوات مربوط به ساخت یا استفاده نمودن مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی
- پناه دادن و مخفی نمودن متهمان و مجرمان مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی که تحت تعقیب میباشند یا دستگیرشده باشند.
- از بین بردن ادله جرم مجرمان یا مخفی نمودن آنها.
- انتقال مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی یا آلات و ادوات و استفاده آن برای متهم نمودن فرد دیگر.
چه مواردی باعث تعیین حکم مجازات در ارتباط با مواد مخدر میشود؟
- کشت خشخاش و شاهدانه چنانچه برای تهیه مواد مخدر باشد.
- واردات یا صادرات یا تولید انواع مواد مخدر
- استفاده از مکان جهت تولید و نگهداری از مواد مخدر
- هرگونه ابزار یا ادواتی که برای تولید مواد مخدر تهیه میشود.
- عاملان توزیع، فروش، پخش و استعمال مواد مخدر
- فراری دادن متهمان و مجرمان
مجازاتی که قانون برای هریک از این جرائم در نظر گرفته چیست؟
- مرتبهی اول دستگیری، جریمهی نقدی تا مبلغ ده میلیون ریال
- برای مرتبهی دوم جریمهی نقدی به میزان پنجاه میلیون ریال بهعلاوه تحمل ضربات شلاق
- برای مرتبهی سوم تا سقف صد میلیون ریال جریمهی نقدی و تحمل هفتاد ضربه شلاق و ۲ تا ۳ سال حبس
- برای مرتبهی چهارم حکم اعدام صادر میشود.
مزایای بهرهمندی از خدمات وکیل مواد مخدر در بندر عباس
- چنانچه متهم بیگناه و بدون سابقه باشد میتواند این امر را به سهولت به اثبات برساند.
- میتواند از دادگاه برای مجرم تخفیف مجازات بگیرد.
- قادر است مجازات متهمین به حبس را تقلیل و کاهش دهد.
- مجازات متهم را به جزای نقدی تبدیل میکند.
- برای دریافت حکم تعلیق مجازات و اجرای حکم سعی و تلاش میکند.
- برای اثبات جرمی که بهعنوان مجازات عام منتفی شده است یا مشمول مرور زمان شده است در تمام مقاطع محاکم نظیر دادگاه بدوی انقلاب میتواند حکم تبرئه را اخذ نماید.
- همچنین برای پذیرش در دیوان عالی کشور در مرحلهی اعادهی دادرسی نهایت سعی و اهتمام خود را مبذول میدارد.
- برای مرحله فرجامخواهی میتواند برای متهم حکم تبرئه دریافت نماید.
- جهت دریافت اخذ حکم آزادی مشروط تلاش میکند.
- تقاضای حکم عفو مقام رهبری برای متهم میکند.
وکالت پروندههای مواد مخدر شهر بندرعباس
پروندههایی که مربوط به مواد مخدر میشوند پروندههایی سنگین و خاص میباشند، به همین علت باید برای وکالت مواد مخدر از . بهتر است از یک وکیل باتجربه مواد مخدرکمک بگیرید. در این زمینه که اطلاعات بسیاری نسبت به پروندههای مواد مخدر دارد راهنمایی و مشاوره حقوقی دریافت نمود.
آیا فرد معتاد مجرم شناخته میشود؟
بر اساس قانون، اعتیاد به مواد مخدر بهعنوان جرم محسوب میشود و چنانچه مادهی مخدر غیر دارویی توسط افراد مصرف شود، بر اساس قانون با وی برخورد میشود.
۳ عاملی که منجر به تخفیف جرم در ارتباط با مواد مخدر میشود
- فاقد سوءپیشینه باشد درواقع عدم سابقهی محکومیت بر اساس قانون مواد مخدر میتواند از عوامل تخفیف جهت قاچاقچیان مواد باشد.
- میل و انگیزه شرافتمندانه بهصورت عام از عوامل تخفیف جرم در کلیه مجازات محسوب میشود.
- همکاری با مقامات قضایی و نیروی انتظامی یا عوامل پلیس به جهت کشف آثار و عدله ی جرم یا دیگر مجرمین
عواملی که باعث تشدید مجازات برای قاچاقچیان مواد میشود
- هنگامیکه مجرم برای قاچاق مواد مخدر یک باند حرفهای تشکیل دهد یا تحت عنوان سردستهی یکی از باندهای مواد مخدر شناختهشده باشد.
- هنگامیکه از افراد خردسال یا افراد دیوانه جهت جاسازی مواد استفاده نامناسب ببرد.
- وقتیکه فرد سلاح با خود همراه داشته باشد و از آن استفاده نماید.
افرادی که جرائم مربوط مواد مخدر را انجام میدهند ازلحاظ روانی دارای چه شرایطی هستند؟
در ارتباط با بررسی عنصر معنوی این نوع جرائم باید متذکر شد که تمام اجزای تشکیلدهنده عناصر روانی باید محرز شود. در وهلهی نخست باید فرد مجرم باید علم بهحکم در این نوع جرائم وجود داشته باشد، به این معنی که مجرم بداند که ارتکاب جرائم مربوط به مواد مخدر ممنوع میباشد. این نوع علم با در نظر گرفتن یک قاعدهی کلی که مجرم اقدام به خرید یا فروش یا حمل و نگهداری یا صادرات یا واردات مواد مخدر میکند، بهعنوان جرم در تمام سطح جامعه شناخته میشود. عنصر روانی جرم، شامل بحث سوءنیت میباشد، سوءنیت در مفهوم عام، به این معنی است که شخص با قصد و نیت این جرائم را مرتکب میشود. باید دانست که انگیزه در جرائم تأثیر چندانی ندارد، اما به شکل استثنایی در رابطه با کشت شاهدانه، حمل و اختفا، نگهداری مواد، این انگیزه عامل وقوع جرم بوده و ازنظر قانون مؤثر تلقی میشود. بهعنوانمثال چنانچه شخص با انگیزه و هدف توزیع مواد مخدر اقدام به کشت یا اختفای، خریدوفروش شاهدانه نماید بهخودیخود جرم محسوب نمیشود مگر انگیزه فرد از ارتکاب این نوع افعال، احراز شود.
وکیل باسابقه دعاوی مواد مخدر در بندر عباس
البته در عمل قضیه برعکس و متفاوت این رویکرد میباشد که رویه قضایی عنصر روانی را در این دسته جرائم مفروض میداند. باید دانست که مفروض شناختن عنصر روانی مواد مخدر امکان دارد از واقعیت آنچنان دور نباشد، بهاینعلت که مواد مخدر چنانچه نزد فرد مجرم پیدا شود، شواهد معلوم میدارد که فرد مجرم میباشد و اجناسی که در نزد وی قرار دارد همان مواد مخدر میباشند، با توجه به اصل برائت که مبتنی بر اوضاع و شرایط ویژه افراد است، چنانچه اوضاع و شرایط علی رقم قواعد اصل برائت باشد، این اصل جای خود را به اصل مجرمیت خواهد داد. رویهی محاکم قضایی و قضات دادگاهها در زمان مواجهشدن با این نوع پروندهها به این صورت میباشد و فردی که ادعا میکند، نمی دانسته کالای همراه وی مواد مخدر است، باید این ادعا را در دادگاه به اثبات برساند.
وکیل خوبی هستن