وکیل کیفری

جرائم کیفری این روزها، جزء پیچیده‌ترین و حساس‌ترین جرم‌ها بوده است، به همین دلیل پرونده‌های کیفری نیازمند حساسیت بسیار بیشتری هستند. امروزه با گسترش تکنولوژی و افزایش جمعیت، جرائم کیفری در جامعه افزایش قابل‌ توجهی داشته ‌اند. جرائم کیفری باعث از بین رفتن نظم و امنیت جامعه می‌شوند. شما هموطنان گرامی باید بدانید که نباید دعاوی کیفری را ساده قلمداد کرد و باید بسیار دقت عمل داشته باشید. گروه وکلای دادورزان صلح و سازش در پرونده های کیفری پنج سال سابقه فعالیت دارد. وکیل کیفری با مهارت و اطلاعاتی که در زمینه امور کیفری کسب کرده ‌است، این گونه جرائم را پیگیری می‌کند. چنانچه در امور کیفری نیاز به وکیل پایه یک دادگستری دارید، بهتر است از اطلاعات وکیل بهره‌مند شوید.

وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پرونده‌ها را پیگیری می‌نماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پرونده‌ها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پرونده‌ها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند ‌و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.

تخصص و مهارت ها :
مسلط به رویه محاکم
وکالت تخصصی در دعاوی کیفری
وکالت تخصصی در دعاوی با موضوعات مواد مخدر، کلاهبرداری، جرایم اقتصادی، جرایم پولی و بانکی و جرایم منافی عفت
وکالت در دعاوی در صلاحیت دیوان عالی کشور

شماره تماس وکیل خانم فاطمه میر 

9850 382 0912

معرفی وکیل فاطمه میر

ادرس وکیل میر ولیعصر

 بر اساس ماده 2 قانون مجازات اسلامی ایران، جرم، جرائم کیفری به این صورت تعریف شده است.  هر رفتار و عملی اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات کیفری تعیین شده است. بر اساس قانون مجازات اسلامی هیچ عملی جرم نمی باشد مگر این که قانون گذار آن عمل را تحت عنوان جرم شناخته باشد و برای آن مجازات در نظر گرفته باشد. یعنی در قانون مشخص شده باشد که در چه شرایطی می توان به عملی، عنوان یکی از جرم های  دعاوی کیفری خاص را داد. مانند قتل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، جعل ، فحاشی، توهین و …

وکیل پایه یک دادگستری که در امور و پرونده‌های مربوط به دعاوی کیفری تخصص دارد و با تکیه بر علم و دانشی خود نسبت به تمامی قوانین و مقررات دادگاه‌های کیفری و انقلاب به دفاع از پرونده‌های خود می‌پردازد را وکیل کیفری می‌نامند. از جمله پرونده‌های کیفری که یک وکیل کیفری صلاحیت رسیدگی قضایی به آن‌ها را دارد می‌توان اشاره کرد به کلاهبرداری، خیانت در امانت، قتل و جنایت، قچاق و خرید و فروش مواد مخدر، سرقت و آدم ربایی، تهدید و غیره. این دست پرونده‌ها از حساسیت بالایی برخوردارند و تنها دادگاه‌های کیفری صلاحیت بررسی چنین پرونده‌هایی را دارند. دعاوی کیفری به گونه‌ای هستند که ممکن است برای طرفین دعوا خسارات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشند از این رو رسیدگی زودهنگام به آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است، همچنین لازم است بدانید که دعاوی کیفری ممکن است شاکی خصوصی یا عمومی داشته باشند که در هر صورت حتی اگر شاکی خصوصی هم شکایت خود را باز پس بگیرد دادگاه برای آن جرم مجازات متناسب تعیین می‌کند. در دادگاه‌های کیفری براساس قانون جمهوری اسلامی طرفین دعوا حق برخورداری از وکیل کیفری را دارند و لازم است هنگام ارجع دادن پرونده به دادسراها برای بررسی‌های اولیه همانند تحقیقات بدوی برای کشف جرم و صدور حکم بدوی و ارجاع نهایی به دادگاه‌های کیفری، هر یک از طرفین دعوا با یک وکیل کیفری خوب ارتباط بگیرند و ضمن شرح پرونده خود برای وکیل از مشاور حقوقی او نیز بهره‌مند شوند. اگر شما هم مایل هستید تا اطلاعات بیشتری در مورد دعاوی کیفری و وظایف یک وکیل کیفری خوب داتشه باشید با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

مشاوره حقوقی وکیل میر

وکلای گروه دادورزان صلح و سازش

وکیل در تهران وکیل در تهران

وکیل جنایی

پرونده‌های جنایی شامل همان دعاوی مربوط به جرائم قتل و جنایت هستند. وکیل جنایی فردی است که با تکیه بر تخصص و تجربه خود به راحتی می‌تواند تمامی اطلاعات و ادله لازم برای اثبات جنایات رخ داده شده را جمع‌آوری کند و از موکلان خود به حق دفاع کند. در واقع وکیل جنایی همان وکیل متخصص کیفری است که تنها پرونده‌های جنایی مربوط به قتل را دفاع می‌کند. چنین فردی باید سرعت العمل و ریزبینی بالایی داشته باشد و با نکته سنجی تمامی شراط موجود در پرونده را بررسی کند تا بتواند حقایق پنهان آن را برای قاضی روشن کند. لازم است بدانید در سال‌های اخیر رشد چشمگیر پرونده‌های جنایی ورودی به دادگاه‌های کیفری باعث اهمیت ارتباط با بهترین وکیل جنایی شده است از این رو باید وکیل شما بهترین ویژگی‌های یک وکیل جنایی را دارا باشد. وکیل جنایی خوب با قدرت استدلال و استنتاج بالایی که دارد به خوبی می‌تواند ابهامات پرونده‌های جنایی را حل کند. وکیل جنایی خوب فارغ از زن یا مرد بودن باید به کار خود متعهد باشد و با مسئولیت‌پذیری به دنبال حل گره‌های کور پرونده‌های موکلان خود باشد ضمن اینکه لازم است او فردی صبور، صادق  رازدار باشد تا به خوبی اعتماد موکلان خودش را جلب کند.

تفاوت‌های دعاوی حقوقی و کیفری

دعاوی کیفری در خصوص فعلی لست که دادگاه برای مرتکب آن مجازات مشخص نموده است، اما در دعاوی حقوقی دادگاه برای مرتکب مجازات تعیین نکرده و فقط فرد را به انجام تکالیف قانونی خویش الزام می نماید. طرح دعوای حقوقی مباید حتما در ورقه مخصوصی به نام دادخواست انجام لشود، اما اختلافات کیفری را می‌توان در کاغذهای سفید معمولی نوشت. طرح بدوی شکایت کیفری در دادسرا انجام شده و بعد از تکمیل تحقیقات در کلانتری (و دادسرا) در دادگاه عمومی مطرح خواهد شد. اما دعاوی حقوقی در دادگاه حقوقی و یا شورای حل اختلاف مطرح می‌ شوند. در اختلاف های کیفری، شکایت کننده شاکی و شخصی که از او شکایت می ‌شود، مشتکی عنه (متهم) و موضوع پرونده اتهام نامیده می‌شود. اما در دعاوی حقوقی به شکایت کننده خواهان و طرف مقابل خوانده و موضوع دعوی خواسته گفته می‌ شود. برای دعوت کردن متهم به دادگاه از احضاریه و برای دعوت نمودن خوانده از اخطاریه استفاده خواهد شد. هزینه‌های دادسری دعاوی حقوقی و اختلافات کیفری با یکدیگر متفاوت می باشد. در اختلافات کیفری در حالت عدم توجه متهم به احضاریه در وقت قانونی، با حکم جلب به اجبار به دادگستری برده می‌شود، اما در دعاوی حقوقی دادگاه منتظر خوانده نمانده و ممکن می باشد حکم به نفع خواهان صادر شود در دعاوی حقوقی با رضایت خواهان پرونده مختومه می ‌شود. اما اکثریت اختلافات کیفری با رضایت شاکی متوقف نمی شود.

بهترین وکیل کیفری

 ویژگی های بهترین وکیل کیفری

در هر جامعه ای جرائم مختلف  زیادی انجام می شود. این موضوع به دلیل وجود افراد بسیار مختلف در جوامع مختلف می باشد. با توجه به موضوع تنوع در جرم ها، نیاز است که افرادی به صورت تخصصی در زمینه جرم شناسی فعالیت داشته باشند. بهتر است بدانید که به انجام دادن هر کاری که در قانون مجازاتی برای آن تعیین شده باشد، جرم گفته می شود. از ویژگی هایی که یک وکیل کیفری باید داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • باید اطلاعات کافی و بروز داشته باشد .
  • بر روانشناسی و جرم شناسی تسلط داشته باشد.
  • وقت شناس و عادل باشد.

بهترین وکیل کیفری باید تسلط بالایی بر تمامی موضوعات مربوط به دعاوی و جرائم کیفری داشته باشد، لازم است او از تمامی قوانین جزایی مانند قوانین مبارزه با مواد مخدر و قاچاق ارز و کالا اطلاع داشته باشد. همچنین بهترین وکیل کیفری تسلط کافی بر نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه دارد و به خوبی می‌تواند از این علم و دانش خود هنگام دفاع و به نتیجه رساندن پرونده موکلانش استفاده کند. بهترین وکیل کیفری فردی است که قبل از در دست گرفتن پرونده موکل خود در طی جلسه آشنایی ابتدا پرونده او را به خوبی مطالعه و بررسی کرده و تمامی سخنان موکل خود را برای مستندسازی روی پرونده و جمع‌آوری ادله لازم یادداشت کند. او باید با تکیه بر علم و دانش خود توانایی تحلیل پرونده را داشته باشد و نتایج احتمالی آن را با موکل خود در میان بگذارد. از دیگر ویژگی های بهترین وکیل کیفری می‌توان به علم بروز او اشاره کرد. او باید با مطالعه مداوم و از طریق اخبار و پرونده های سابقا مختومه دیگر وکلا با علمی بروز در جلسات دفاع از موکل خود حاضر شود. یکی از مهمترین ویژگی‌های بهترین وکیل کیفری رازداری و صداقت اوست در این صورت او می تواند به خوبی حس امنیت را به موکلان خود القا کند. مسئولیت پذیری و تعهد به کار یکی از بارز ترین ویژگی های وکیل کیفری خوب است. وکیل کیفری با تجربه فردی وقت شناس و عادل است و به خوبی می‌داند در به نتیجه رساندن و پیگیری قضایی پرونده‌های کیفری زمان از هر چیزی مهمتر است. او به خوبی به تبع نوع پرونده‌ها با قوانین پزشکی قانونی آشناست و بر روانشناسی و شخصیت شناسی افراد تسلط خوبی دارد. با این اوصاف چنین وکیلی نقش مهمی را در جامعه وکالت ایفا می‌کند.

بهترین وکیل کیفری

طرح شکایت در دعاوی کیفری

شما برای اینکه بتوانید از شخصی که مرتکب جرمی شده ‌است، شکایت کنید لازم است که مراحلی طی شود. برای طرح شکایت کیفری لازم است که به دادسرا مراجعه کنید و شکوائیه خود را بنویسید. شکوائیه خطاب به دادستان نوشته می‌شود. نوشتن شکواییه و مطرح کردن خواسته، نیاز به آشنایی با مقررات و قوانین کیفری دارد.  بعد از اینکه شکوائیه در دادسرا بررسی شد، پرونده شما به‌ همراه کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال می‌شود. سپس بعد از اینکه پرونده و کیفرخواست به دادگاه فرستاده شد، برای طرفین احضاریه فرستاده می ‌شود. که هر دو طرف موظف هستند، در تاریخ مقرر در جلسه دادگاه حاضر شوند. چنانچه قاضی این موارد را تایید کند، به نفع شما حکم می‌دهد. در غیر این صورت رأی صادره علیه شما صادر می‌شود. در این حالت درخواست تجدیدنظر را باید کمک وکیل تجدید نظر ارسال کنید. این دادگاه مجدد به خواسته شما رسیدگی و رای خود را اعلام می‌کند.

وظایف اصلی وکیل کیفری چیست؟

اولین وظیفه ی هر وکیلی از جمله وکیل کیفری دادن مشاوره مرتبط با پرونده است. وکیل قبل از هر چیزی باید بتواند موکل خود را به درستی راهنمایی کند و مشاوره لازم را در اختیار او قرار دهد. وظیفه ی دیگر وکلا که بسیار مهم است و از اصلی ترین وظایف اجرایی وکیل می باشد، تهیه ی دعوی می باشد. وکیل کیفری که از سمت شاکی وکالت دارد باید به نحو احسن دادخواست و شکایت را به همراه مدارک و مستندات خود به دادگاه ارائه دهد. وظیفه ی دیگر وکیل ، تنظیم دفاعیه ی خوب است و به خوبی دفاع کند.

از مهمترین وظایف اصلی وکیل کیفری می توان اشاره کرد به حضور مسئولانه در تمامی جلسات دادگاه و دفاع از موکل خود. به این صورت که وکیل کیفری ابتدا طی یک جلسه با موکل خود به بررسی و تحلیل پرونده می‌پردازد و با تکیه بر علم و دانشی که دارد به جمع‌آوری ادله لازم برای دفاع از پرونده با استفاده از مدارک و شواهد موجود روی پرونده و اقرارات موکلش می‌رسد. از جمله دیگر وظایف اصلی یک وکیل کیفری این است که ضمن مشاوره حقوقی به موکل خود او را در جریان روند پیشرفت پرونده قرار دهد. فراموش نکنید وکیل کیفری موظف است با تکیه بر تخصص و تجربه ای که دارد از پرونده شما به خوبی دفاع کرده و با شرکت در تمامی جلسات دادگاه های کیفری پرونده را به اثبات حق برساند.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

ایا رابطه ی نامشروع توسط وکیل کیفری قابل اثبات کرد؟

در جرم رابطه ی نامشروع شهادت شاهدان و علم قاضی به این مسئله کفایت می کند اما در صورتی که نیاز به ادله ی دیگری مانند: عکس، فیلم ، صوت و غیره باشد می توان این امور را به واسطه ی وکیل کیفری متخصص در این حوزه اثبات نمود . البته در مواردی که رابطه‌ی نامشروع در پیام رسان ها و فضاهای مجازی و یا توسط تلفن و موبایل باشد، پرینت مکالمات و پرینت پیام ها نیز ادله ی محکمی به حساب می‌آید که وکیل می تواند ان ها را اثبات کند.

الزامات وکالت امور کیفری

وکیل کیفری برای انجام وکالت در این امور باید از توانایی ها مهارت هایی برخوردار باشد و بتواند حمایت حقوقی لازم را نسبت به موکل خود انجام دهد، اطلاع و دانش حقوقی و کیفری، اشراف به قوانین جاریه ، سرعت عمل مناسب، ‌اشراف به روند اداری قضایی، تجربه ی کاری موفق و انجام پروهده های متعدد مربوطه همگی از الزاماتی هستند که وکیل کیفری باید از ان ها برخوردار باشد علاوه بر این ها وکیل برای وکالت باید تمامی شرایط و قوانین مصوبه و موجود برای انجام وکالت اعم از عقد وکالت نامه ی کتبی و شرح تمامی موارد و وظایف طرفین را به درستی انجام دهد.

از چه طریق شکایت کیفری انجام دهیم؟

برای شکایت کیفری ابتدا باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنید و شکوائیه ی خود را تنظیم و به دادسرا تقدیم کنید. شکایت کیفری تشریفات دادخواست را ندارد البته شکایتی که ارائه می‌کنید باید حداقل‌هایی داشته باشد و یا برای تسریع و راحتی می توانید در سامانه الکترونیکی قضایی شکایت خود را ثبت کنید.  شکوائیه کیفری برخلاف دادخواست‌های حقوقی، نیازی نیست که در برگه‌های مخصوص اگو اماده قوه قضاییه ، نوشته شود، بلکه می‌توان شکواییه را در برگه‌های معمولی نیز تنظیم کرد. بعد از ارائه ی شکوائیه تحقیقات و مراحل مقدماتی توسط دادسرا شروع می شود.

ادله اثبات دعاوی کیفری

در قانون برای ثابت کردن هر چیزی باید از ادله و دلایل محکه پسند استفاده کرد. اگر ادله ای به دادگاه ارائه نشود، طبیعتا جرمی محسوب نمی شود و درخواست رد می شود. ادله اثبات دعاوی کیفری نیز از این قادله مستثنا نیست. برای اینکه بتوانید چه دعاوی کیفری و چه دعاوی حقوقی را اثبات کنید، نیاز به مدارک دارید. در ادامه با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی کنیم.

  • علم قاضی: انواع مختلفی مانند نظزیه کارشناسی یاا اگر قاضی در محل وقوع جرم حضور داشته باشد.
  • شهادت: هرگاه شخصی خبر از اتفاق افتادن یا نیفتادن جرمی بگوید و شخصی غیر از طرفین در دعوا باشد.
  • اقرار: اقرار به معنای اعتراف کردن می باشد. هرگاه فردی خود خبر از ارتکاب جرم با زبان خودش بدهد، اقرار است. این مورد می تواند دروغ یا حقیقت داشته باشد.
  • قسامه و سوگند: این نمونه یک از دلایل ادله اثبات دعاوی کیفری است اما دلیلی بر ثابت شدن تمامی جرایم نیست.

موارد فوق همگی دال بر اثبات دعاوی کیفری می باشد. می توانی با استفاده از آن ها برای دعاوی خود به یک وکیل باتجربه مراجعه نمایید.

ادله اثبات دعوی چیست؟

در قانون های مختلف مانند قانون مدنی یا قانون آیین دادرسی این مورد تعاریف مختلفی دارد. در قانون مدنی آمده است که هر کس که مدعی باشد حقی دارد باید آن را اثبات کند و هرگاه او نیاز به دلیل داشت، اثبات کردن این امر بر عهده ایشان می باشد.

شرایط تحقق مسئولیت کیفری جنایات در خصوص ترک فعل

در خصوص ترک فعل باید گفت که اگر فردی موظف به انجام کاری باشد که انجام ان وظیفه ی فرد بوده و فرد با انجام ندادن یا همان ترک فعل سبب وقوع جرمی شود ، فرد متهم و مسئول جرم رخ داده می باشد. شرایط تحقق مسئولیت شامل:

  • قانونی بودن وظیفه
  • مسبب نتیجه بودن
  • توانایی جلوگیری از بروز جرم
  • عمدی بودن

حوزه‌های فعالیت وکیل کیفری

وکیل کیفری در چند حوزه مشخص باید فعالیت داشته باشد و در این زمینه‌ها باید تسلط کافی به قوانین و مقررات حقوقی را به دادگاه نشان دهد. در ادامه حوزهه ای فعالیت این وکلا را به اختصار بیان خواهیم کرد:

  1. جرم کلاهبرداری

کلاهبرداری و ارکان آن با آن چه که در جامعه و عرف تصور می‌شود، تفاوت‌هایی دارد. کلاهبرداری به‌ معنای بردن مال دیگری به وسیله عملیات متقلبانه به همراه سوءنیت است. به این ‌صورت که شخصی با فریب و با استفاده از عملیات متقلبانه، مال متعلق به دیگری را به دست می‌آورد. تشخیص کلاهبرداری و دفاع از فردی که مال خود را در این جرم از دست داده‌ است، یک موضوع تخصصی و نیازمند مهارت و تجربه است. جرم کلاهبرداری یک جرم مقید است. یعنی برای اینکه این جرم واقع شود، لازم است که نتیجه آن یعنی بردن مال دیگری، محقق شود. چنانچه شخصی با اعمال فریب‌کارانه خود برای تحصیل مال دیگری اقدام کند، ولی نتواند مالی از او بگیرد، این جرم محقق نشده ‌است. یعنی هر مانور متقلبانه موجب جرم کلاهبرداری نمی‌شود. در جرم کلاهبرداری ضرر و زیان شخص بزه دیده و سود مجرم یا کلاهبردار ضروری است.

  1. جرم خیانت در امانت

جرم خیانت در امانت از جرائمی است که از گذشته‌های دور در بین مردم وجود داشته ‌است. همیشه افرادی هستند که مالی را به دیگری بسپارند و همیشه هم افرادی هستند که به ‌عنوان امین مال متعلق به دیگری را بپذیرند. در این خصوص ممکن است مال تلف یا گم شود یا اینکه آن را پس ندهد و از آن برای خود استفاده کند. در این شرایط جرم خیانت در امانت محقق می‌شود. زیرا امین حق ندارد از مالی که به امانت نزد او سپرده شده ‌است، برای خود استفاده کند یا در آن تصرف مالکانه داشته باشد. زمانی ‌که این جرم واقع می‌شود، لازم به ذکر است که جرم خیانت در امانت به‌ موجب قانون جدید کاهش مجازات جرائم یک جرم قابل گذشت است. به‌ همین دلیل با گذشت شاکی خصوصی، پرونده رسیدگی به این جرم متوقف می‌شود. یعنی دادرسی در هر مرحله‌ای که باشد، اگر شاکی از شکایت خود انصراف دهد، رسیدگی به آن متوقف می‌شود. همچنین به‌ موجب قانون کاهش مجازات حبس، مجازات حبس این جرم نیز کاهش ‌یافته است برای اطلاعات بیشتر و مشاوره حقوقی میتوانید با وکیل خیانت در امانت تماس بگیرید.

  1. مواد مخدر

در سال‌های اخیر افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و سنتی در جامعه افزایش چشمگیری داشته ‌است. به‌ خصوص استفاده از مواد مخدر صنعتی، در بین نوجوانان و جوانان رشد بی‌سابقه‌ای داشته ‌است. مواد مخدر ماده‌ای است که حمل، خرید، فروش و حتی استفاده‌ آن جرم است. زیرا این مواد موجب از بین رفتن سلامت روح و جسم افراد و به ‌تدریج باعث نابودی جامعه می‌شود. قانون‌گذار به ‌جهت حمایت اشخاص این موارد را جرم‌انگاری کرده‌ است. گاهی ممکن است شخصی به ‌علت حمل مواد مخدر، تحت تعقیب قرار بگیرد. این شخص بدون اطلاع از این موضوع، مواد مخدری را حمل کرده‌ است که ممکن است مجازات آن اعدام،حبس و مجازات دیگر باشد. یعنی شخصی به‌ علت اختلاف با او مواد مخدر را در بین لوازم و یا خودروی او قرار داده‌ است تا این شخص مجازات شود.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

  1. جعل سند

جعل اسناد ممکن است هم نسبت ‌به سند رسمی و هم سند عادی محقق شود. سند رسمی سندی است که در اداره ثبت اسناد یا یکی از دفاتر اسناد رسمی، توسط مامور رسمی اداره ثبت و در حدود صلاحیت او تنظیم‌ شده باشد. سند عادی به سندی گفته می‌شود که یکی از این شرایط را نداشته باشد. بنابراین سندی که در دفترخانه اسناد رسمی توسط سردفتر تنظیم‌ شده باشد، یک سند رسمی محسوب می‌شود. اما سندی که توسط دو طرف قرارداد امضا شود، ولی در دفترخانه ثبت ‌نشده باشد، یک سند عادی است. جعل سند با تراشیدن،قلم بردن، الحاق  یا محو وسیاه کردن مندرجات سند یا تغییر تاریخ آن و جعل امضای یکی از طرفین واقع می‌شود. همچنین جرم جعل و استفاده و به ‌کارگیری از مهر متعلق به دیگری هم محقق می‌شود. در مورد جعل سند رسمی رای وحدت رویه شماره 624 صادر شده ‌است. این رأی وحدت رویه برای جعل سند و استفاده از سند جعلی مجازات جداگانه تعیین کرده ‌است. یعنی شخصی که سند را جعل می‌کند،مجازات مجزایی از شخصی متحمل می‌شود که از این سند جعلی استفاده می‌کند. در صورتی که شخصی هم یک سند را جعل و هم از آن استفاده کند، به مجازات هر دو جرم محکوم می‌شود.

  1. جرم رابطه نامشروع

جرم رابطه نامشروع، جرمی است که بین زن و مرد نامحرم واقع می‌شود. این جرم مرحله پایین‌تری نسبت ‌به زنا است. یعنی رابطه جنسی در حد زنا واقع نشده ‌است. زن و مرد نامحرمی که دست یکدیگر را گرفته باشند یا یکدیگر را در آغوش بگیرند، مرتکب جرم رابطه نامشروع شده‌اند. در بسیاری از موارد دیده می‌شود که خانم یا آقایی که در پارک، کافی‌شاپ یا مکان‌های عمومی این موارد را انجام داده‌اند، به‌ علت ارتکاب رابطه نامشروع بازداشت می‌شوند. برای تعقیب این جرم نیازی به شاکی خصوصی نیست. نیروی انتظامی و سایر مراجع مربوطه این‌ موضوع را پیگیری می‌کنند. در صورت تحقق این جرم، وکیل روابط نامشروع می‌تواند به شما برای روند هرچه بهتر پرونده و دفاع از شما کمک کند.

  1. جرم تجاوز به عنف

تجاوز به عنف جرم زنایی است که مرد با اعمال زور و بدون رضایت خانم با او رابطه جنسی برقرار می‌کند. این جرم دارای مجازات شدیدی است که در صورت اثبات آن، ممکن است مرتکب آن اعدام شود. در جرم تجاوز به عنف، همراهی وکیل کیفری خوب می‌تواند برای تحصیل نتیجه، کمک شایان ‌توجهی به متهم یا شاکی داشته باشد. در مواقعی ممکن است مردی از طریق آدم‌ربایی، تهدید، بیهوش کردن، خانمی را مورد تجاوز قرار دهد و با او رابطه جنسی داشته باشد. در این‌ صورت جرم تجاوز به عنف محقق شده ‌است. در صورتی ‌که این جرم واقع شود بار اثبات آن بر عهده شاکی است.

بهترین وکیل کیفری

اخذ مشاوره حقوقی با بهترین وکیل کیفری

بنابراین چنانچه در جرم تجاوز به عنف قصد شکایت دارید، می‌توانید از بهترین وکیل کیفری مشاوره اخذ نمایید. زیرا وکیل کیفری با استفاده از دقت و مهارت خود تلاش می‌کند، نتیجه مطلوبی را برای این پرونده ایجاد کند و با استفاده از اطلاعات کیفری خود، برای اقناع قاضی و صدور رای به نفع شما اقدام می‌کند. با توجه به مطالبی که در این مقاله بیان شد ضرورت حضور و مشاوره حقوقی وکیل کیفری در تمام پرونده‌های کیفری به‌ خوبی احساس می‌شود  در امور مربوط به کیفری از کمک وکیل کیفری استفاده کنید تا با اطمینان کامل از حصول نتیجه این مورد را پیگیری این‌ مورد را به این‌ مورد رسیدگی کند.

شرایط تحقق مسئولیت کیفری جنایات در خصوص ترک فعل

در خصوص ترک فعل باید گفت که اگر فردی موظف به انجام کاری باشد که انجام ان وظیفه ی فرد بوده و فرد با انجام ندادن یا همان ترک فعل سبب وقوع جرمی شود ، فرد متهم و مسئول جرم رخ داده می باشد. شرایط تحقق مسئولیت شامل:

  • قانونی بودن وظیفه
  • مسبب نتیجه بودن
  • توانایی جلوگیری از بروز جرم
  • عمدی بودن

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

چرا وکیل متخصص کیفری نیاز داریم؟

هر شخصی که به ‌علت جرایم کیفری متضرر شده ‌است، حق دارد، دادخواهی کند. قانون‌گذار با تصویب آئین دادرسی کیفری، به بزه دیده این حق را داده ‌است که برای دفاع از خود شکایت کند. یعنی به ‌موجب قوانین شخصی که مرتکب جرمی شود، می‌تواند بهترین وکیل متخصص کیفری را داشته باشد. همچنین شخصی که از این جرم، ضرر و زیان جسمی، مادی و معنوی دیده ‌است، می‌تواند وکیل کیفری انتخاب کند. استفاده از وکیل کیفری سبب می‌شود که موکل با اطمینان خاطر شکایت خود را به او بسپارد. پرونده ها و جرایم کیفری اصولا دارای مجازات های سنگین می باشند، اینگونه پرونده ها از حساسیت و پیچیدگی های خاصی برخوردار هستند که اگر افراد خود تصمیم به پیش برد پرونده بگیرند به دلیل عدم اگاهی از روند پرونده ها و قوانین و عدم تخصص در امور کیفری با کوچکترین اشتباه و سهل انگاری ممکن است مجازات سنگین و گاه غیرقابل جبرانی را متحمل شود.

وکیل متخصص کیفری فردی است که به صورت تخصصی به وکالت دعاوی کیفری می‌پردازد. چنین فردی با مطالعه روزانه روزنامه‌ها و اخبار مربوط به دعاوی کیفری با علمی بروز به دنبال ادله اثبات دعوا برای پرونده‌های کیفری است. وکیل متخصص کیفری با تسلط کافی بر تمامی قوانین و حقوق مربوط به امور و دعاوی کیفری شایستگی رسیدی قضایی و حقوقی به پرونده‌های موکلان خود را دارد. ارتباط با وکیل متخصص دعاوی کیفری از این جهت دارای اهمیت و الزام است که این دسته از دعاوی با جان و ابروی افراد ارتباط دارد و با کوچکترین کوتاهی در دفاع، حق طرفین پایمال می‌شود. یک وکیل متخصص کیفری در زمینه جنایات عمومی بر علیه مردم و جنایات مواد مخدر به صورت سازمان یافته اطلاعات کاملی دارد و با تسلط بر اصول و جزای جرایم اقتصادی و فساد عمومی در کوتاه‌ترین زمان ممکن قادر به تشخیص مجرم و آشکار کردن حقایق پنهان پرونده در محضر قاضی دادگاه کیفری هستند.

بیشترین پرونده های کیفری در چه موضوعی است؟

هر روزه حجم زیادی از پرونده های کیفری به دادسراها ارجاع داده می شود، بیشترین پرونده های کیفری را می توان نسبت به شهر یا شهرستان و یا حتی مناطق مختلف دانست اما به صورت کلی بیشترین پرونده های کیفری به طور میانگین مربوط به موضوعات زیر می باشد:

  • ضرب و جرح
  • قتل
  • سرقت
  • جعل و استفاده از سند مجعول
  • ربایی
  • مزاحمت تلفنی
  • جرم های مربوط به مواد مخدر و مشروبات الکلی
  • در امانت

بهترین وکیل کیفری

نقش دادگاه در دعاوی کیفری

زمانی ‌که دادسرا پرونده‌ای را به دادگاه ارسال می‌کند، متناسب با موضوع آن پرونده به دادگاه مورد نظر ارسال می‌شود. دادگاه کیفری یک معمولاً در مرکز استان تشکیل می‌شود، البته در بعضی از شهرستان‌ها هم وجود دارد. جرایمی که مجازات سلب حیات، حبس ابد، قطع عضو یا جنایات عمدی نسبت ‌به تمامیت جسمی افراد هستند، در صلاحیت دادگاه کیفری یک هستند. هم چنین جرائمی که مجازات آن‌ها درجه سه یا بالاتر باشد و جرم سیاسی و مطبوعاتی در صلاحیت این دادگاه است.
دادگاه کیفری دو صلاحیت رسیدگی به تمام جرائم را دارد. یعنی می‌تواند به همه جرائم رسیدگی کند. به‌ جز آن دسته از جرائمی که در صلاحیت سایر دادگاه‌ها است. در صورتی ‌که از وکیل کیفری پایه یک دادگستری برای پیگیری پرونده خود کمک گرفته‌اید و با حضور در جلسات دادرسی، شکایت شما را پیگیری می‌کند. در صورتی‌ که به رای صادره اعتراضی داشته باشد، درخواست تجدیدنظر خود را در دادگاه درخواست تجدید نظر مطرح خواهد کرد. دادگاه نمی‌تواند مانع این ‌موضوع شود. زیرا تجدید نظرخواهی حقی است که قانون‌گذار برای بعضی جرایم پیش‌بینی و تعیین کرده‌ است.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

نقش بهترین وکیل کیفری در دادگاه تجدیدنظر

زمانی ‌که دو دادگاه تجدیدنظر، آراء مختلفی را در پرونده‌های مشابه صادر کنند، از دیوان ‌عالی کشور تقاضا می‌شود که یک رای واحد صادر کند تا سایر قضات از آن استفاده کنند. رایی‌که توسط دیوان‌عالی کشور صادر می‌شود، برای تمام قضات لازم‌الرعایه است. یعنی با صدور و اعلام رأی وحدت رویه، همه دادگاه‌ها موظف هستند، از این رای پیروی کنند. به ‌همین دلیل به این رأی، رای وحدت رویه می‌گویند. یعنی رویه قضایی واحدی که برای تمام قضات سراسر کشور لازم الرعایه است.

نقش وکیل کیفری در جرائم کلاهبرداری

جرم کلاهبرداری یک جرم مقید است. یعنی برای اینکه این جرم واقع شود، لازم است که نتیجه آن یعنی بردن مال دیگری، محقق شود. چنانچه شخصی با اعمال فریب‌کارانه خود برای تحصیل مال دیگری اقدام کند، ولی نتواند مالی از او بگیرد، این جرم محقق نشده ‌است. یعنی هر مانور متقلبانه موجب جرم کلاهبرداری نمی‌شود. در جرم کلاهبرداری ضرر و زیان شخص بزه دیده و سود مجرم یا کلاهبردار ضروری است. بدون تحصیل مال از طریق متقلبان این جرم واقع نخواهد نمی‌شود.

نحوه ی شکایت کلاهبرداری توسط وکیل کیفری

جرایم کلاهبرداری از جمله جرایم مرکب می باشد که جنبه ی کیفری نیز دارند به همین سبب بهتر است که پرونده ی خود را با کمک وکیل کیفری پیش ببرید. شکایت کیفری کلاهبرداری باید به دادسرای عمومی محل وقوع جرم ارائه شود. وکیل کیفری باید در شکایت کلاهبرداری از طرف شاکی موارد زیر اثبات کند.

  • شاکی باید اثبات کند که متهم دروغ و وسایل متقلبانه ای را برای فریب او به کار برده است.
  • شاکی باید اثبات کند که مالک مالی بوده و این مال توسط متهم برده شده است.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

نقش وکیل در جرائم خیانت در امانت

وکیل کیفری با تسلطی که بر قوانین دارد، لایحه خود را به دادگاه تقدیم می‌کند. مهارت و دقت وکیل کیفری می‌تواند سبب صدور حکم دادگاه به نفع شما شود. در این حالت می‌توانید مال خود را یا مثل یا قیمت آن را از مجرم پس بگیرید. جرم خیانت در امانت یکی از جرایم تخصصی و بسیار پیچیده ‌است. که اثبات آن فقط به وسیله اشخاصی ممکن است که نسبت ‌به موضوع آن تسلط کامل و کافی داشته باشند. در جرم خیانت در امانت، سپرده شدن هر مال بی اجرت و بااجرت، سپس تلف یا گم شدن یا استفاده از آن موجب بروز این جرم می‌شود.

نقش وکیل کیفری در جعل سند

در واقع جرم جعل سند، به معنی تغییر دادن و دگرگون کردن محتویات آن است که ممکن است با هرکدام از مواردی که بیان شد، صورت بگیرد. تشخیص جعل سند و تحقق آن موضوعی است که دارای نکات ظریفی است. یعنی خود شخص نمی‌تواند این ‌موضوع را به‌ طور کامل تشخیص دهد. تشخیص جرم جعل توسط کارشناس رسمی دادگستری تایید یا رد می‌شود. به ‌عنوان مثال: شخصی که با قلم بردن در یک سند موجب می‌شود که مالکیت صاحب آن متزلزل بشود، مرتکب جرم جعل شده ‌است. در مورد سند عادی هم همه این موارد صحت دارد. یعنی به ‌طور مثال اگر شخصی با الحاق یک نوشته، به سند عادی، مالکیت ملک موضوع سند را به نفع خودش تغییر دهد، مرتکب جرم جعل سند شده ‌است.

وکیل کیفری با تجربه

آیا می‌دانید یک وکیل کیفری خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آیا با حوزه‌های فعالیت و وظایف یک وکیل کیفری آشنا هستید؟ در زندگی هر فردی ممکن است اتفاقات خوب و بدی بیوفتد و سروکار فرد را به دادگاه‌ها و دادسراها باز کند. وجود یک وکیل باتجربه می‌تواند افراد را در زمینه‌های حقوقی یاری دهد. وکیل کیفری می‌تواند در پرونده‌هایی مانند کلاهبرداری، جعل سند، خیانت در امانت، مواد مخدر، روابط نامشروع و تجاوز به عنف ورود پیدا کرده و به موکلین خود در این حوزه‌ها کمک کنند.

یک وکیل کیفری باتجربه با درایت و اعتماد به نفس ناشی از تجربه و تخصصی که در زمینه دفاع از پرونده‌های کیفری دارد به خوبی می‌تواند در کرسی وکالت به دفاع از موکلان خود بنشیند. ارتباط با وکیل کیفری باتجربه از این جهت خوب است که او می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرونده شما را به نتیجه برساند از این رو هزینه وکالت او نیز کمتر می‌شود. وکیل کیفری با تجربه فردی وقت شناس و عادل است و به خوبی می‌داند در به نتیجه رساندن و پیگیری قضایی پرونده‌های کیفری زمان از هر چیزی مهمتر است. او به خوبی به تبع نوع پرونده‌ها با قوانین پزشکی قانونی آشناست و بر روانشناسی و شخصیت شناسی افراد تسلط خوبی دارد. با این اوصاف چنین وکیلی نقش مهمی را در جامعه وکالت ایفا می‌کند.

بهترین وکیل کیفری

ویژگی‌های وکیل کیفری خوب

چنین وکیلی باید با قوانین مجازات قانون اسلامی، آیین دادرسی کیفری، قوانین مبارزه با مواد مخدر، قوانین قاچاق کالا و سایر قوانین مربوطه آشنایی داشته باشد. داشتن یک وکیل کیفری خوب از آن جهت حائز اهمست است که ممکن است در بعضی از پرونده‌ها، موکل خطاکار نبوده و پای آبروی وی در میان است. حضور وکیل می‌تواند ادله کافی مبنی بر بی‌گناه بودن موکل را جمع آوری نموده و در دادگاه ارائه نماید. در ادامه سایر ویژگی‌هایی که یک وکیل کیفری خوب باید داشته باشد را بیان خواهیم نمود:

  • وقت شناس بودن

در بیشتر پرونده‌‌های حقوقی، زمان دارای اهمیت زیادی است. یک وکیل خوب باید وقت شناس بوده تا بتواند با سرعت عمل بالا اقدامات مهمی را انجام دهد.

  • داشتن تسلط بر روانشناسی فردی

چیرگی به موضوعات امر بسیار مهمی است که یک وکیل کیفری خوب باید بدان توجه کافی داشته باشد. وی با تسلط بر مباحث روانشناسی فردی می‌تواند موفقیت بیشتری کسب کند.

  • عادل باشد

    یک وکیل باید طوری عمل کند که حق کسی ضایع نشود و عدالت را به طور کامل در بیانات خود رعایت نماید.

صلاحیت دادگاه کیفری یک

زمانی ‌که دادسرا پرونده‌ای را به دادگاه ارسال می‌کند، متناسب با موضوع آن پرونده به دادگاه مورد نظر ارسال می‌شود. دادگاه کیفری یک معمولاً در مرکز استان تشکیل می‌شود، البته در بعضی از شهرستان‌ها هم وجود دارد. جرایمی که مجازات سلب حیات، حبس ابد، قطع عضو یا جنایات عمدی نسبت ‌به تمامیت جسمی افراد هستند، در صلاحیت دادگاه کیفری یک هستند. هم چنین جرائمی که مجازات آن‌ها درجه سه یا بالاتر باشد و جرم سیاسی و مطبوعاتی در صلاحیت این دادگاه است.

صلاحیت دادگاه کیفری دو

دادگاه کیفری دو صلاحیت رسیدگی به تمام جرائم را دارد. یعنی می‌تواند به همه جرائم رسیدگی کند. به‌ جز آن دسته از جرائمی که در صلاحیت سایر دادگاه‌ها است. در صورتی ‌که از وکیل کیفری پایه یک دادگستری برای پیگیری پرونده خود کمک گرفته‌اید و با حضور در جلسات دادرسی، شکایت شما را پیگیری می‌کند. در صورتی‌ که به رای صادره اعتراضی داشته باشد، درخواست تجدیدنظر خود را در دادگاه درخواست تجدید نظر مطرح خواهد کرد. دادگاه نمی‌تواند مانع این ‌موضوع شود. زیرا تجدید نظرخواهی حقی است که قانون‌گذار برای بعضی جرایم پیش‌بینی و تعیین کرده‌ است.

انواع دعاوی کیفری

شاید با خودتان بگویید که کدام دعاوی هستند که به حوزه کیفری مربوط شده و نیازمند یاری یک وکیل کیفری است. رسیدگی به دعاوی کیفری از مهم‌ترین وظایف یک وکیل کیفری است. تنها کسی که باید به طور تخصصی جنبه‌های مختلف پرونده‌های کیفری را در نظر بگیرد، یک وکیل کیفری است. در این بخش انواع دعاوی کیفری را برای شما بازگو می‌کنیم:

  • جعل امضا
  • سرقت
  • قتل غیرعمد و قتل عمد
  • تهدید
  • آدم ربایی
  • کلاهبرداری
  • ضرب و جرح
  • افترا
  • جرائم پزشکی
  • مزاحمت تلفنی
  • خیانت در امانت
  • روابط نامشروع

پرونده‌های کیفری مانند، کلاهبرداری، قتل، جعل سند، تجاوز به عنف، مواد مخدر و … بسیار حساس و پیچیده هستند و حضور یک وکیل کیفری خوب و باتجربه به شدت در چنین پرونده‌هایی الزامی است. از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک وکیل خوب باید داشته باشد این است که تجربه و دانش کافی را نسبت به قوانین و مجازات‌ها داشته باشد و سپس در عین رازدار بودن و عادل بودن، پرونده را پیگیری نماید. در این بخش شما را با ویژگی‌های مهم یک وکیل کیفری با تجربه آشنا کردیم.چنانچه به دنبال بهترین وکیل کیفری در شهر خود هستید، کافیست به وب سایت رسمی گروه وکلای دادورزان صلح و سازش مراجعه نموده و از مشورت با مشاورین تخصصی ما بهره‌مند شوید.

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

انواع دادگاه های کیفری

  1. دادگاه کیفری یک
  2. دادگاه کیفری دو

داذگاه کیفری دو

دادگاه کیفری دو یکی دیگر از انواع دادگاه های کیفری است که صلاحیت رسیدگی به تمام جرایم را دارد؛ به جز آن جرائمی که به طور مشخص ، در صلاحیت مرجع دیگری قرار دارد. دادگاه کیفری دو در حوزه قضایی هر شهرستان تشکیل می شود. شیوه رسیدگی به دعاوی ای که در دادگاه کیفری دو مطرح می شوند به این ترتیب است که، دادگاه بعد از تعیین وقت و ابلاغ آن به شاکی ، جلسه ای را تشکیل می دهد و اقدام به صدور رای مقتضی می کند.

دادگاه انقلاب

یکی از انواع دادگاه های کیفری موجود در نظام حقوقی و قضایی ایران محسوب می شود که همان طور که از نام آن بر می آید، در دوران انقلاب و برای رسیدگی به جرایمی که در ارتباط با آن رخ می داد ، تشکیل شد. لازم به ذکر است که در حال حاضر ، دادگاه انقلاب برای رسیدگی به یک سری جرائم مشخص، که بیشتر ماهیت امنیتی دارند رسیدگی و رای صادر می کند، که به عنوان مثال می توان به جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی توهین به مقام رهبری اشاره نمود.

دادگاه اطفال و نوجوانان

یکی دیگر از انواع دادگاه های کیفری که به صورت تخصصی فعالیت می کند ، دادگاه های اطفال و نوجوانان است. این دادگاه به جرائم اطفال و افراد کمتر از 18 سال شمسی رسیدگی می کند. در واقع دادگاه اطفال و نوجوانان یک دادگاه تخصصی است که در معیت آن دادسرای تخصصی اطفال و نوجوانان وجود دارد.

دادگاه نظامی

دادگاه نظامی، یکی از انواع دادگاه کیفری است که به جرایم مربوط به افسران نظامی و انتظامی که در حیطه وظایف تخصصی خود انجام می دهند ، رسیدگی می کند. لازم به ذکر است که این جرایم در دادگاه نظامی یک یا دو تهران رسیدگی می شوند

دادگاه کیفری یک،صلاحیت رسیدگی به چه جرایمی را دارد؟

جرائم مستوجب مجازات سلب حیات مانند:

  • قصاص نفس اعدام ،رجم
  • جرائم مستوجب مجازات حبس ابد
  • جرائم مستوجب مجازات قطع عضو
  • جنایت عمدی علیه تمامیت جسمانی با میزان نصف دیه کامل یا بیش آن
  • جرائم تعزیری درجه سه و بالاتر
  • جرائم سیاسی و
  • جرائم مطبوعاتی

( منظور ازجرائم مطبوعاتی جرائمی است که به وسیله درج خبر ،مقاله یا گزارش دردر مطبوعات صورت می گیرد )

نکاتی در رابطه با دادگاه کیفری یک

  • این امکان برای دادگاه کیفری یک،وجود دارد تا در صورت لزوم به جرائمی که مربوط به دادگاه کیفری دو و یا اطفال یا نوجوانان باشد نیز رسیدگی کند.
  • جزائمی که در تعارض صلاحیت بین دادگاه انقلاب و دادگاه کیفری یک  هستند را دادگاه انقلاب رسیدگی خواهد کرد. یعنی در مواردی که در صلاحیت دادگاه کیفری یک نافی صلاحیت دادگاه انقلاب نیست.
  • چنانچه در جرائمی از قبیل جرائم موجب سالب حیات، جرائم موجب حبس ابد، جرائم موجب قطع عضو یا جنایات عمدی ،علیه تمامیت جسمانی با میزان نصف دیه کامل، یا بیش از آن باشد دادگاه کیفری یک جلب بدون احضار متهم را برای محاکمه لازم بداند، دستور جلب وی را برای روز محاکمه صادر می کند.
  • اتخاذ تصمیم در دادگاه هایی که با سیستم تعدد قضات رسیدگی می کنند،رای اکثریت تمام اعضاء ملاک است.
  • اگر شخصی متهم به ارتکاب و جرم، یکی در صلاحیت دادگاه کیفری یک و دیگری در صلاحیت دادگاه کیفری دو و یا اطفال و نوجوانان باشد، به تمام اتهامات او در دادگاه کیفری یک رسیدگی می شود.

وکیل در کرد کوی

درخواست مشاوره آنلاین وکالت

5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
13 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نسیم
3 ماه قبل

مشاوره خوبی دادند

جلال
3 ماه قبل

خیلی وکیل خوبی هستند ‌
چند سال پیش وکیل من بودند

جلالی
2 ماه قبل

به معنای واقعی بی نظیر هستن
زندگیم رو‌ مدیون این خانم هستم

مهران
2 ماه قبل

عالی هستن

مجتبی
2 ماه قبل

بسیار با سواد هستن

جلیل
2 ماه قبل

وکیل با سوادی هستن

مهدیه
2 ماه قبل

واقعا تو کارشون خبره هستند

مهسا
2 ماه قبل

مشکلی داشتم که چند وکیل نتونستن حل کنن ولی یکی از وکلای این سایت با دلسوزی بدون اینکه فقط بهدفکر پول باشه مشکل منو حل کرد واقعا عالی هستن

مراد
2 ماه قبل

خدا خیرش بده
من ۳ کیلو مواد ازم شهریار گرفتن با کمک ایشون تعلیق شدم

رفیعی
2 ماه قبل

چند سال پیش وکیل من بودن خانم میر
شاکی زیاد داشتم
خیلی کمک کردن تا به زندان نرن
و رضایت گرفتن برام‌
بی منت بی اجرت
واقعا وکیل سالمی هستن

مهرابی
2 ماه قبل

من ۹ سال حبس داشتم قم
با کمک این خانم ۸ سالش تعلیق شد
سواد خوبی دارن

jjjj
2 ماه قبل

رفتم دفتر ایشون مشاوره خوبی دادن
و یک‌ دادخواست برام نوشتن
وکیل خیلی کار بلدی هست

حسام
2 ماه قبل

بسیار در کارشون خبره هستن